Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
μπορείς να μou πεις γιατι εχει βάλει και κάτι αφίσες η κόρη μου με αυτον τον βλάκα και ανησυχώ

Εγω περιμενα καποιο κρυφο μήνυμα. Το οτι ειναι αδερφη δεν χρειαζεται και πολυ ωρα για να το καταλάβεις

το να καταλαβεις οτι ειναι αντρας....εγω ανετα τον περνουσα για γκομενα...αν δεν διαβαζα καθαρα τι γραφει κατω...

• Members
Δημοσ.
μεχρι να το καταλαβω περασε αρκετη ωρα....

Ποιός είναι αυτός; Ωραία είναι πάντως

:P

Δημοσ.

funny_girl.jpg

:eek:

παναγία μου τι είναι τούτο?

πως θα πάω για ύπνο τώρα??:rolleyes::fear::cry::mad:

κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι:lol::lol:

• Members
Δημοσ.

Στο μεταξύ, εμένα που είμαι τελείως στον κόσμο μου, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα πράσινα μενταγιόν (ή οτιδήποτε είναι αυτά τελοσπάνων) που φοράνε οι δυο τους, ταιριάζουν ωραία με το πράσινο emoticon που έβαλε ακριβώς από κάτω ο hackerw32

Δημοσ.
Στο μεταξύ, εμένα που είμαι τελείως στον κόσμο μου, το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι ότι τα πράσινα μενταγιόν (ή οτιδήποτε είναι αυτά τελοσπάνων) που φοράνε οι δυο τους, ταιριάζουν ωραία με το πράσινο emoticon που έβαλε ακριβώς από κάτω ο hackerw32

εγω,αν δεν διαβαζα το ποστ σου...δεν θα εβλεπα ποτε τα μεταγιον...

Δημοσ.

ναι γιατι κατι αλλο στην foto σου απέσπασε την προσοχή

(εγω με μια 3η ματια τα παρατιρισα τα μεταγιον)

---------- Προσθήκη στις 11:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:43 ----------

moving-objects-optical-illusion.jpg

painted-truck-optical-illusion-beer.jpg

• Members
Δημοσ.

ότι αν είσαι διάσημος, η ερώτηση που όλοι κάνουν είναι αν είσαι Εβραίος (το μόνο που υπάρχει σε όλες τις περιπτώσεις - ακολουθεί το dead) :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...