Arrenoposss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δεν λειτουργεί...Με τον κλασικό τρόπο από το site,αντίστροφη μέτρηση κλπ όλα καλά.Δεν είναι πρόβλημα αρχείου. To δοκίμασες δλδ? εισαι 100% σιγουρος γι'αυτό που λες? κατέβασες τα συγκεκριμένα αρχεία και όταν τα έκανες extract πέτυχε θες να πεις(με τον κλασσικο τρόπο)? ...περιεργο μου φαίνεται διότι ακριβώς την ίδια δουλεια κάνει και ο downloader απλώς αυτοματοποιημένα!!
lepros13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Ενώ κατέβαζα κανονικά και τα αρχεία ανοιγαν ξαφνικά δειχνει ότι περνάει το ticket αλλά αμέσως λέει ότι το download complete....και το εξαφανίζει απο την λίστα αλλά πουθενά στον σκληρό... κάποια βοήθεια??
sculp666 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μάγκες όσοι δεν τα έχουν καταφέρει με άλλο τροπο για reconnect στα vista δοκιμάστε: -start -settings -contol panel -programs and features -turn windows features on or off -τικάρετε το telnet client kai ok -κάνετε ένα restart 1.Αν το router σας έχει default gateway 192.168.1.1 -τότε απλώς χρησιμοποιείστε το reconnect.exe αντγράφοντάς το στο φάκελο του usd -και αντιγράψτε τον κώδικα από το USDownloader.ini.txt στο USDownloader.ini (Προυπόθεη να έχετε το usd στο C:\US) 2.Αν το router σας έχει άλλο default gateway τότε -εγκατάσταση το AutoHotkey104704_Install -edit το reconnect.ahk και αντικαθειστάτε όλα τα 192.168.1.1 με το default gateway του router σας. -Το κάνετε convert σε exe -Αντιγράφετε το reconnect.exe στο φάκελο του usd -και αντιγράψτε τον κώδικα από το USDownloader.ini.txt στο USDownloader.ini (Προυπόθεη να έχετε το usd στο C:\US) τσιμπήστε και τα εργαλεία να κάνετε τη δουλειά σας 2194kb http://rapidshare.com/files/64868141/123.rar.html P.S. Αν θέλει ο dimitris2006 ας το προσθέσει στην πρώτη σελίδα.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 εχω ανεβασει ξανα ολο το προγραμα και λογικα οσοι αντιμετωπιζαν προβλημα με τις γραμματοσειρες τωρα πρεπει να ειναι οκ
bebis4 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΟ ΚΑΝΟ UPDATE MEΣΑ ΑΠΟ ΤΟ USD ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ AΡΧΕΙο CapUpdateRs ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ. ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΘ ΤΡΕΧΩ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ.
seaofwine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 ----- Ρε παιδια, μπορει να εχει ηδη απαντηθει αλλα ας με βοηθησει καποιος ή ας με παραπεμψει σε καποιο τοπικ, γιατι ξημεροβραδιαζομαι πανω απ'τον US και το ρουτερ μου μπας και δουλεψει επιτελους.. Το .bat το αρχείο το εχω κανει χρησιμοποιωντας scriptακι tst10, τρεχει μια χαρα μεσα απ τον US και κανει το πολυποθητο reboot στο ρουτερ (παρεπιπτοντως μιλαω για Thompson Speedtouch 536v6). Τα settings του US τα εχω ρυθμισει με 89432798472 διαφορετικους τροπους μηπως και πιασει. Σας παραθετω αυτη τη στιγμη ποια εχω: sta settings: retry delay 1.1 number of retries 25 sto scheduler: All files have been downloaded Παλέυω να κατεβασω μεγαλα αρχεια, σπασμενα σε μικρα rar και με το που τελειωνει το download του ενος...ανοιγει το bat..κανει reboot το ρουτερ..αλλα ο US ..βγαζει 200 λεπτα αναμονη για το επομενο link ΚΑΙ ΦΡΙΚΑΡΩ...καποιοι ξερω θα μου πειτε να βαλω στο scheduler if plugin return error και στο error va γραψω Server Report αλλα οταν κανω αυτο δεν ξεκιναει καν το .bat! βρειτε μου μια λυση Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!
dimitris2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 seaofwine εχεις κατεβασει απο τα δικα μου λινκ?
seaofwine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 seaofwine εχεις κατεβασει απο τα δικα μου λινκ? dimitris2006 απο σενα ειχα την τυχη (γιατι το ψαχνα ωρες) να δω τα commands που πρεπει να δωσω στο .bat για ρουτερ Speedtouch (536v6 ειναι βεβαια το δικο μου αλλα νομιζω τα ιδια ειναι γιατι τρεχει το σκριπτ και μου κανει reboot) Να τα κανω ολα απ την αρχη και να κατεβασω απ τα mirror σου? Είναι και τα τελευταια updates μεσα? Α και κατι αλλο...στα settings και στο scheduler του USD να βάλω αυτα που προτεινεις εσυ?
dimitris2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 dimitris2006 απο σενα ειχα την τυχη (γιατι το ψαχνα ωρες) να δω τα commands που πρεπει να δωσω στο .bat για ρουτερ Speedtouch (536v6 ειναι βεβαια το δικο μου αλλα νομιζω τα ιδια ειναι γιατι τρεχει το σκριπτ και μου κανει reboot)Να τα κανω ολα απ την αρχη και να κατεβασω απ τα mirror σου? Είναι και τα τελευταια updates μεσα? Α και κατι αλλο...στα settings και στο scheduler του USD να βάλω αυτα που προτεινεις εσυ? απο μενα δε μπορεις να παρεις οδηγιες για router, θα απευθυνθεις σε οσους εχουν βοηθησει και τους αναφερω στο 1ο ποστ. αν θελεις κατεβασε το αρχειακι που προσφατα ανεβασα με τις καινουργιες γραμματοσειρες. βασικα ακομα και απο το 1ο αρχειο που εχω ανεβασει στο scheduler αν το ενεργοποιησεις και σου βγαζει να περιμενεις κανει αυτοματα disconnect. απο κει και περα ειναι θεμα δικων σου ρυθμισεων αφου εχεις router το αν θα ξανασυνδεθει. παντως ναι εγω θα σου προτεινα ολα τα options...
seaofwine Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 απο μενα δε μπορεις να παρεις οδηγιες για router, θα απευθυνθεις σε οσους εχουν βοηθησει και τους αναφερω στο 1ο ποστ.αν θελεις κατεβασε το αρχειακι που προσφατα ανεβασα με τις καινουργιες γραμματοσειρες. βασικα ακομα και απο το 1ο αρχειο που εχω ανεβασει στο scheduler αν το ενεργοποιησεις και σου βγαζει να περιμενεις κανει αυτοματα disconnect. απο κει και περα ειναι θεμα δικων σου ρυθμισεων αφου εχεις router το αν θα ξανασυνδεθει. παντως ναι εγω θα σου προτεινα ολα τα options... Με τις γραμματοσειρες ειμαι σιγουρα οκ γιατι τις διαβαζει αμεσως...εμενα μ'ενδιαφερει με το που τρεχει το σκριπτακι, δηλαδη μεχρι να ξανασυνδεθει το ρουτερ (που παντα συνδεεται ... ειναι ενταξει λογω των ρυθμισεων που προτεινατε στο 1ο post), ο USD να μην ξεκιναει το επομενο link και να περιμενει την επανασυνδεση, γι'αυτο πιστευω οτι εχει να κανει με τα settings του USD. βασικα ακομα και απο το 1ο αρχειο που εχω ανεβασει στο scheduler αν το ενεργοποιησεις και σου βγαζει να περιμενεις κανει αυτοματα disconnect. εδω σε ποιο αρχειο αναφερεσαι?
dimitris2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Με τις γραμματοσειρες ειμαι σιγουρα οκ γιατι τις διαβαζει αμεσως...εμενα μ'ενδιαφερει με το που τρεχει το σκριπτακι, δηλαδη μεχρι να ξανασυνδεθει το ρουτερ (που παντα συνδεεται ... ειναι ενταξει λογω των ρυθμισεων που προτεινατε στο 1ο post), ο USD να μην ξεκιναει το επομενο link και να περιμενει την επανασυνδεση, γι'αυτο πιστευω οτι εχει να κανει με τα settings του USD. βασικα ακομα και απο το 1ο αρχειο που εχω ανεβασει στο scheduler αν το ενεργοποιησεις και σου βγαζει να περιμενεις κανει αυτοματα disconnect. εδω σε ποιο αρχειο αναφερεσαι? λοιπον τωρα καταλαβα τι εννοεις. σε αυτο που ζητας δεν εχω καποια ρυθμιση αλλα χρησιμοποιουμε μια πατεντα (η οποια ειναι ενσωματωμενη στο αρχειο που δινω και δε χρειαζεται να γινει τιποτα απο εσας.) στην πραγματικοτητα, με το που γινεται η αποσυνδεση, το USD, προσπαθει να "πιασει" λινκ. ομως εσυ εισαι offline και αυτο ειναι αδυνατο. ετσι εχει ρυθμιστει μεσω των settings να προσπαθει συνεχως καθε 1sec (περιπου αν δεν κανω λαθος) για ενα μεγαλο πληθος επαναληψεων. ετσι, οταν ξανασυνδεθεις "πιανει" μονο του το λινκ. οσο για το αλλο που με ρωτας εννοω οτι σε οσα αρχεια εχω ανεβασει απο το 1ο που εχω δημοσιευσει κιολας, αυτες οι ρυθμισεις προυπαρχουν. δικια μου λανθασμενη διατυπωση sorry.
bebis4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Τον κώδικα θα τον κάνεις απλά copy paste. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙS ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΕRΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ REBOOT MOY ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ CMD ΚΑΙ ΤΟ TST 10 KAI ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΧ 120 ΛΕΠΤΑ.
FireFoxGr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙS ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΕRΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ REBOOT MOY ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ CMD ΚΑΙ ΤΟ TST 10 KAI ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΧ 120 ΛΕΠΤΑ. Πώς γίνεται αυτό; Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς... Δώσε μια εικόνα για να δούμε τι γράφει. Εμένα με το που τελειώνει με το download, τρέχει το ts10 (ακαριαία ανοίγει και κλείνει) και το modem κάνει reset Και αυτό είναι όλο. Δεν βγάζει κανένα παράθυρο
bebis4 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2007 Πώς γίνεται αυτό; Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς... Δώσε μια εικόνα για να δούμε τι γράφει. Εμένα με το που τελειώνει με το download, τρέχει το ts10 (ακαριαία ανοίγει και κλείνει) και το modem κάνει reset Και αυτό είναι όλο. Δεν βγάζει κανένα παράθυρο εγω εχω adsl router microcom ad 2636. μηπως για αυτο το λογο δεν γινετε και εσυ εχεις modem? γιατι εχο μπερδευτει λίγο. σου εχω στειλει και μηνυμα. αν μπορει να απαντησεις ειτε με μηνυμα ειτε στο φορυμ ευχαριστω φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.