Προς το περιεχόμενο

HP Cooling. heeeeeelp

NikosDF

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello se olous kai oles. ti kanete?

exw to ekshs provlhma....

exw ena hewlett packard laptop to opoio apo thn fysh tou eixe provlhma me to anemistiraki. gia thn akriveia den doulevei.

logw tou oti den mporousa na to dwsw gia service pou 8a mou katanalwne polytimo xrono to krathsa etsi. kanontas kapoia test me mia vash enos filou eida pws mporei na leitourghsei arketa aneta.

h prwth mou erwthsh einai an pistevete pws 8a exw provlhma sthn synexeia.

kai to deftero pou 8a h8ela na ma8w einai poia vash proteinete. phra afthn http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=42 071950&product=661058

alla me apogohtefse giati se perivallon spitiou ftanei mexri 65 va8mous to laptop. enw me thn allh epiane 10 va8mous ligotero.

to "dyskolo" einai pws logw ths xrhshs tou (eimai mousikos kai to 8elw gia ta live mou) to xrhsimopoiw se zestous xwrous. opote 8a einai xeirotera ap'oti sto spiti. kai defteron 8elw na exei oso to dynaton ligotero 8oryvo h vash.

h sygekrimenh pou exw twra den vgazei ka8olou 8oryvo. alla h prohgoumenh tou filou mou evgaze para poly.

elpizw na mporeite na voh8hsete giati to kahmeno eidika twra to kalokairi travaei megala zoria. :)

Δημοσ.

Καλώς ήρθες στο forum

Επειδή το link δεν δουλεύει "εργασίες συντήρησης" μήπως εννοείς αυτό (ή σε μαύρο)?

Πάντως εγώ σου προτείνω να βρεις κάπου καιρό και να το πας για service γιατί είναι πιο δύσκολο να κουβαλάς και το λαπτοπ και τη βάση με τον ανεμιστήρα (και μπορεί να τύχει να μην έχεις μαζί σου την βάση)...γενικά να προτιμάς το λαπτοπ να λειτουργεί με δική του αυτονομία.

Δημοσ.

mpa den ennow afto. afth pou phra egw einai mia plastikh (megalh vlakeia mou)

to link pou edwses to koitousa prin ligo me skopo na to parw. mallon se afthn katalhgw.

apo kei kai pera sxetika me to service, afto pou fovamai einai to endexomeno provlhmatos sthn motherboard. ekei ta pragmata 8a einai zorika giati 8a meinw xwris laptop gia poly kairo kai to xreiazomai. kai defteron fantazomai pws to kostos plhsiazei thn agora enos neou mhxanhmatos.

Δημοσ.
mpa den ennow afto. afth pou phra egw einai mia plastikh (megalh vlakeia mou)

μάλλον κατάλαβα ποίο εννοείς...ένα του πλαίσιο με έναν ανεμιστήρα στο κέντρο και στο μπροστινό κάτω μέρος που ακουμπάει το λάπτοπ είναι gel?

to link pou edwses to koitousa prin ligo me skopo na to parw. mallon se afthn katalhgw.

αυτό έχω και εγώ αλλά σε Fujitsu Siemens και δεν μου παρέχει μεγάλη ψύξη επειδή δεν υπάρχουν ανεμιστήρες από κάτω να ρουφάνε...πάντως κάνει δουλειά.

apo kei kai pera sxetika me to service, afto pou fovamai einai to endexomeno provlhmatos sthn motherboard. ekei ta pragmata 8a einai zorika giati 8a meinw xwris laptop gia poly kairo kai to xreiazomai.

πήγαινέ το και άμα σου πουν ότι θα το κρατήσουν για πολύ πάρτο και φύγε...

kai defteron fantazomai pws to kostos plhsiazei thn agora enos neou mhxanhmatos.

άμα είναι έτσι τότε δεν αξίζει

Πάντως απ' ότι βλέπω το μηχάνημα το χρειάζεσαι για την δουλειά σου...γιατί δεν παίρνεις άλλο ένα?

Δημοσ.

χεχε... δεν παίρνω καινούριο γιατι ουσιαστικά κι αυτο καινούριο είναι. απλα λόγω βλακείας μου χανω την εγγύηση, η οποία ομως μπορεί και να απαιτούσε εξίσου πολύ χρόνο.

Όταν λες δεν παρέχει αρκετή ψύξη λόγω του ότι δεν έχει απο κάτω ανεμιστήρες τι εννοείς?

και κάτι αλλο, βγάζει θόρυβο στα ηχεία?

Δημοσ.

Μην κάθεσαι να το συζητάς. Φτιάξε το ανεμιστηράκι και μετά βάλε ότι βάση θέλεις. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό (να έχει φύγει το καλώδιο). Ποιο μοντέλο έχεις btw?

Δημοσ.

Δυστηχώς δεν φταίει το καλώδιο. Το κοίταξα. Το κακό είναι πως ακόμα κι αν παρω ένα καινούριο ανεμιστηράκι δεν μπορώ να το περάσω γιατί όσες φορες και να δοκίμασα (ακόμα και με άτομα με περισσότερη εμπειρια) δεν καταφέραμε να ανοίξουμε εντελώς το καπάκι. Καπου κολουσε και είπαμε να μην το ζορίσουμε πολυ. Οπότε δεν μπορούμε να το βγάλουμε και να το αλλάξουμε δυστηχώς.

Το μοντέλο ειναι αυτό HP G5040EA

Δημοσ.

αμα δεν δουλευε το ανεμιστιρακι σιγουρα θα ειχες αλλα προβληματα πιστευω, οπως να κανει reboot για <<προστασια>> ή στην χειροτερη να σου καει ο επεξεργαστης. Ψαξε στο ιντερνετ μπας και βρεις πως <<ανοιγει>> ο υπολογιστης για να καθαρισεις το ανεμιστηρακι. Για βαση προτεινω αυτην: http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=43&item_id=122

αλουμινιο και 3 ανεμιστηρες σε προσιτη τιμη 45euro

Δημοσ.
Όταν λες δεν παρέχει αρκετή ψύξη λόγω του ότι δεν έχει απο κάτω ανεμιστήρες τι εννοείς?

και κάτι αλλο, βγάζει θόρυβο στα ηχεία?

ναι αυτό εννοώ πως δεν χρησιμοποιεί την ψύξη που του προσφέρει 100%

...

θόρυβο στα ηχεία γιατί να βγάζει?:?

κατά τ' άλλα έχει ρυθμιστή ταχύτητας των ανεμιστήρων.

Δημοσ.

Το λέω αυτό για τον θόρυβο λόγω της προηγουμενης βάσης που είχα. Εκείνη έβγαζε τρομερό θορυβο. Το παράδοξο είναι οτι το έκανε μόνο όταν ήταν στο ρέυμα. Τέλοσπάντων, αυτό ειναι άλλο θεμα. Σημασία έχει αυτή να μην βγάζει.

Δημοσ.

Καλυτερα να γινει η αλαλγη ανεμιστηρα για να εισαι σιγουρος, τελος αφου ηξερες οτι το προβλημα ηταν απο τη αρχη γιατι δεν ζητησες αντικατασταση του φορητου σου?

Δημοσ.

10 βάσεις δεν κάνουν δουλειά όσο 1 ανεμιστηράκι...

Η βλάβη είναι μία σαχλαμάρα (χρειάζεται αλλαγή το ανεμιστηράκι) αλλά μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα. Πάντως δεν μας τα λές σωστά... Ξέρεις ότι είναι το ανεμιστηράκι, αλλά φοβάσαι για μητρική (????).... Δεν έχεις χρόνο, αλλά βρήκες χρόνο να μαζέψεις παρέα κτλ. για να το σκαλίσετε και να παιδεύεσαι με βάσεις... Η πιο λογική λύση είναι να πάς αμέσως για service εκτός και αν.... Συγνώμη που σκέφτομαι πονηρά αλλά δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση.

Δημοσ.
Πολυ σωστος ...Εχω παρει την βαση της Zalman που αναφερθηκε παραπανω και σας διαβεβαιωνω ότι απλα δεν κανει τιποτα το μονο που έχει ειναι design το πολυ να κατεβαζει τη θερμοκρασια 1-2 βαθμους κλαιω τα λεφτα μου
Δημοσ.

+1 από εμένα...η ήδη υπάρχουσα ψύξη του λάπτοπ πρέπει να λειτουργεί κανονικά.

Πολυ σωστος ...Εχω παρει την βαση της Zalman που αναφερθηκε παραπανω και σας διαβεβαιωνω ότι απλα δεν κανει τιποτα το μονο που έχει ειναι design το πολυ να κατεβαζει τη θερμοκρασια 1-2 βαθμους κλαιω τα λεφτα μου

ποιό λάπτοπ έχεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...