Προς το περιεχόμενο

western digital mybook essential/premium

valemon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι.

1ον: Η βασικότερη είναι ότι ο essential έχει σύνδεση μόνο USB, ενώ ο premium USB και Firewire.

2ον: Το φωτάκι μπροστά στον premium δείχνει χοντρικά πόσος χώρος απομένει άδειος, ενώ στον essential όχι

3ον: Στην τιμή φυσικά:-)

Ο δίσκος ο ίδιος είναι μέσα. Αν δεν σε ενδιαφέρει σύνδεση Firewire, πάρε τον essential.

Δημοσ.

Η δυνατότητα σύνδεσης Firewire την δικαιολογεί, το άλλο όχι. Αν έχεις πάντως Firewire σύνδεση στο PC σου προτίμησε τον premium, έχει καλύτερη ταχύτητα.

Δημοσ.

και για ακομα καλυτερη ταχυτητα μπορεις να παρεις την ES edition που εχει συνδεση eSATA

Δημοσ.

για τον premium δεν ξέρω αλλά πολλά μοντέλα essential βγήκαν σκάρτα οπότε (μιλάμε για το κουτί-controller όχι τον σκληρό μέσα), μήπως να πας σε κουτι+δίσκο?

Δημοσ.

Παιδια και εγω εχω καταληξει σε mybook 500... Αλλα σκευτμαι την αγορα ενος 500 και ενος icy box αλλα και παλι τοσο βγαινει... Καλυτερα λετε? Οντας τα premium εχουν αρκετα μεγαλη τιμη....

Δημοσ.

Είναι να σου τύχει. Και οι premium λογικά τα ίδια προβλήματα θα έχουν.

Εγώ πάντως έχω essential και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Κάτοχος Essential 500GB από τότε που πρωτοεφανίστηκε, χρησιμοποιείται για backup. Κανένα πρόβλημα.

-- Ψιλοάσχετο. Στο link του e-shop βλέπω 2 χρόνια εγγύηση. Πάντα έτσι ήταν?

Γιατί αν θυμάμαι καλά ο δικός μου είχε 1 χρόνο εγγύηση, εκτός και αν κανω λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...