dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ΠΑΡΑΚΑΛΩ θερμα και με ολη την ευγενεια να μην ποσταρετε ασχετα με το παρων θεμα μηνυματα οπως πχ για συνδρομες στο rs κλπ. εχουν συζητηθει εδω πολλες φορες και εμποδιζουν την αναζητηση στους χρηστες που θελουν να ψαξουν κατι σχετικο. ευχαριστω outdated λοιπόν καταρχάς θέλω να τονίσω πως δεν βλέπω τίποτα που να αντιτίθεται στους κανονισμούς του site και γιαυτο το δημοσιεύω. τώρα ΜΟΝΟ αν οι moderator για κάποιο λόγο το κρίνουν "μη πρέπων" ας το διαγράψουν. θα χρησιμοποιήσουμε 3 προγραμματάκια(ουσιαστικά 2 το ένα είναι ενσωματωμένο στο άλλο) χρησιμοποιούμε USdownloader,CAP,reconnect usdownloader το γνωρίζετε φαντάζομαι αρκετοί. είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα σαν το flashget ένα πράμα. το cap είναι πρόγραμμα ενσωματωμένο στο us και δεν χρειάζεται να το ανοίξετε καθολου,λειτουργει μόνο του μαζί με το us. δουλειά του είναι να αναγνωρίζει αυτόματα τους κωδικούς και να τους βάζει όταν το ζητά το rapidshare. το reconnect θα το χρειαστούμε για να αποσυνδεόμαστε από το ιντερνετ κάθε φορά που κατεβαίνει ένα αρχείο και να επανασυνδεόμαστε αυτόματα. (δουλεύουμε μόνο αν εχουμε dynamic ip) αρχικά κατεβάζετε το αρχείο mirror που παραθέτω πιο κάτω το όποιο έχω ανεβάσει στο rapid και το κάνετε extract σε ένα φάκελο. ανοίγετε το πρόγραμμα usdownloader από το φάκελο του(USDownloader.exe)(δεν θέλει εγκατάσταση) και ανοίγετε και το reconnect (επίσης δεν θέλει εγκατάσταση) στα settings του reconnect το βάζουμε auto reconnect και προσέχουμε να είναι στο connection επιλεγμένη η σύνδεση μας μαζί με username και password. από κει και πέρα βάζουμε ένα λινκ στο us και κατεβαίνει .με το που κατέβει κλείνει η σύνδεση και εκεί λειτούργει το reconnect. αλλάζει τη ip μας και μας επανασυνδέει. αμεσως, αρχίζει η διαδικασία κατεβάσματος του επόμενου αρχείου(αν υπάρχει) σημειώσεις: το πρόγραμμα έχει ρυθμιστεί να ξανακάνει επανασύνδεση σε περίπτωση που δεν πτυχή η πρώτη όποτε μην ανησυχείτε αν αφήσετε το pc σας να κατεβάζει. επίσης συχνά θα δείτε στη λίστα με τα download κάποια τα όποια δεν έχετε προσθέσει εσείς πχ thanksotidipote απλώς κάντε delay τα συγκεκριμένα download για να μην ξαναεμφανίζονται και όχι delete.ακομα να διευκρινίσω πως δουλεύει μόνο για rapid com και όχι το de. το πιο σημαντικό! το rapid πολύ συχνά αλλάζει την γραμματοσειρά και το cap έχει πρόβλημα. γιαυτο κάθε φορά που γίνεται αυτό μπαίνετε σε αυτή τη σελίδα, μην πανικοβάλλεστε στη γλωσσά (πάνω δεξιά έχει μετάφραση μέσω altavista & google) και κατεβάζετε τις πιο πρόσφατες γραμματοσειρές τις οποίες τις κάνετε extract στο φάκελο του us και δέχεστε τις όποιες αντικαταστάσεις ελπίζω να μην ξέχασα κάτι και αν υπάρχουν απορίες ποστάρετε για βοήθεια κάτι ακόμα για να μην κακολογήσουν μερικοί!!!! από το αρχείο που έχω ανεβάσει δεν κερδίζω κανένα premium point ούτε έχω κανένα όφελος! MIRROR (περιλαμβάνει όλο το πακέτο με τις τελευταίες γραμματοσειρές, +ενσωματωμένο οδηγό αναβάθμισης CAP) ΠΡΟΣΟΧΗ! AN ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ MIRROR Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "C", ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SETTINGS (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ UPDATE TOY ΜΙRROR 16/04 *) "ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΥΤΟ:" για δοκιμάστε λίγο όταν αλλάζει η γραμματοσειρά να την κάνετε update μέσω ενός αρχείου που υπάρχει στο φάκελο του us ονόματι CapUpdateRS. Για όσους έχουν router ...παραθέτω μερικές λύσεις που έγραψαν τα παιδιά σε αυτό το thread και τους ευχαριστώ πολύ Λοιπόν για συνεργασία με ρούτερ:Kατευάζεις το "tst10" απο: ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/comm/tst10.zip'>ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/comm/tst10.zip αναλόγος το ρούτερ γκουγλαρεις για να βρείς το κατάληλο σκρίπτ. Πχ."tst10 speedtouch" ------------Το δικό μου speedtouch 585------------------ 10.0.0.138 23 WAIT "Username :" SEND "USERNAME\m" WAIT "Password :" SEND "PASSWORD\m" WAIT ">" SEND "system reboot\m" WAIT "\m" --------------------------------------------------------- Οπου USERNAME και PASSWORDβάζεις αντίστοιχα το username & pass σου Το αντιγράφεις και το σώζεις ως :ResetRouter.txt To τοποθετείς μέσα στο φάκελο tst10 Μέσα στο φάκελο φτιάχνεις ένα νέο txt και αντιγράφεις :tst10.exe /r:ResetRouter.txt To σώζεις ώς :ResetRouter.bat Σχεδόν τελείωσες. Τον φακελο tst10 τον βάζεις μέσα στο φάκελο του USdownloader. Ανοίγεις το USdownloader --> properties --> settings στο πρώτο κουτάκι (Rertry delay min) βάζεις το ν χρόνο που χρειάζεται το ρούτερ να επανακηνήσει 1,1 +- Για το τέλος πας στο Sheduler και στο πρώτο κουτάκι (Ever. | After file has been downloaded | Επιλέγεις Execute program εκεί επιλέγεις να εκτελείτε το ResetRouter.bat .Τελείωσες. Καλά κατεβάσματα:twisted: ΥΓ. Κατέβασα 4 αρχεία χωρίς πρόβλημα από rapidshare. To δοκιμάζω ακόμη αν κολλήσει κάπου εγκώ κινέζο ντέν φταίει Παραθέτω τον κώδικα για το router της Microcom 2636: Σε ένα αρχείο, (πχ reset.txt) γράφουμε τα εξής: 10.0.0.2 23 WAIT "LOGON PASSWORD>" SEND "epicrouter\mr\my\" και μετά ακολουθούμε τις οδηγίες που έδωσε πριν ο siera Όντως τα περισσότερα ρούτερ νομίζω μπορούν να γίνουν με το ts10. Εμένα όμως δεν γινόταν, και κατέφυγα στο Pragma Fortress Suite , που είναι όπως τον telnet client που έχουν τα windows, αλλά με των windows δεν γινόταν. όταν κάποιος έχει αυτό το πρόγραμμα στο pc του, μπορεί να φτιάξει ένα αρχείο .bat (ανοίγεις σημειωματάριο, γράφεις κείμενο, και κάνεις save as, στον τύπο αρχείου βάζεις όλα τα αρχεία, και γράφεις όνομα με κατάληξη .bat), που θα έχει μέσα την σειρά: cmd.exe /c telnetc "διεύθυνση ρούτερ" /F C:\USDownloader\reconnect.txt Στο reconnect.txt, βάζεις την σειρά εντολών που χρειάζεται γτο ρούτερ για να κάνει reboot. Για να δείτε ποιες είναι αυτές, πατήστε έναρξη->εκτέλεση->cmd, και εκεί telnet "διεύθυνση ρούτερ". Μετά μάλλον θα σας εμφανίσει κάτι παρόμοιο με το LOGON PASSWORD> ανάλογα το ρούτερ του καθενός. Μόλις βάλετε τον κωδικό, μπορεί να σας βγάλει μια λίστα με ενολές και τα σύμβολα >>> δείχνοντας ότι περιμένει εντολή, και να χρειάζεται να πατήσετε R για επανεκκίνηση κ.ο.κ Το reconnect.txt θα έχει λοιπόν, WF LOGON PASSWORD> Κωδικός ρούτερ WF >>> R WF "επόμενη εντολή που θα περιμένει" Y "<- απάντηση" κοκ.... Χωρίς το Pragma Fortress, δεν λειτουργεί η ενολή ανακατεύθυνσης σε αρχείο κειμένου, κ δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο που να λειτουργεί στα windows. Όποιος θέλει βοήθεια ας το πει, απλά έχω εξεταστική και μπορεί να αργήσω μια μέρα να απαντήσω. Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός. Και ας μην εκληφθεί ως αδυναμία μου. Στο ψητό τώρα παιδιά. Σκεφτόμουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν όλοι τις δυνατότητες του USD και θυμήθηκα τις macro. Ο τρόπος που θα περιγράψω πιο κάτω ίσος να είναι λιγάκι άκομψος ,αλλά πρέπει να δουλεύει 100% σε όλα τα modem και router. Και βέβαια εναπόκειται στη φαντασία και τις δυνατότητες του κάθε ενός για το πώς θα τον πραγματοπηοίση. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Αρχικά κατεβάστε αυτό : http://www.geocities.com/win_macro/winmacro_v1_21_exe.html 56kb ένα freeware progie που είναι "κουτί" για τη δουλειά μας και όχι μόνο. 1. Αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο τρέξτε το και αφήστε το να περιμένει. 2. Ανοίξτε τον browser σας πάτε στη σελίδα του router και βγάλτε μια συντόμευση στην επιφ.εργασίας κάπου στην άκρη που να μη τη σκεπάζουν άλλα παράθυρα. 3. Πάμε στο WinMacro και πληκτρολογούμε ένα όνομα π.χ. condiscon και πατάμε record.(Κάθε κίνιση μας καταγράφετε) 3. Χτυπάμε τη συντόμευση , ανοίγει ο browser (έχουμε πεί να θυμάτε τον κωδικό) πατάμε ok και μετά disconnect. Περιμένουμε περίπου 15-20" και πατάμε connect. Μετά πατάμε το πλήκτρο (Pause Breek)στο πληκτρολόγιο μας έχουμε έτοιμη τη macro μας.Πάμε στο φάκελο του WinMacro και βλέπουμε το αρχείο που δημιουργήσαμε. 4. φτειάχνουμε ένα bat file και γράφουμε παράδειγμα : "C:\DOCUME~1\Chris\Desktop\WINMAC~1\WinMacro.exe condiscon" χωρίς τα "" 5. Πάμε στον shenduler του us και μετά απο κάθε download του λέμε να εκτελεί το bat file που φτιάξαμε προσοχή να μην είναι τσεκαρισμένο το "Wait for completion" και Retry delay = 1 min. Σε μένα δούλεψε κανονικότατα πολύ πιο γρήγορα από το restart του router γιατί κάνουμε μόνο disconnect . Βασική προϋπόθεση να μην καλύπτετε το παράθυρο του browser κατά τη φάση της macro εκτέλεσης. Με λίγα λόγια τη νύχτα που εσείς θα είσαστε οριζοντιωμένοι και με minimize όσα παραθύρια τρέχουνε αφήστε το να δουλεύει και το πρωί αφού σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα πιέστε κάτι στην υγειά τού Δημήτρη και της αφεντιάς μου. Καλή επιτυχία και βάλτε φαντασία ένα παράδειγμα ήταν μόνο. SIEMENS CL-110 Στο bat αλλάξτε μόνο την IP και τα user/pass του router(USER PASS ROUTER_IP). http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=10024&d=1198942758 KAI ΓΙΑ LINUX http://www.insomnia.gr/forum/attachment.php?attachmentid=10025&d=1198943781 2oς τροπος του adi32 : βρηκα αυτο Πως μπορούμε να αποσυνδεθούμε και να ξανασυνδεθούμε (Reconnect) στο ίντερνετ χωρίς να μπούμε στο μενού του SIEMENS CL-110. Χρησιμοποιούμε το γνωστό δωρεάν προγραμματάκι: Telnet Scripting Tool ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/comm/tst10.zip Κατεβάζετε και αποσυμπιέζετε σε έναν φάκελλο το πρόγραμμα TST10.ZIP. Φτιάχνετε ένα νέο txt file μέσα στον φάκελλο που έχετε αποσυμπιέσει το TST10.ΕΧΕ και εισάγεται το παρακάτω script: 192.168.1.1 WAIT "Login name:" SEND "ΧΧΧΧΧΧΧ\m" WAIT "Password:" SEND "ΧΧΧΧΧΧΧΧ\m" WAIT ">" SEND "adsl connection --down\m" WAIT ">" SEND "adsl connection --up\m" WAIT ">" SEND "logout\m" Όπου ΧΧΧΧΧΧΧ είναι το username και το password που έχετε ορίσει για να μπαίνετε στο μενού του router σας. Το αρχικό ήταν admin:admin. Αν το έχετε αλλάξει, βάζετε το δικό σας. Το σώζετε ας πούμε σαν ResetRouter.txt Στον ίδιο φάκελλο φτιάχνετε ένα νέο αρχείο txt και εισάγεται τα παρακάτω: tst10.exe /r:ResetRouter.txt Το σώζετε με extension .bat Ας πούμε σαν ResetRouter.bat Όποτε θέλετε να αλλάξετε ip γρήγορα, τρέχετε το ResetRouter.bat. Περιμένετε να ανάψει το λαμπάκι PPP και έχετε ξανασυνδεθεί. To Siemens CL-110 χρειάζεται περίπου 30-40 δευτερόλεπτα για να αποσυνδεθεί και να ξανασυνδεθεί στον ISP και να πάρει καινούργια ip. Ο κώδικας για το ResetRouter.txt για όσους έχουν το ασύρματο router BaudTec TW263R4-A0 που δίνει δώρο το ConnX είναι ο εξής: 192.168.1.1 23 SEND "**uSERNAMe**\m" SEND "**pASSWORd**\m" WAIT ">" SEND "set reboot\m" WAIT "\m" όπου τα αστεράκια είναι τα username και password του router και το set reboot είναι η εντολή για επανεκκίνηση του router. reconnect στα vista υπαρχει ενα προγραμμα ονοματι CiDial που οπως επιβεβαιωσε ο jakegate7 δουλευει για μοντεμ στα vista Μάγκες όσοι δεν τα έχουν καταφέρει με άλλο τροπο για reconnect στα vista δοκιμάστε: -start -settings -contol panel -programs and features -turn windows features on or off -τικάρετε το telnet client kai ok -κάνετε ένα restart 1.Αν το router σας έχει default gateway 192.168.1.1 -τότε απλώς χρησιμοποιείστε το reconnect.exe αντγράφοντάς το στο φάκελο του usd -και αντιγράψτε τον κώδικα από το USDownloader.ini.txt στο USDownloader.ini (Προυπόθεη να έχετε το usd στο C:\US) 2.Αν το router σας έχει άλλο default gateway τότε -εγκατάσταση το AutoHotkey104704_Install -edit το reconnect.ahk και αντικαθειστάτε όλα τα 192.168.1.1 με το default gateway του router σας. -Το κάνετε convert σε exe -Αντιγράφετε το reconnect.exe στο φάκελο του usd -και αντιγράψτε τον κώδικα από το USDownloader.ini.txt στο USDownloader.ini (Προυπόθεη να έχετε το usd στο C:\US) τσιμπήστε και τα εργαλεία να κάνετε τη δουλειά σας 2194kb http://rapidshare.com/files/64868141/123.rar.html * η ημερομηνία αναφέρεται στο πότε ενημέρωσα το ποστ για τα πιο πρόσφατα update μέχρι την αναγραφόμενη
louthiros20 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 nomizw gia na einai pio sigouro sthn anagnwrish xarakthrwn thelei kai to abby finder kapws etsi.nomizw
dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 nomizw gia na einai pio sigouro sthn anagnwrish xarakthrwn thelei kai to abby finder kapws etsi.nomizw οχι φιλε μου ! οπως τα γραφω ειναι! εξαλλου δεν θα εβαζα τιποτα που να περιεχει σπαστηρια καθως το fine reader χρειαζεται. δουλευει οπως τα γραφω
koufalia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 aderfe egw exw adsl me router kai otan pataw sto programma reconnect den mou bgazei pouthena gia adsl..epano aristera leei connection alla exei gia klisi
dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 aderfe egw exw adsl me router kai otan pataw sto programma reconnect den mou bgazei pouthena gia adsl..epano aristera leei connection alla exei gia klisi για router δεν ξερω αν δουλευει σε modem το εχω. παντως το reconnect εμφανιζεται διπλα απο το ρολο'ι'.
dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 να σημειωσω οτι μπορειτε να βαλετε καμια 20αρια λινκς να κατεβαινουν κ να φυγετε απο το pc αρκει να μην ξεχασετε να εχετε ανοιχτα και το us(εννοειται αυτο) και το reconnect να τρεχει στο tray διπλα απ το ρολο'ι'!!! δοκιμασμενο εδω κ 2 μηνες μονο update το cap του κανω οπως το περιγραφω
flik Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Κι εγώ δουλεύω με το USDownloader και το CAP εδώ και αρκετούς μήνες. Το δύσκολο είναι πως θα φτιαχτεί το batch για να κάνει αποσύνδεση σε αυτούς που έχουν ρούτερ. Εγώ χρησιμοποιώ τον Telnet Client Pragma fortress Suite, και έχω φτιάξει ένα batch που κάνει redirect σε αρχείο .txt και γίνεται θαυμάσια η επανεκκίνηση του ρούτερ. Απλά τώρα τελευταία μου κατεβάζει πολύ αργά απο το rapid (μόλις με 30-40 kbps αντί για 80).
dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Κι εγώ δουλεύω με το USDownloader και το CAP εδώ και αρκετούς μήνες. Το δύσκολο είναι πως θα φτιαχτεί το batch για να κάνει αποσύνδεση σε αυτούς που έχουν ρούτερ. Εγώ χρησιμοποιώ τον Telnet Client Pragma fortress Suite, και έχω φτιάξει ένα batch που κάνει redirect σε αρχείο .txt και γίνεται θαυμάσια η επανεκκίνηση του ρούτερ. Απλά τώρα τελευταία μου κατεβάζει πολύ αργά απο το rapid (μόλις με 30-40 kbps αντί για 80). αν το batch ειναι το ιδιο για ολα τα router(καθως ειμαι εντελως ασχετος απο router) θα σε πειραζε να το δημοσιευες γιατι θα βοηθουσε πολυ κοσμο! τωρα για την ταχυτητα για ψαξτο λιγο μηπως απο καπου εχεις προβλημα κατι στο blockαρει γιατι αυτη τη στιγμη κατεβαζω με 97kb/s με 1024αρα συνδεση
kostelo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Thanks ελπιζω να δουλευει, αν και προσπαθω αρκετη ωρα να ανοιξω το λινκ του rapid να κατεβασω το προγραμμα και δεν ανοιγει με τπτ. Edit:Ok τωρα.
koufalia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 kanenas mia boithia se emena pou exw router....
advantix Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Πολύ καλό θα το δοκιμάσω και με το Modem που έχω , δεν θα έχω κανένα πρόβλημα.
kostelo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Το προγραμμα ειναι αστερι τελικα, δουλευει αψογα. Μονο του ανοιγοκλεινει το μοντεμ κι αλλαζει ip, μονο του διαβαζει τον κωδικο και το κατεβαζει. Thanks φιλε, να σαι καλα. :)
flik Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 αν το batch ειναι το ιδιο για ολα τα router(καθως ειμαι εντελως ασχετος απο router) θα σε πειραζε να το δημοσιευες γιατι θα βοηθουσε πολυ κοσμο! τωρα για την ταχυτητα για ψαξτο λιγο μηπως απο καπου εχεις προβλημα κατι στο blockαρει γιατι αυτη τη στιγμη κατεβαζω με 97kb/s με 1024αρα συνδεση Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο για όλα τα ρούτερ. Απλά αν κάποιος πατήσει στο Command prompt: telnet και την διεύθυνση του ρούτερ του, θα έβγαζε ένα μενού με επιλογές. Μετά θα πατούσε ένα γράμμα που αντιστοιχεί στην επιλογή της επανεκκίνησης κοκ. Απλά για να γίνει αυτόματα το φτιάχνεις να κάνει redirect(ανακατεύθυνση) σε ένα αρχείο κειμένου που έχει αυτές τις "ερωταπαντήσεις". Όσο για την ταχύτητα τι να πω, μου το κάνει και μέσω browser όχι μόνο απο το Usdownloader. θα το ψάξω
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 η σελιδα ανανεωσης του CAP, εχει να μας βγαλει καινουργια εκδοση απο τις 2 του μηνα, γιαυτο να ναι καλα ενας φιλος που πηρε ενα ενα τα γραμματα κ αριθμους απο τα download ticket και μας τα μοιραζεται. οριστε το αρχειακι με τα γραμματα , για το συγκεκριμενο update κανετε αντικατασταση οτι σας δινω μεσα στο φακελο CapLettersRS που βρισκεται μεσα σ αυτον του US ps. διαγρεφετε οτι αλλο ειχε ο φακελος αυτος
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 εχω το crypto modem forthnet κανω οτι λεει παραπανω εμφανιζει κατω δεξια τα 4 γραμματα και αμεσως κανει disconnect και ξανα τα ιδια connect εμφανιζει αλλα γραμματα και ξανα disconnect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.