charmed Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ο τίτλος του θέματος είναι ένα ΤΕΙ στην καβάλα. θέλω να μάθω τι μαθήματα υπάρχουν σε αυτήν την σχολή και ποια είναι η επαγγελματική αποκατάσταση. έψαξα στον γκούγκλη αλλά δεμ βρήκα κάτι χρήσιμο...
gatoulis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Κοίτα επειδή σπούδαζα Καβάλα η σχολή είναι γαμάτη αλλά και δύσκολη.έχει φυσικοχημείες και τέτοια.και εφόσον είναι ΣΤΕΦ έχετε πολλά εργαστήρια και μετρήσεις.απο προοπτικές για δουλειά είναι καλές αφού δεν υπάρχει αντίστοιχο ΤΕΙ.μπές στο http://www.teikav.edu.gr
charmed Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 έχω μπει στην σελίδα αλλά δεν λέει για μαθήματα, γι'αυτό και ήθελα να ρωτήσω. thanx πάντως
gatoulis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 είναι πολύ καλή σχολή πάντως..η επιλογή δική σου...
gerr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 http://petrotech.teikav.edu.gr/SELIDES/SPOUDASTIKA/PERIEXOMENO_SPOUDON.HTM είναι τα μαθήματα από το sait της σχολής. Και εδώ http://host.keystone.gr/kapp/kapp.cgi?P=55.2.48.htm&usr=1830 έχει κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά όχι τα μαθήματα
HexStatic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Tην συγκεκριμένη σχολη έχει τελειώσει ένα φίλος μου.Σαν σχολη και γνώσεις είναι παρα πολύ καλή αλλα θα αντιμετωπίσεις μεγάλο πρόβλημα στην εύρεση εργασίας, εκτος και αν δεν σε πειράζει να δουλεύεις μέσα σε χημείο 8ωρά + υπερωρίες για να παίρνεις 650 euro τον μηνα. Θα χρειαστεί δηλαδή όπως και δήποτε να κανεις ένα μεταπτυχιακό μετά για να πληρώνεσαι λογικούς μισθούς. Plus οι περισσότερες μονάδες πάνω σε αυτή την δουλειά βρίσκονται σε επαρχία, οποτε θα έχεις μεγάλα τραβήγματα εκτος και αν θέλεις να μένεις στο χωριο που είναι η μονάδα αυτή.
charmed Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ για τις σελίδες. βοήθησαν αρκετα. (δεν θα πάω εγώ να σπουδάσω εκεί, μία γνωατή μου)
ellilili Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Γεια σας παιδιά... Μόλις ξέθαψα αυτό το θέμα. Πέρασα σε αυτή τη σχολή απο επιλογή μου ενω επιανα πολλές άλλες. Ο λόγος που την επέλεξα είναι γιατί μου είπαν οτι έχει πολλές προοπτικές στην αγορά εργασίας. Τί λέτε? Τα μαθήματα πάντως απ'ότι είδα μου αρέσουν πάρα πολύ.
kostikasre Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα ρε παιδιά,εξηγήστε μου λίγο...πως είναι δυνατόν Ελληνόπουλα εν έτει 2009 να μιλάτε για τα ΑΕΙ της χώρας και να έχετε περιέργεια για το ποιές είναι οι προοπτικές τους;! Και αυτό το τμήμα όπως και πολλά άλλα,δεν έχουν ΣΟΒΑΡΕΣ προοπτικές στη χώρα μας,δεν υπάρχει βιομηχανία παιδιά,δυστυχώς...το να σχολιάσω την ποιότητα του εν λόγω τμήματος είναι περιττό,όλα τα τμήματα ΣΤΕΦ είναι άκρως ανταγωνιστικά-δύσκολα-ελκυστικά παρά την υποχρηματοδότηση και τα λοιπά προβλήματα που αντιμετωπίζουν...αλλά δεν αξίζει να τελειώσεις τέτοια σχολή και να δουλεύεις για ένα 600-700άρι,όπως ανέφερε ο φίλος παραπάνω...φίλος ξαδέρφου μου,απόφοιτος του εν λόγω τμήματος στα 35 του επαγγέλεται rig manager στη μαύρη θάλασσα!Καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε...
insomniaK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μπήκα για να γράψω την τελευταία φράση του kostikasre. Δεν ξέρω για ελλάδα, αλλά αν θες αυτή τη στιγμή σου δίνω λίστα με 30 πολυεθνικές εταιρείες να ζητούν υπαλλήλους. Για να μη φαίνεται ότι το παίζω έξυπνος, κοίτα εκεί που λέει oil and gas.
kostikasre Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Έτσι είναι insomniaK...σκέψου ότι άμα πας στα Ελληνικά Πετρέλαια για δουλειά θα σου πούνε "ξέρεις,δε μπορούμε να σε πάρουμε γιατί σε θέσεις μηχανικών πετρελαίου δεχόμαστε μόνο μέλη του ΤΕΕ,άρα αφού είσαι από ΤΕΙ δεν είσαι μηχανικός άρα θα σε βάλουμε στη μονάδα της λάσπης να ρίχνεις σακιά με ηλεκτρολύτη"...πες μου στο Θεό σου,είναι να μη τους γράφεις στα απ'αυτά σου και να φύγεις εξωτερικό;
acomaedo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Έτσι είναι insomniaK...σκέψου ότι άμα πας στα Ελληνικά Πετρέλαια για δουλειά θα σου πούνε "ξέρεις,δε μπορούμε να σε πάρουμε γιατί σε θέσεις μηχανικών πετρελαίου δεχόμαστε μόνο μέλη του ΤΕΕ,άρα αφού είσαι από ΤΕΙ δεν είσαι μηχανικός άρα θα σε βάλουμε στη μονάδα της λάσπης να ρίχνεις σακιά με ηλεκτρολύτη"...πες μου στο Θεό σου,είναι να μη τους γράφεις στα απ'αυτά σου και να φύγεις εξωτερικό; Μηχανικός ΔΕΝ είσαι, δίκιο έχουν, ΑΛΛΑ είσαι κάτι εξίσου χρήσιμο και απαραίτητο.
kostikasre Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Φίλε acomaedo,επειδή καταλαβαίνω που το πας κι επειδή έχω όλη την καλή διάθεση,θα σου το θέσω ως εξής: Το τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου είναι τμήμα της σχολής ΣΤΕΦ των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων,η φοίτηση διαρκεί τέσσερα χρόνια και για την απόκτηση του πτυχίου είναι υποχρεωτική η εκπόνηση πτυχιακής εργασίας και η πρακτική άσκηση... Ο απόφοιτος μπορεί να παρακολουθήσει προγράμματα μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών σε Ελλάδα και εξωτερικό (κυρίως στο εξωτερικό,διότι στην Ελλάδα αφενός μόνο τα κομματόσκυλα γεμίζουν τα Π.Μ.Σ.,αφετέρου επειδή τελείωσε ΤΕΙ έχει λέπρα και τον δέχονται σε μικρό ποσοστό) και να εγγραφεί στον οικείο επαγγελματικό φορέα μηχανικών στο εξωτερικό (εκτός απ'την Ελλάδα όπου κυριαρχεί το αδοιφάγο και αναχρονιστικό ΤΕΕ) Επιπλέον,σου συνιστώ να ρίξεις μια ματιά στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος καθώς και στις πιστωτικές μονάδες που αποδίδει...αυτά τα ολίγα! Τέλος,αφού όπως αναφέρεις δεν είναι ο εν λόγω απόφοιτος μηχανικός,θα ήθελα να μας πεις,τι μπορεί να είναι κατά τη γνώμη σου άραγε...
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Τέλος,αφού όπως αναφέρεις δεν είναι ο εν λόγω απόφοιτος μηχανικός,θα ήθελα να μας πεις,τι μπορεί να είναι κατά τη γνώμη σου άραγε... Απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου είναι τμήμα της σχολής ΣΤΕΦ των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Αυτό είναι σίγουρα. Το μηχανικός χωράει πολύ κουβέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα