Fan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι νόμιμο αλλά πόσο εύκολο είναι να σε πιάσουν εάν κάνεις εγγραφή σε δύο τμήματα πανεπιστημίου; Ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες; Σίγουρα πάντως γνωρίζω άτομο που ήταν 6ο εξάμηνο σε ΤΕΙ και πέρασε με πανελλήνιες σε τμήμα ΑΕΙ και ουσιαστικά για ένα χρόνο ηταν γραμμένος σε δύο σχολές και δεν τον έπιασε κανένας
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Ποιές μπορεί να είναι οι συνέπειες; Ξεκινάμε με λίγο ξύρισμα στο κώλο και μετά ένα χέρι πέρασμα με οινόπνευμα. Συνεχίζουμε με βελονισμό στην περιοχή της κοιλιάς,ενώ παράλληλα έχουμε βάλει τα αυγά να σιγοβράζουν στους 90 βαθμούς. Αφαιρούμε τα νύχια (πόδια και χέρια) και αλοίφουμε τα δάχτυλα με λεμονόκουπα. Έπειτα περνάμε με κερί το θώρακα και τραβάμε μετά με δύναμη τις τρίχες. Τοποθετούμε τα αυγά (εφόσον έχουν βράσει) κάτω απ'τις μασχάλες. Συνεχίζοντας,ανοίγουμε την τηλεόραση και αναγκάζουμε τον παραβάτη να παρακολουθήσει το Je T'aime μέχρι το τέλος. Μετά τον βάζουμε να κάνει μαθήματα ελληνικής γλώσσας με τον Γιώργο Παπανδρέου. Σ'αυτό το σημείο μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας με την συμμετοχή του παραβάτη στην εκπομπή "Πολύ την Κυριακή" με τον Αρναούτογλου. Κλείνοντας τον κλειδώνουμε στο ίδιο δωμάτιο με την Ελένη Λουκά και τον Ψινάκη.
horsepower Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 πιστεύω να καλύφτηκες από την απάντηση του pappou...εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μα μια σχολή εσύ θες και δυο?ούτε να κλ@σεις δεν θα προλαβαίνεις...
bilco Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Και γιατί στο κάτω κάτω να φας τη θέση κάποιου άλλου?
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 πιστεύω να καλύφτηκες από την απάντηση του pappou...εδώ καλά καλά δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μα μια σχολή εσύ θες και δυο?ούτε να κλ@σεις δεν θα προλαβαίνεις... Καλά ... τα παραλες. Προσωπικά πιστεύω πως άνετα μπορείς να τελιώσεις 2 "κατάλληλες" σχολές. Εντάξει, όχι Ιατρική και Νομική ταυτόχρονα αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αν το ήθελα μαζί με το ΕΜΠ άνετα έβγαζα και άλλο ένα ΑΕΙ αρκει να μην έχει εργαστήρια.
Fan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Εννοώ μαζί με ένα ΑΕΙ να είσαι παράλληλα γραμμένος και στο ανοιχτό. Εάν ξέρει κανένας ας απαντήσει. (παρακαλώ όχι γελοίες απαντήσεις από μικροτσούτσουνους)
gdevil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Όταν εγγράφεσαι σε κάποιο πανεπιστήμιο υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είσαι εγγεγραμένος σε άλλη ανώτερη-ανώτατη σχολή. Αν λοιπόν γίνει τυχαία δειγματοληπτική έρευνα και σε πιάσουν, τότε θα υποστείς τις συνέπειες περί ψευδούς δηλώσεως κλπ κλπ. Επίσης πιστεύω ότι θα σε διαγράψουν και από τις δύο σχολές. Αυτά επί του πρακτέου. Από ηθικής απόψεως θα είναι σα να λές μ@λ@κες όλους τους υπόλοιπους φοιτητές που νόμιμα είναι γραμμένοι σε μία σχολή ενώ εσύ είσαι ο μάγκας που θα τελειώσει δύο ταυτόχρονα. @DrLo: ΕΜΠ και άλλη σχολή ταυτόχρονα δεν γίνεται, μην υπερβάλλουμε κιόλας
horsepower Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 εγώ είμαι στους μηχανολόγους & αεροναυπηγούς μηχ. στην Πάτρα πάντως και δεν θα μπορούσα σε καμιά περίπτωση να τελειώσω δεύτερη σχολή ταυτόχρονα...
Steven Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Κι εγώ είμαι γραμμένος σε 2 πανεπιστήμια... Το ένα είναι το ΠΑΠΕΙ....(2 φορές έχω περάσει την πόρτα...την δεύτερη για να ανανεώσω το πάσο Βέβαια δεν ήξερα ούτε που είναι η γραμματεία...loool) Η άλλη είναι στο Μόναχο που φυσικά και σπουδάζω... Η υπεύθυνη δήλωση που είπε ο gdevil πράγματι την υπέγραψα και εγώ....βέβαια εμένα δεν μου καίγεται καρφάκι αν για κάποιο λόγο με διόξουν...αν και νόμίζω ότι νομικά δεν μπορούν να μου κάνουν κάτι γιατι η υπεύθυνη δήλωση αναφέρεται σε μια σχολή της Ελλάδας... Αλλά κοίτα στην Ελλάδα είμαστε οπότε φαντάζεσαι ποιες είναι οι πιθανότητες να σε πιάσουν... Εδω εγώ βγάζω 2 χρόνια τώρα πάσο χωρίς να έχω πατήσει ποτέ και δεν τον ενδιαφέρει κανένα... Και γιατί στο κάτω κάτω να φας τη θέση κάποιου άλλου? Γιατί έγραψε και πέρασε.... Ας φτιάξουν μια ολοκληρωμένη database και να χτυπάει ότι είσαι γραμμένος σε άλλη σχολή... Μέχρι τότε σε αυτά τα πράγματα θα κοιτάει ο καθένας τον εαυτό του μιας και μιλάμε για την υπόλοιπη ζωή του... Εδω γράφτηκα εγω που η πιθανότητα να φοιτήσω στην Ελλάδα ήταν 0.000001%...
DrLo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 τι σχολή ήσουν στο ΕΜΠ? Μηχ. Μηχ. και εγώ. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Με διάβασμα στην εξεταστική πέρναγες άνετα τα μαθήματα. Όλο το υπόλοιπο 6μηνο ψιλοκολοβαρούσες, υπήρχε χρόνος να κάνεις πράγματα. Όπως άλλοι μάθαν γλώσσες, τρέχαν σε αθλήματα και άλλα χόμπυ, θα μπορούσε κάποιος να αφιερώσει χρόνο σε μια σχολή που δεν θα απαιτούσε την σχεδόν καθημερινή του παρουσία στη σχολή (οχι Ιατρική φυσικά). Δεν είπα ότι θα έβγαζες 9,5 και στις δύο αλλά άνετα τις τελιώνεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 εμενες με τους γονεις σου; οταν μενεις μονος ή εστω με συγκατοικο χανεις παρα πολυ χρονο κυριως για μαγειρεματα, ψωνια και τα λοιπα του σπιτιου, πλυσιματα, καθαρισματα, κτλ.
kosko42 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Αν έχεις και γυναίκα συγκάτοικο δυσκολεύει πολύ περισσότερο…
horsepower Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 δεν λέω θέληση να έχει κανείς και τα πάντα μπορεί να πετύχει..έλα όμως που δεν είναι ακριβώς έτσι η πραγματικότητα....πόσα άτομα ξέρετε που έχουν περάσει όλα τα μαθήματα στο έτος που είναι?εγώ ένα...υπάρχουν πολλά που το έχουν κάνει δεν λέω αλλά και πάλι είναι η μειοψηφία..ας μην κοροϊδευόμαστε όλοι οι φοιτητές(ή το 90%) σκέφτεται να βγάλει την σχολή του κουτσά στραβά όχι να είναι και παράλληλα σε δεύτερη.. εντελώς off-topic αλλά κουβέντα να γίνεται..
lary7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Τα πανεπιστήμια δεν έχουν σύστημα διασταυρωσης, οπότε αμα είσαι σε διαφορετικά ιδρύματα χλωμό να σε βρούνε. Το κάνει φίλος μου, χρωστάει λίγα μαθήματα στην βασίκη σχολή του, οπότε πήγε με το 10% σε άλλο ιδρυμα (και αυτό ΑΕΙ). Αλλα να ελπίζεις να τελειώσεις 2 σχολες σε parallel mode και οχι σε serial είναι μάλλον αδύνατον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.