annakok Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 εχω αποφασισει να παρω το mini cooper s σε χρωμα silver sparkling(χρυσαφι) με ασπρη οροφη. Μεσα λεω να βάλω δέρμα-ύφασμα. Ti χρωματισμούς προτεινετε για το εσωτερικο σε καθισμα-ταμπλω και διακοσμητικά πόρτας(π.χ αλουμίνιο,piano black κτλ)?
PascalGR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Αυτό είναι καθαρά δική σου απόφαση! Προσωπικά θα το προτιμούσα στο μπλε μεταλλικό (Laser Blue Metallic) με άσπρες γραμμές στο καπό και την οροφή, αλλά και το Sparking Silver είναι πολύ ωραίο (και πρωτότυπο). Όσο για το μέσα, είμαι λίγο φαν του μαύρου , αλλά αν υπάρχει κάποια επιλογή με διχρωμία, ακόμη καλύτερα...
lary7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Για το εσωτερικο βάλε κάτι ανοιχτόχρωμο. Ειναι τοσο μικρος ο όγκος εσωτερικά που αμα βάλεις κάτι σκούρο τότε θα τους πιανει κλειστοφοβία τους πισω.
popolaros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 εκει που να βαλεις στα σιγουρα ειναι τα φωτα xenon.... απλα συγκλονιστικα....
kattistt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μπες ανοιχτο ή κανα λευκο-ζαχαρι θα ειναι ωραιο! και αν θες να εχει κατι χρυσαφι... (εμενα δεν μου αρεσει το χρυσαφι) κανε την ραφι των καθισματων να ειναι χρυσααφι κλωστη! Παντως ανοιχτοχρωμο θα του πηγαινει καλυτερ μεσα! Καλοριζικο!!! Σε ζηλευω ειναι ενα πολυ ομορφο αμαξι κ γρηγορο μαζι!
babyboy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 εκει που να βαλεις στα σιγουρα ειναι τα φωτα xenon.... απλα συγκλονιστικα.... Και εκνευριστικα στους υπολοιπους οδηγους
PascalGR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Και εκνευριστικα στους υπολοιπους οδηγους Το κυριότερο είναι πως τα Xenon προορίζονται περισσότερο για επαρχειακούς δρόμους, όπου επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Μέσα σε πόλεις, δεν έχει καμία αξία, μόνο τα χρήματα που θα δώσει κανείς... άντε και το look. Εκνευριστικό δε θα έλεγα, δε σε τυφλώνει κιόλας...
galil Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Παιδιά εσείς που το έχετε ψάξει, περίπου πόσο κάνει ένα Mini Cooper?
annakok Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 To mini cooper 1.6 με τα 120hp ξεκιναει απο 21600 Το s ξεκιναει από 26100.Απο κει και πέρα υπάρχουν πακέτα εξοπλισμού Pepper 650ευρω και chilli 2179 που εχει αρκετα περισσοτερα πράγματα
TheSaint Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Εγώ πάντως θα το πρότεινα μαύρο με βυσσινί οροφή και σκούρα μαύρα-βυσσινί δερμάτινα καθίσματα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παρακαλώ να μην ξεφεύγουμε από το topic για "κουβεντούλα" μεταξύ δύο μελών. Υπάρχουν και τα pm γι'αυτό.
manic Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 εγω θα ελεγα μαυρο που ειναι διαχρονικο υγ: ρε paredwseτι σημαινει αυτο στην υπογραφη σου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.