Προς το περιεχόμενο

King's Bounty: The Legend

FarCry

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πως ξεκλειδωνουν τα rage spirit απο το box ρε παιδια?

1)Με μια μάχη (gremlin/mages) που ξεκινά από συζήτηση μαζί του (κλικ στο πρόσωπό του).

2)Πάλι αφού αγοράσεις 20 swamp snakes μίλησέ του (πεινάει). ΠΡΟΣΟΧΗ το stinking/poison cloud του είναι υπερβολικά overpowering ειδικά στην αρχή αν χρησιμοποιείς τα wait.

3)Αφου περάσεις στην γη των dwarves και κάνεις 5-6 φορές κλικ στην device που θα βρεις.

4)Αφου κάνεις ντου στο κάστρο bughato (κάπως έτσι) στα torian mines.

Σημαντικό:

Κατεβάστε όλοι το mirabella mod-fix γιατί αλλιώς πέφτει crash όταν ζητήσεις το χέρι της. Γενικά το παιχνίδι crashάρει αρκετά συχνά, παρόλο που φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο. ΙΜΟ είναι στην ίδια κατηγορία με παλιές αγάπες (BG,Diablo,HOMM) ξεχάστε δηλαδή κοινωνική ζωή για 1-2 βδομάδες.

Το game μοιάζει αρκετά με το παλιό δηλαδή σαν HOMM χωρίς το strategy στοιχείο (πόλεις,resources) και με ενισχυμένο rp (quests,abilities).

Δημοσ.

ευχαριστω ilos. χτες ξεκλειδωσα το πρωτο...

πολυ καλο παιχνιδι. εμενα ακομα δεν μου crashare καμια φορα!

Δημοσ.

Τρομερό παιχνίδι. Η βασική του διαφορά με το HOMM είναι ότι αυτο είναι RPG, ενώ το HOMM είναι περισσότερο Strategy, παρά το γεγονός ότι το combat είναι το ίδιο (και για να μην ξεχνιώμαστε το HOMM αντέγραψε το πρώτο King's Bounty).

Για όσους συγκινούνται με τα παιχνίδια τακτικής και το hack n slash τους φαίνεται ρηχό, το παιχνίδι είναι must. Απλά εκπληκτικό..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από την Παρασκευή πρέπει να έχω παίξει πάνω από 15 ώρες, πάρα πολλές για εμένα.

Ώσπου μόλις πριν από λίγο το συνειδητοποίησα. Κάνω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Στις μάχες χρησιμοποιώ συνέχεια την ίδια τακτική, τα ίδια 2-3 ξόρκια. Πολύ μιρκή ποικιλία ρε παιδιά, το βαρέθηκα.

Δημοσ.
Από την Παρασκευή πρέπει να έχω παίξει πάνω από 15 ώρες, πάρα πολλές για εμένα.

Ώσπου μόλις πριν από λίγο το συνειδητοποίησα. Κάνω συνέχεια τα ίδια πράγματα. Στις μάχες χρησιμοποιώ συνέχεια την ίδια τακτική, τα ίδια 2-3 ξόρκια. Πολύ μιρκή ποικιλία ρε παιδιά, το βαρέθηκα.

να σε πληροφορισω οτι δεν εχεις ανοιξει ακομα τα summon magic (4 διαφορετικα "τερατα" απο 4 μαγικα το καθε ενα)

προφανος δεν εχεις αλλαξει πολλες περιοχες για να χρησιμοποιησεις διαφορετικους στρατιοτες (εχει πολλους) με διαφορετικες και ενδιαφερουσες δυνατοτητες.

δεν εχει δει τον ηρωα σου να παντρευεται και να κανει παιδια! (θα παιξει ρολο στην αναπτυξη του χαρακτιρα δεν ειναι μονο για τα ματια του κοσμου!)

οσο για τα μαγικα ειναι επιλογη σου να ψαχνεσε με 2-3 ιδια ενω το παιχνιδι σου δινει τη δυνατοτια για πολυ περισσοτερα και πανω απο ολα χρησιμα μαγικα...

οσο το ψαχνεις τοσο κολλας. αν δεν το ψαξεις δεν φτεει αυτο!

ασε τις δικαιολογιες και παιζε γιατι το παιχνιδι καρα μετραει! :P

Δημοσ.

Δεν το παρατάω, μη βαράς!!! Έτσι και αλλιώς είναι λίγο στεγνή αυτή η περίοδος και αυτό είναι αρκετά καλό.

Το ωραίο είναι ότι εξαντλούνται οι στρατιώτες, αναγκάζεσαι να αγοράζεις νέους τύπους και να κάνεις νέους συνδυασμούς.

Η αλήθεια είναι πως μου έδωσες κουράγιο, συνεχίζω!

Δημοσ.

Πριν κάτι ώρες το κατέβασα (ντροπή μου) και κόλλησα. Θέλω να το παραγγείλω αλλά δεν το πήρε το μάτι μου σ ελληνικά eshops και το play.com μιλάει για Φλεβάρη. Στο amazon.co.uk δεν παίζει παρά μόνο στο .com. Δε θέλω να το αγοράσω μέσω download από κάποιο site. Το χει κανείς πουθενά ή το παραγγέλνω από Αμερική;

Δημοσ.

Καλά το game παίρνει χαλαρά τον τίτλο "best game no-one played" για φέτος και ίσως για all-time μαζί με psychonauts,riddick,deus ex κτλ. Να χαίρεστε το marketing της EA και τα 2ΧΧΧ τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πραγματικά είναι πολύ καλό και φαίνεται και πολύ μεγάλο σε έκταση. Στην αρχή μου φάνηκε πως ήταν κάπως απλό, όσο βρισκόμουν στο Darion, αλλά μόλις απομακρύνθηκα, η έλλειψη αντικαταστατών για τα units που χάνονται στη μάχη σε αναγκάζει να κάνεις διάφορα κόλπα.

Ακόμη να αποφασίσω να παντρευτώ...αλλά έχω βρει μόλις δύο πιθανές συζύγους και τη μια την αποκλείω για role-playing λόγους...

Δημοσ.
Πραγματικά είναι πολύ καλό και φαίνεται και πολύ μεγάλο σε έκταση. Στην αρχή μου φάνηκε πως ήταν κάπως απλό, όσο βρισκόμουν στο Darion, αλλά μόλις απομακρύνθηκα, η έλλειψη αντικαταστατών για τα units που χάνονται στη μάχη σε αναγκάζει να κάνεις διάφορα κόλπα.

Ακόμη να αποφασίσω να παντρευτώ...αλλά έχω βρει μόλις δύο πιθανές συζύγους και τη μια την αποκλείω για role-playing λόγους...

LOL εγώ τις πήρα όλες (εκτός από την demoness που ήταν μετά την elf)και όταν τις γκάστρωσα από τέσσερα κουτσούβελα (και κονόμησα από τον king) την καθεμία τις πέταξα στον δρόμο... Βέβαια με την elf δεν έπαιξε σεξ, καθώς προ patch υπήρχε bug και δεν σε έπρηζε για απογόνους (οπότε έμενε με τα items που κατά κανόνα στο τέλος ήταν πιο δυνατά από τα bonus των παιδιών). Πάντως το patch διορθώνει αρκετά crashes και balances σε rage powers και spells.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...