Προς το περιεχόμενο

mini cooper s

annakok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω αποφασισει να παρω το mini cooper s σε χρωμα silver sparkling(χρυσαφι) με ασπρη οροφη. Μεσα λεω να βάλω δέρμα-ύφασμα. Ti χρωματισμούς προτεινετε για το εσωτερικο σε καθισμα-ταμπλω και διακοσμητικά πόρτας(π.χ αλουμίνιο,piano black κτλ)?

Δημοσ.

Αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση!

Προσωπικά θα το προτιμούσα στο μπλε μεταλλικό (Laser Blue Metallic) με άσπρες γραμμές στο καπό και την οροφή, αλλά και το Sparking Silver είναι πολύ ωραίο (και πρωτότυπο).

Όσο για το μέσα, είμαι λίγο φαν του μαύρου :-D, αλλά αν υπάρχει κάποια επιλογή με διχρωμία, ακόμη καλύτερα...

Δημοσ.

Για το εσωτερικο βάλε κάτι ανοιχτόχρωμο. Ειναι τοσο μικρος ο όγκος εσωτερικά που αμα βάλεις κάτι σκούρο τότε θα τους πιανει κλειστοφοβία τους πισω.

Δημοσ.

Μπες ανοιχτο ή κανα λευκο-ζαχαρι θα ειναι ωραιο! και αν θες να εχει κατι χρυσαφι... (εμενα δεν μου αρεσει το χρυσαφι) κανε την ραφι των καθισματων να ειναι χρυσααφι κλωστη!

Παντως ανοιχτοχρωμο θα του πηγαινει καλυτερ μεσα!

Καλοριζικο!!! Σε ζηλευω ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι κ γρηγορο μαζι!

Δημοσ.
εκει που να βαλεις στα σιγουρα ειναι τα φωτα xenon.... απλα συγκλονιστικα....

Και εκνευριστικα στους υπολοιπους οδηγους

Δημοσ.
Και εκνευριστικα στους υπολοιπους οδηγους

Το κυριότερο είναι πως τα Xenon προορίζονται περισσότερο για επαρχειακούς δρόμους, όπου επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι.

Μέσα σε πόλεις, δεν έχει καμία αξία, μόνο τα χρήματα που θα δώσει κανείς... άντε και το look. Εκνευριστικό δε θα έλεγα, δε σε τυφλώνει κιόλας...

Δημοσ.

To mini cooper 1.6 με τα 120hp ξεκιναει απο 21600

Το s ξεκιναει από 26100.Απο κει και πέρα υπάρχουν πακέτα εξοπλισμού Pepper 650ευρω και chilli 2179 που εχει αρκετα περισσοτερα πράγματα

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε από το topic για "κουβεντούλα" μεταξύ δύο μελών.

Υπάρχουν και τα pm γι'αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...