@LF@147 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Παιδια μην βαρατε....μπορει να φανει αστειο το topic:mrgreen::mrgreen:...αλλα ειναι αναγκη να μου πειτε αν ξερετε καποια καταστημα που να εχει ποικιλια σε γιλεκα...ειμαι κουμπαρος τελος του μηνα...κοστουμακι βρηκα αλλα δεν εχει γιλεκο...μπορω καπου να βρω μονο γιλεκα????για αθηνα μιλαω...αν ξερει κανενας thanksss
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Aλεξίσφαιρο ή κανονικό; Ο γάμος στη Σερβία γίνεται;
johnbond Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Υπάρχει ένα μαγαζί στο κέντρο ,αλλά δε θυμάμαι που είναι,ούτε πως το λένε.. Έχει μεγάλη ποικιλία.. Θα ρωτήσω κ αν το βρω θα στο πω..
@LF@147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Υπάρχει ένα μαγαζί στο κέντρο ,αλλά δε θυμάμαι που είναι,ούτε πως το λένε..Έχει μεγάλη ποικιλία.. Θα ρωτήσω κ αν το βρω θα στο πω.. αν το βρεις θα βοηθουσες πολυ...ευχαριστω πολυ
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Nα μην βάλεις καθόλου δεν είναι στις options σου? Πιό ωραίος θα είσαι χωρίς τον κορσέ... :):)
@LF@147 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 ολοι αυτο μου λενε..αλλα μου εχει κατσει ωραια σαν εικονα στο μυαλο....και δεν ξερω αν δεν το δοκιμασω...αν και 30αρης μου λενε ολοι οτι θα με κανει να δειχνω πιο μεγαλος...
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Κοίτα εμένα που είμαι κορίτσι είναι το χειρότερο μου το γιλέκο. Δεν μ΄αρέσει καθόλου και δεν νομίζω οτι κολακεύει εναν άντρα. Τώρα γούστα είναι αυτά, απλά νταξ νέο παιδί είσαι τι το θές μάτια μου το γιλέκο? (σαν μανούλα μίλησα τώρα ) Εδω γραβάτα θα σε συμβούλευα να μην φορέσεις αλλά τότε ίσως φανώ υπερβολική. Μακάρι να βρείς αυτο που ψάχνεις, εγω απλά σου είπα την γνώμη μου
gatoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 λινό κουστούμι δεν πήρες??αν ναι τι το θές το γιλέκο???ασε που θα είσα σαν γκαρσόνι έτσι όπως το φαντάζομαι.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Sorry αλλα τελη Αυγουστου και ψαχνεις γιλεκο; που θα γινει ο γαμος; Καλυτερα να παρεις ανεμιστηρα...
xpapias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Εγώ θα έλεγα να ακούσεις τη Φρου-Φρου. Γραβάτα και πάλι πολύ είναι...
bchris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Βασικα μεγαλο ρολο παιζει και το πως θα ειναι ντυμενος ο γαμπρος. Δεν μπορει το ντυσιμο του κουμπαρου ν' απεχει πολυ απο του γαμπρου. Απο την αλλη ομως δεν πρεπει να ειναι ανωτερο του γαμπρου. Οποτε μιλα με τον γαμπρο και δεν σε τι ενδυματολογικα πλαισια σκοπευει να κινηθει και πραξε αναλογως. Παντως αν γουσταρεις γιλεκο, βαλτο. Στο κατω-κατω εσυ θα το φορας το ρουχο, εστ εχει σημασια να αισθανεσαι ομορφα μεσα του.
punky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Παναγία μου ρε Αιγέα ! Αυτό το κακόγουστο τυπάκι που πόσταρες, μου μοιάζει στη φάτσα. @LF@147 συμφωνώ με τον bchris. Κάντο άμα γουστάρεις. Δεν ξέρω αν βρεις στον Στρογγυλό στη Σταδίου, που έχει πιο κλασσικό ντύσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.