Προς το περιεχόμενο

2 συνδέσεις adsl σε μία γραμμή;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είχα κάνει πριν μήνες σύνδεση adsl με την forthnet. μέτα άπο 6 μήνες έληξε η συνδρομη μου και ζήτησα διακοπή. λίγο καιρό μετά κάνω νέα σύνδεση με ΟΤΕΝΕΤ. από συνήθεια όμως πάω να κάνω κλήση στο ίντερνετ με το παλιό εικονίδιο, δλδ της forthnet. και συνδέεται κανονικά. γίνεται να έχω δύο συνδέσεις σε μία γραμμή; (να προσθέσω ότι όταν είχα΄ζητήσει διακοπή από forthnet, με είχαν πάρει τηλέφωνο για ανανέωση (πολλές φορές). τους έιπα ότι ζήτησα διακοπή, το έψαξε λίγο και μετά μου το επιβεβαίωσε). τι γίνετε;

Δημοσ.

Δεν εχεις 2 συνδεσεις σε μια γραμμη.Η γραμμη ADSL ειναι ενεργοποιημενη προφανως απο την καινουρια συνδεση.Απλα η forthnet δεν εχει απενεργοποιησει το παλιο σου username για καποιο λογο και ετσι συνδεεται.Για να σου δωσω να καταλαβεις:με τον κωδικο που σου δινουν για να συνδεθεις μπορεις να το κανεις απο καθε ADSL γραμμη

Δημοσ.

Προφανώς δεν είχες full-llu. Η γραμμή σου πέφτει σε dslam του οτε. Σύνδεση με το ιντερνετ μπορείς να βάλεις με όποιον πάροχο θέλεις. Πάρε τηλέφωνο την forthnet να σιγουρευτείς για την διακοπή μην σε χρεώνουν ακόμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...