Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πέρα απο το google έχετε υπόψη κανα καλό ψαχτήρι για τα αρχεία του rapidshare? ή κανα site για να δούμε τι καινούριο έχουν ανεβάσει στο server τους?

Δημοσ.
πέρα απο το google έχετε υπόψη κανα καλό ψαχτήρι για τα αρχεία του rapidshare? ή κανα site για να δούμε τι καινούριο έχουν ανεβάσει στο server τους?

δε νομιζω πως υπαρχει καποιο site να σου δειχνει οτι καινουργιο εχει το rapidshare αλλα χερω μια σελιδα πουειναι καλο ψαχτηρι

http://shareminer.com/

ps. το καινουργιο mirror 2ο σε 1 μερα (:evil:) ειναι ετοιμο στο πρωτο ποστ

Δημοσ.

Με συνδεση DSL τι κανουμε για να δουλεψει (εχω router crypto F200 USB)

Διάβασα αυτό που λέει ο χρηστης Siera αλλα δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω σε ένα σημείο

αυτο : "2. Ανοίξτε τον browser σας πάτε στη σελίδα του router και βγάλτε μια συντόμευση στην επιφ.εργασίας

κάπου στην άκρη που να μη τη σκεπάζουν άλλα παράθυρα."

Δημοσ.
Με συνδεση DSL τι κανουμε για να δουλεψει (εχω router crypto F200 USB)

Διάβασα αυτό που λέει ο χρηστης Siera αλλα δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω σε ένα σημείο

αυτο : "2. Ανοίξτε τον browser σας πάτε στη σελίδα του router και βγάλτε μια συντόμευση στην επιφ.εργασίας

κάπου στην άκρη που να μη τη σκεπάζουν άλλα παράθυρα."

aldon

Μέσω του browser σου έχεις δυνατότητα υποθέτω να ρυθμίσεις το router σου.Firewall, settings κτλπ.Η δική μου διεύθυνση είναι :http://speedtouch.lan ή 192.168.1.254 Εκεί τώρα αν έχεις κάποιο κουμπί που μπορείς να κάνεις disconnect στο router προχοράς διαφορετικά ...:mad:

Με το WinMacro κάνεις ότι θα έκανες με το χέρι "με το ποντίκι σου" αλά αυτόματα παίξε λίγο και θα καταλάβεις .Δεν μπορώ να γίνω πιο συνγκεκριμένος γιατί ο κάθε ένας μας έχει διαφορετικό σύστημα.

Πές μου αν μέσα απο τον browser έχεις τη δυνατότητα να κάνεις disconnect and reconnect και τα ξαναλέμε.

Εγω το δουλέυω χορίς πρόβλημα και το "κόλπο" το προτιμώ γιατί κάνω μόνο disconnect και δε ρίχνω το δύκτιο με αποτέλεσμα μεταξύ δυό download να μεσολαβεί λιγότερο από μισό λεπτό για αλλαγή ip :-D

Δημοσ.

Bάλετε στο host file τη γραμμή:

127.0.0.1 testusd.narod.ru

Και πέστε αντίο στα thanks

ΠΡΟΣΟΧΗ update στο cap θα κάνετε ή χειροκήνητα απο άλλο site ή bypass to host file κατα το update

Δημοσ.

οκ το κατάφερα! και δουλευει μια χαρα!

τα thanks που κατεβάζει τι ειναι αυτα??? (τα κανει save στο c:\Thanks

τα σβηνω αφοβα?

Δημοσ.
Bάλετε στο host file τη γραμμή:

127.0.0.1 testusd.narod.ru

Και πέστε αντίο στα thanks

ΠΡΟΣΟΧΗ update στο cap θα κάνετε ή χειροκήνητα απο άλλο site ή bypass to host file κατα το update

poio einai to host file?

Δημοσ.
οκ το κατάφερα! και δουλευει μια χαρα!

τα thanks που κατεβάζει τι ειναι αυτα??? (τα κανει save στο c:\Thanks

τα σβηνω αφοβα?

τα thanks ειναι απο τους δημιουργους του προγραματος και εχουν σαν στοχο να τα κατεβασεις και να παιρνουν αυτοι premium points. απλως τα κανεις delay για να μην εμφανιζονται συνεχεια :-D

αν εχεις κατεβασει ηΔη μερικα ναι διεγραψε τα

Δημοσ.

emena me to pou katevike ena arxio, kai otan irthe i ora na kani to reconect kai na arxisi to epomeno download, evgale ena error (format '%s' invalid or incompatible) kai stamatise :/ eprepe xirokinita na to kano...:/

kanis kamia idea ti an ftei? exo USB MODEM ( adsl sta 768 )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...