Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1. Βάζουμε το USD σε έναν φάκελο. ΠΧ C:\USD\

2. Βάζουμε μέσα το ts10.exe

3. Δημιουργούμε το αρχείο "reset.txt" που περιέχει τον κώδικα για την επανεκκίνηση του Router (όποιο router έχει ο καθένας)

4. Ανοίγουμε το USD. Πάμε στα options και μετα στο Schedule και στην 1η επιλογή ("After file has been downloaded") κάνουμε διπλό κλικ και αλλάζουμε το action "disconnect" που λέει, με την εκκίνηση ενός προγράμματος ("execute program"). Βάζουμε στην μπάρα εκτέλεσης (του προγράμματος) τα εξής:

<"C:\USD\TST10.exe" /r:reset.txt>

ΧΩΡΙΣ ΤΑ <>

5. (Γενικός κανόνας) - Ελέγχουμε την πρώτη φορά όλη την διαδικασία αν δουλέυει σωστά. Εμένα παράδειγμα μου έβγαζε μύνημα το firewall για το TS10.

6. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΑΚΕΛΟ ΑΠΟ ΤΟ C: ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑ OPTIONS TO PATH *ΠΡΟΤΟΥ* ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ DOWNLOAD.

ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ROUTER? Ο ΕΝΑΣ ΜΕ USB ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΥΚΤΙΟΥ?

Δημοσ.
....

2. Ανοίξτε τον browser σας πάτε στη σελίδα του router και βγάλτε μια συντόμευση στην επιφ.εργασίας

κάπου στην άκρη που να μη τη σκεπάζουν άλλα παράθυρα.

3. Πάμε στο WinMacro και πληκτρολογούμε ένα όνομα π.χ. condiscon και πατάμε record.(Κάθε κίνιση μας καταγράφετε)

3. Χτυπάμε τη συντόμευση , ανοίγει ο browser (έχουμε πεί να θυμάτε τον κωδικό) πατάμε ok και μετά disconnect.

Περιμένουμε περίπου 15-20" και πατάμε connect. Μετά πατάμε το πλήκτρο (Pause Breek)στο πληκτρολόγιο μας

έχουμε έτοιμη τη macro μας.Πάμε στο φάκελο του WinMacro και βλέπουμε το αρχείο που δημιουργήσαμε.

4. φτειάχνουμε ένα bat file και γράφουμε παράδειγμα : "C:\DOCUME~1\Chris\Desktop\WINMAC~1\WinMacro.exe condiscon" χωρίς τα ""

5. Πάμε στον shenduler του us και μετά απο κάθε download του λέμε να εκτελεί το bat file που φτιάξαμε

προσοχή να μην είναι τσεκαρισμένο το "Wait for completion" και Retry delay = 1 min.

....

Καλησπέρα.Μπορείς φίλε μου να μου εξηγήσεις το 2.πως δηλαδή φτιάχνουμε την συντόμευση;Στο 4."C:\DOCUME~1\Chris\Desktop\WINMAC~1\WinMacro.exe condiscon" αυτό είναι η ''διαδρομή'' για το αποτέλεσμα της μακροεντολής;Το bat file που το σώζουμε;Μέσα στο US;Ευχαριστώ.

Δημοσ.
re paidia kai pou tisa kanoume copy & paste?

se poion fakelo?

tis ekana genika mesa ston ''us'' kai den leitoyrghse...

Mhpws xreiazetai se kapoion upofakelo sygkekrimena??

ε,τότε μάλλον δεν θα χες κατεβάσει τις σωστές γραμματοσειρές !

Δημοσ.

Όντως,τώρα κατέβασα την γραμματοσειρά και το δοκίμασα.Μέχρι το μεσημέρι κατέβαζα κανονικοτατα...

Υπομονή παιδιά μέχρι να γίνει η ανανέωση !!!

Δημοσ.

Eγώ έχω το εξής πρόβλημα.

Τ'αρχεία που κατεβάζω και είναι ως γνωστό σε συμπιεσμένη μορφή,δείχνουν ότι είναι χαλασμένα και δεν αποσυμπιέζονται.Με τον κλασικό τρόπο κατεβάσματος όλα καλά.Κανένα κόλπο ?

Δημοσ.
Eγώ έχω το εξής πρόβλημα.

Τ'αρχεία που κατεβάζω και είναι ως γνωστό σε συμπιεσμένη μορφή,δείχνουν ότι είναι χαλασμένα και δεν αποσυμπιέζονται.Με τον κλασικό τρόπο κατεβάσματος όλα καλά.Κανένα κόλπο ?

Δοκίμασες δλδ, να κατεβάσεις ένα αρχείο χειροκίνητα(κλασσικός τρόπος) και με αυτόν εδώ(με χρήση us και reconnect) στα δείχνει χαλασμένα?

Δοκίμασε να κατεβάσεις το ίδιο αρχείο χειροκίνητα και να δεις που θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Τα χαλασμένα είναι χαλασμένα,ότι και να γίνει και με όποιον τρόπο και να τα κατεβάσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ δουλευει μια χαρά...Απλως θα ήθελα να ρωτήσω γιατί οταν μου ξανακάνει connect και πάει να κατεβάσει το επομενο αρχείο μου βγάζει κουτάκι να γράψω τον τετραψήφιο κωδικό..πως μπορώ να το προσπεράσω αυτο?(ώστε να μπορώ να μην είμαι μπροστά στο pc και αυτό να συνεχίζει να κατεβάζει??)

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ δουλευει μια χαρά...Απλως θα ήθελα να ρωτήσω γιατί οταν μου ξανακάνει connect και πάει να κατεβάσει το επομενο αρχείο μου βγάζει κουτάκι να γράψω τον τετραψήφιο κωδικό..πως μπορώ να το προσπεράσω αυτο?(ώστε να μπορώ να μην είμαι μπροστά στο pc και αυτό να συνεχίζει να κατεβάζει??)

lol....από την στιγμή που δουλεύει,δεν θα έπρεπε να σου βγάζει κουτάκι για να ξαναγράψεις τον τετραψήφιο κωδικό.Αποσυμπίεσες το αρχείο μέσα στο US Downloader, πάτησες να γίνει η αντικατάσταση των παλιών χαρακτήρων?

Κατέβασε από εδώ τους χαρακτήρες και καντους extract μέσα στο us downloader:

http://rs159.rapidshare.com/files/64699312/CapLetters.rar

Δημοσ.
Δοκίμασες δλδ, να κατεβάσεις ένα αρχείο χειροκίνητα(κλασσικός τρόπος) και με αυτόν εδώ(με χρήση us και reconnect) στα δείχνει χαλασμένα?

Δοκίμασε να κατεβάσεις το ίδιο αρχείο χειροκίνητα και να δεις που θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Τα χαλασμένα είναι χαλασμένα,ότι και να γίνει και με όποιον τρόπο και να τα κατεβάσεις.

Δεν λειτουργεί...

Με τον κλασικό τρόπο από το site,αντίστροφη μέτρηση κλπ όλα καλά.Δεν είναι πρόβλημα αρχείου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...