Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 5

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη τολμάς να συγκρίνεις τη ποιότητα με τη μονοτονία.

Το Silent Hill δεν είναι ένα απλό Horror.. To SH τρέλαινε την ψυχολογία σου δεν σε τρόμαζε απλά.. είναι ένας θρύλος, μια ιστορία, μια γλυκύτατη ανάμνηση. :-)

Το μόνο που θυμάμαι από το RE είναι ότι έμοιαζε με το Dino Crisis

Μα γι αυτό έγραψα υπήρχε .

Δυστυχώς δεν ασχολήθηκα τόσο με tο SH και το έχω μετανιώσει.

Όσο για το Dino Crisis θα διαφωνήσω…εμένα μου φάνηκε χαζό και κακή αντιγραφή των παραπάνω. Γενικά μου φαίνονται λίγο χαζά τα παιχνίδια με δεινόσαυρους. Αλλά όπως είπες και εσύ γούστα…

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δημοσ.

θα συμφωνησω και εγω πως απο το 4 και μετα εχει αλλαξει το gameplay. το 5 που επαιξα στο xbox ηταν αρκετα καλο αλλα θα το προτιμουσα να ηταν οπως το gameplay των παλιων ή οπως του silent hill homecoming.

Δημοσ.
Το προπαρήγγειλα και εγώ ;) Θα λιώσουμε

ελπίζω να το παράγγειλες για pc ενοειται ε??:-) Αντε επιτέλους θα το παίξουμε και στο pc!!

Δημοσ.

Ναι κανονικά για υπολογιστή. Ελεγα να το πάρω για Ps3 και να πηγαίνω σε έναν φίλο μου να το παίζω αλλά έχω 24άρα οθόνη και σκέφτηκα να το πάρω στο Pc

Δημοσ.

Τα σπάει το παιχνίδι αλλά πρέπει να είναι και ιδιαίτερα δυσκολο απο οτι κατάλαβα στα trailers. Παντως με καλό ήχο στο Pc και ενα gamepad είσαι άρχοντας ;)

Δημοσ.

Μακάρι να βγω λάθος, αλλά δε νομίζω να κυκλοφορήσει το RE 5 τόσο γρήγορα για PC. Δεν έχω δει καμία επίσημη ανακοίνωση από την Capcom και σε κανένα on-line κατάστημα του εξωτερικού δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Μάλιστα το Πλαίσιο έχει την ίδια ημερομηνία κυκλοφορίας και για την PC έκδοση του Street Fighter IV και απορώ πού την ανακάλυψε...εκτός και αν κάτι ξέρει και δεν το λέει.;)

Δημοσ.
Gamepad? lmao....

Με Mouse και keyboard θα παίξω Resident ρε ? ;) Θα ξενερώσω. Με το Logitech dual action μια χαρά ενιωθα και στο Resident 4

Δημοσ.

ειναι αλλη φαση να ριχνεις στο δοξα-πατρι (Mouse) και αλλο απλα στο πανω μερος του σωματος (gamepad).Και η ταχυτητα διαφερει επισης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...