Apostolishatz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Έχω το λαπτοπ που γράφει ο τίτλος,είχε μέσα WinXp Home από τη μάνα του,έκανα format και πέρασα Xp Pro Sp2("θείου" βέβαια),στο format είχα διαγράψει το partition και έκανα πλήρες format(το είχα ανάγκη μιας και οι @@@@κες μου είχαν βάλει FAT32 σύστημα αρχείων!!!) Όλα καλά,μόλις πάω να ξεκινήσω τα φρέσκα Win μου βγάζει σε κάθε εκκίνηση οθόνη να διαλέξω Xp Home ή Pro.Όλα τα άλλα δουλεύουν κομπλέ αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω,δεν έκανα format?Πώς διάολο διαβάζει τα Xp Home?Από που?Αν ξέρετε και καμιά λύση δεκτή(μου τη σπάει κάθε φορά στην εκκίνηση να είμαι με το χέρι στο enter) εννοείται απορρίπτεται κάθε λύση νέου φορμάτ...
zourlas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 an epilexeis ta home ti ginetai-etsi apo periergia
Infrared Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Κάνε edit το αρχείο boot.ini (είναι hidden) και αφαίρεσε την επιλογή που δεν θέλεις (με προσοχή).
parlapipas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Πόσα διαμερίσματα υπήρχαν στην αρχή και πόσα τώρα(κρυφά και φανερά); Μήπως υπάρχει και multimedia partition(κρυφό); Μήπως το βλέπει ως Windows (γιατί κάποιες φορές πρόκειται για "μίνι εγκατάσταση" των XP); Επίσης όταν λες έσβησες με πλήρες format το partition εννοείς με "αργό" format μόνο το partition των XP Home ή έκανες format σε ολόκληρο τον σκληρό; (και αλήθεια όταν ήρθε από τη μάνα του είχε τα XP Home σε partition; δηλαδή ο υπόλοιπος σκληρός εμφανιζόταν ως τί; άλλο partition ή αδιαμόρφωτος; )
Apostolishatz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Λοιπόν να απαντήσω σε όλους(thanks για την ανταπόκριση) @zourlas με έβαλες στον πειρασμό και το έκανα βγάζει ότι "Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση επειδή το παρακάτω αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο <Windows root>\system32\hal.dll Μόλις πατήσεις οτιδήποτε κάνει restart @infrared θα το κάνω τώρα(δεν έχω εγκαταστήσει προγράμματα κλπ ακόμα) έτσι ώστε αν παιχτεί καμιά λαλακία να μην τραβάω τα μαλλιά μου @parlapipas Εκεί που κάνουμε το format είχε ένα "κομμάτι" 3gb ως αδιαμόφωτο χώρο και το υπόλοιπο 36 gb(σαραντάρη σκληρό έχει) ως C με τα windows έτσι ήταν από τη μάνα του,εγώ έσβησα και το κομμάτι με τα 3gb και το άλλο με τα Win,κι έτσι έγινε όλο αδιαμόρφωτο
_filippos_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 εναλακτικά μπορείς να μπείς στην recovery console και να δώσεις εντολή FIXMBR.
Apostolishatz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν μπορεί κάποιος να μου πει που στον π@@@@ο είναι το boot.ini γιατί δεν το βρίσκω με τπτ
dpolal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν μπορεί κάποιος να μου πει που στον π@@@@ο είναι το boot.ini γιατί δεν το βρίσκω με τπτ Για το πρώτο σου πρόβλημα (FAT32) η λύση ήταν απλούστατη. command mode και «convert c: /FS:NTFS» και θα καθάριζες σε λίγα λεπτά. Για το δεύτερο τώρα. My computer - δεξί κλίκ - Properties - Advanced tab - Startup & recovery και κάνεις edit το starp up oprions file. Aνοίγει το boot.ini και διαγράφεις την γραμμά των home. ή RUN - msconfig - BOOT.INI tab.
Apostolishatz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ είσαι και Νεοσμυρνιώτης γειτονάκι μου!! Το format δεν το έκανα για το FAT32 είχε μπουκώσει ελεεινά το λαπτοπ,ένας διαχωρισμός εικόνας-ήχου σε βίντεο πάνω από μια ώρα,τέτοια φάση!! Θα το δοκιμάσω αύριο και θα ποστάρω Καληνύχτα....
Apostolishatz Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 @dpolal είσαι και ο πρώτος!! το διόρθωσα όλα κομπλέ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.