prantzos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Θα αποθηκευτούν στον C:\ ΑΛΛΑ κι αυτό μπορείς να το αλλάξεις ως εξής. Παρατήρησε που αποθηκεύονται αυτές οι ρυθμίσεις, για παράδειγμα [C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Splinter Cell]. Μετά άνοιξε τον regisrty editor (τρέξε το regedit σε command prompt) και ψάξε να βρείς το παραπάνω path. Σε όποιο σημείο και να το βρίσκει αν εσύ το αντικαταστήσεις με [D:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Splinter Cell] για παράδειγμα, τότε οι ρυθμίσεις σου ακόμα και αυτές θα είναι στο D:\ Για το άλλο που λές, μιάς και έχεις μικρό δίσκο (40GB) κρατησέ τον όλο για τα Windows μήπως εγκαταστήσεις κάτι μεγάλο (κανένα 3DStudioMax, τίποτα Office2007 κτλ...) ή μπορεί αργότερα να πάρεις 10GB από εκεί και να βάλεις σαν δεύτερο λειτουργικό linux!!!
G_Zisis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Α,ok φίλε μου.Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου.
atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 αυτό με τον δεύτερο σκληρό είναι πολύ καλό γιατί έχω σε έναν 40αρι τα xp και σε έναν 80αρι τα παιχνίδια και γενικότερα τα εγραφά μου με έσωσε πραγματικά... αλλα χάνει ταχύτητα γιατι ο πιο μικρός σκληρός τραβιέται πίσω απο τον μεγαλήτερο (αν έχεις 2 σκληρούς ) οπότε τα xp είναι πιο αργά σε σχέση αν ήταν στον μεγάλο.(το έχω καταλάβει μετά απο πείραμα στον υπολογιστή μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.