Προς το περιεχόμενο

K750i κατάλογος

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το k750i και θέλω να μάθω εάν γίνεται να μεταφερθεί ο κατάλογος των επαφών σε κάποια μορφή επεξεργάσιμη στο pc μου... χρησιμοποιώντας το καλώδιο usb του τηλεφώνου (δεν έχω θύρα υπερύθρων)

Δημοσ.

Με το software της SE μπορείς να το κάνεις μέσω συγχρονισμού και MS Outlook. Πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος όμως είναι να κατεβάσεις το MyPhoneExplorer (Google it) και να μεταφέρεις ότι θέλεις από το κινητό στο PC και αντίστροφα.

Δημοσ.

Pos mporo omws na metaferw (xrisimopoiw to MyPhoneExplorer) ton katalogo mou se morfi word arxeioy, wste na exw efkairi ti lista opote thelw, kai na min xreiazetai na exw to kinito mazi mou?

Δημοσ.

Μέσω του My Phone Explorer κάνε εξαγωγή του καταλόγου σου [δεξί κλίκ σε μια επαφή, μετά επιλέγεις export/import και μετά export entire phonebook] και σώσε το σε ένα αρχειο .vcf.

Αυτός ο τύπος αρχείων ανοίγει κανονικά με το notepad η με έναν άλλο οποιονδήποτε text editor για επεξεργασία. Θα χρειαστεί να σβήσεις κάποιους χαρακτήρες διαχωρηστικούς ανάμεσα στις καταχωρήσεις των επαφών σου, κάτι που γίνεται αστραπιαία με το "search and replace" που έχουν όλοι οι text editors πλέον.

Κάθε επαφή σου είναι και μια καταχώρηση vcard στο συγκεκριμένο αρχείο. Παράδειγμα της είναι το

>BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N:;Ονοματεπώνυμο
TEL;CELL:69xxxxxxxx
X-IRMC-LUID:000000000006
END:VCARD

Οπότε πολύ απλά εσύ λές στον επεξεργαστή κειμένου να ψάξει για την φράση "BEGIN:VCARD" και να την αντικαταστήσει με " "

Αντίστοιχα θα ξεφορτωθείς όλες τις άσχετες λέξεις και θα μείνει σχετικά λίγη δουλειά για το χέρι.

Αυτά. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...