poscaman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Yuboto Ldt έχει δημιουργήσει τον δικτυακό τόπο olatzaba.gr για να προσφέρει πληροφορίες και υπηρεσίες στους επισκέπτες/χρήστες. Η χρήση του olatzaba.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων. Ο επισκέπτης/χρήστης του δικτυακού τόπου olatzaba.gr αποδέχεται ότι σε κάθε επίσκεψη/χρήση του διακτυακού τόπου αυτού θα εφαρμόζει και θα δεσμεύεται από τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω. Σε περίπτωση διαφωνίας με έναν ή περισσότερους όρους, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να αποφύγει κάθε επίσκεψη ή/και χρήση του δικτυακού τόπου. Η Yuboto Ltd διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποιαδήποτε στιγμή τους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης, ανακοινώνοντας τις τροποποιήσεις στον δικτυακό τόπο olatzaba.gr. Ο επισκέπτης/χρήστης σε κάθε επίσκεψή του το δικτυακό τόπο olatzaba.gr. οφείλει να ενημερώνεται για να λαμβάνει γνώση τυχόν τροποποιήσεων. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης συνεχίζει να χρησιμοποιεί το web site και μετά την ανακοίνωση τροποποιήσεων, τεκμαίρεται ότι έχει αποδεχθεί τις τροποποιήσεις αυτές. δεν υπαρχει καμμια αναφορα στο ιντερνετ για yuboto ldt... ΜΟΥΦΑ,ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ
GothicCrusader Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Τη δυνατότητα να στέλνετε δωρεάν μηνύματα σας την εξασφαλίζει ο χορηγός μας. Γι’ αυτό στα μηνύματα που στέλνετε δεσμεύονται κάποιοι χαρακτήρες για να εμφανίζεται στους παραλήπτες το μήνυμα του χορηγού. πολύ απλό. Πιο απλό δεν γίνεται ;-)
poscaman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 πολύ απλό. Πιο απλό δεν γίνεται ;-) απ'τους 150 περ. ποσοι δεσμευονται???οι 149?
Dr.Strangelove Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 δεν υπαρχει καμμια αναφορα στο ιντερνετ για yuboto ldt... ΜΟΥΦΑ,ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ Έψαξες καλά και λες ότι δεν υπάρχει καμιά αναφορά; Γιατί απλά βάζοντας τη λέξη "yuboto" στο google έβγαλε αυτά
poscaman Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 αυτο εννουσα....πρωτη πρωτη αναφορα ειναι απ'το υπο συζητηση site.περιεργο ε?
dinaras Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Kapoios egrapse oti ta mms den leitoyrgoun, egw dokimasa prosfata kai ola einai mia xara.... Pleon xwris kalwdia mporeis na steileis java games, hxoys kai genika otidhpote sto internet sxedon dwrean giati tha xrewtheis gia to download sou analoga me to programma kinhths pou exeis.... Oso gia tis diafhmiseis mhn ta theloume ola dika mas.... Kapoios prepei na plirwnei Gaidaro toy edinan kai ton koitaze sta dontia Oso gia thn yuboto http://www.yuboto.com
kostastrikala Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δεν ειναι και τελειως δωρεαν.3,5€ χρεωνεται το αρχικο μηνυμα
ana_mas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Τι γίνεται ρε παιδιά ???? Μήπως ο τυπάς που έχει την σελίδα αφαιρεί και χρήματα εν ερήμην μας από τα κινητά μας?? Ρωτάω ως αφελής που είμαι. Η αλήθεια είναι ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοια σελίδα τύπου δωρεάν sms και Mms. Αυτές οι σελίδες δεν κρύβουν "κάτι" από πίσω? Δεν μπορεί να είναι δωρεάν ! Θα μου πείτε παίρνουνε χρήματα από τις διαφημίσεις . Πόσα χρήματα να μαζέψουν από τις διαφημίσεις...
Tbl Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Παιδιά και μένα μεγάλη μούφα μου φαίνεται!! Και τι τσάμπα αφού πρέπει να δώσεις 3,5 για να γραφτείς και καλά! Έτσι ήταν και το voipbuster στην αρχή σου έλεγε 1 ευρώ για να γραφτείς και ήταν τελείως τσάμπα, ποιός μου λέει εμένα οτι ο γιουμπότος, μόλις μαζέψει 100 άτομα, γιατι παραπάνω δεν νομίζω να μαζέψει, δεν θα πει, στέλνετε μια φορά το μήνα στο 4999 για να ανανεώσετε τη συνδρομή σας! Και ποία ειναι αυτή η γιουμπότο, μόνο ένα e-mail έχουν, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα!!! Εγώ δεν θα τους έδινα ούτε μισό ευρώ πάντως!!
zatara Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2007 apatewnes mexri 2 sms se afhnoun na steileis opoios thelei pragmatika tsampa sms kai exei cosmote tote o monos tropos pou kserw egw dwrean einai http://www.mycosmos.gr/Mycosmos
skiaxtro7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 apatewnes mexri 2 sms se afhnoun na steileis opoios thelei pragmatika tsampa sms kai exei cosmote tote o monos tropos pou kserw egw dwrean einai http://www.mycosmos.gr/Mycosmos Μηπως εννοουσες αυτο? http://www.mycosmos.gr/mycosmos/login.aspx
stamstamstam Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Προσοχή παιδιά είναι μεγάλη απάτη. Ενώ λέει δωρεάν αποστολή SMS στο 4999, μετά στο λογαριασμό το πληρώνεις 3Ευρώ! Δέκα φορές απάνω από ένα φυσιολογικό SMS. Επίσης σου φρακάρει ανεξέλεκτα το κινητό με διαφημίσεις SMS. Οι άνθρωποι είναι γιά εισαγγελέα.
giorgosa5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Προσοχή παιδιά είναι μεγάλη απάτη.Ενώ λέει δωρεάν αποστολή SMS στο 4999, μετά στο λογαριασμό το πληρώνεις 3Ευρώ! Δέκα φορές απάνω από ένα φυσιολογικό SMS. Επίσης σου φρακάρει ανεξέλεκτα το κινητό με διαφημίσεις SMS. Οι άνθρωποι είναι γιά εισαγγελέα. να φαει ban ο χρηστης που εδωσε την σελιδα.
tsavi1991 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2008 Γιατι ρε παιδιά αυτός που έδωσε την σελίδα τι φταιει?Αυτός τη θεώρησε καλή είδηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.