Weiss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Κρίμα που δεν είχε το gameplay του πρώτου της Rebellion... Legendary παιχνίδι. 1
nikos5800 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Στις 5/1/2025 στις 2:22 ΠΜ, Arkin είπε Marvel's Spider-Man Miles Morales Απόκρυψη περιεχομένων Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ένα standalone expansion μου άρεσε περισσότερο από το main game!!ο Miles εξαιρετικός χαρακτήρας 👍
Mr Aris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2025 στις 8:57 ΜΜ, polonos1313 είπε Αξίζει σαν game ? Προσωπικά το έχω κατά ευχαριστηθεί, υπόψη το Original το έπαιξα στο ps1 όταν κυκλοφόρησε και είχα καεί 😅, παρότι το story τότε μου ήταν απλά οριακά καλό, το gameplay με κέρδισε όσο δε πάει. Τώρα στο νέο θεωρώ ότι έγινε, η καλύτερη δυνατή αναβάθμιση, στο τρόπο που διηγείται την ιστορία, μέσω της πολύ πιο σύγχρονης τεχνολογίας, γραφικά - ήχο - χειρισμός, σε σχέση με το Original. Δεν είναι ίδια ιστορία, παρόμοια, για μένα θετικό και αυτό. Επίσης πρόκειται για jrpg με ότι συνεπάγεται αυτό για τα γούστα του καθενός Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από Mr Aris 1
Tatofski64 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Στις 25/2/2025 στις 2:27 ΠΜ, giorgosmcmc είπε Nfs heat Πώς σου φαίνεται το Heat; Έμεινες ευχαριστημένος; off topic
Arkin Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Tatofski64 είπε Πώς σου φαίνεται το Heat; Έμεινες ευχαριστημένος; off topic Παιχνιδαρα. Το έκανα 100% όταν βγήκε και το είχα απολαύσει. Πολύ ανώτερο από payback και πολύ όμορφο ειδικά βραδυ με βροχή κόσμημα. Και το handling το κλασικό arcade των nfs συν ατελείωτη παραμετροποίηση. 1
Arkin Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Half-Life 2 RTX Spoiler Επεξ/σία 19 Μαρτίου από Arkin 4
andreas84gr Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2025 στις 12:46 ΠΜ, Arkin είπε Half-Life 2 RTX Απόκρυψη περιεχομένων Πως σου παίζει; Εγώ όταν το φορτώνω μου κρασάρει στην αρχική οθόνη και το pc κάνει reboot μόνο του. Διάβασα πολλοί το παθαίνουν αυτό. Εχω κατεβασμένους τους τελευταίους οδηγούς. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από andreas84gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα