Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κατι σχετικο και ασχετο

οταν στο ραπιντ κατεβαζουμε κανονικα απο το μοζιλα πχ βγαζει κατι επιλογες

Download via Level(3) #3

Download via TeliaSonera #2

Download via GlobalCrossing

Download via Cogent #2....

αν διαλεξεις καποιο αλλο απο αυτο που εχει προεπιλεγμενο

πιανει καλυτερη ταχυτητα απο οτι εχω δει

το US επιλεγει αυτο που εχει προεπιλεγμενο ετσι?

Δημοσ.
εγω εχω adsl router microcom ad 2636. μηπως για αυτο το λογο δεν γινετε και εσυ εχεις modem? γιατι εχο μπερδευτει λίγο.

Έχουμε ακριβώς το ίδιο modem/router. Αν κάνεις ακριβώς τις ρυθμίσεις που υπάρχουν δεν θα έχεις πρόβλημα. Σχετικά με το πρόβλημα που σου έβγαλε πριν, δεν το κατάλαβα, μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτογραφία;

Δημοσ.

@adi32: Αν πας στα settings του προγραμματος και στα plugins και βρεις το plugin του rapidshare.com, θα δεις οτι εχει κατω δεξια ενα κουμπακι που σου βγαζει τις επιλογες του plugin. Εκει μεσα μπορεις να επιλεξεις ποιον σερβερ θα χρησιμοποιει ή και να βαλεις το random. Παρεμπιπτοντως, εχετε σταμπαρει καποιον σερβερ που να δινει τις καλυτερες ταχυτητες? Εμενα στα πιο πολλα με 40-50 κατεβαζει. :(

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ δεν το ειχα προσεξει

συνηθως με αυτο που ειχε προεπιλεγμενο αν μπω 6 το πρωι κατεβαζει και με 600-700

αν μπω απογευμα με 200 περιπου

αλλα μεσω του μοζιλα βλεπω οτι αν επιλεξεις οποιοδηποτε αλλο απο αυτον που επιλεγει μονο του πιανει 2πλασια ταχυτητα

Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως συμβαινει και σε μενα φιλε μου και μου φαινεται περιεργο. Το πρωι κατεβαζω φουλ και με το usd και με το firefox. Τ απογευματα ομως οι ταχυτητες με το usd πεφτουν σε τραγικα επιπεδα (20-30 max σε 768 συνδεση), τη στιγμη που το ιδιο αρχειο απ το firefox αν επιλεξω εγω καποιο σερβερ κατεβαινει κανονικα με 80. Ποιος ξερει...

Δημοσ.

μαλλον το εχουν κανει επιτηδες για τους free users ωστε να μην πιανουν μεγαλες ταχυτητες και τους πετανε ολους στον πιο αργο server

οποτε θα το ρυθμισω στο random να δουμε τι θα γινει

Δημοσ.

Έχω διαβάσει τόσα πολλά σε αυτό το thread, που έχω μπερδευθεί!

Μπορεί κανείς να μου πει τι κάνω για να κατεβάζω από το RS? Έχω τα Vista και Speedtouch 530

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Sorry, αλλά τι είναι το router? Εγώ με αυτό μόνο internet μπαίνω

λογικα στο ιντερνετ θα συνδεεσαι ειτε με modem ειτε με router. στον εξοπλισμο σου θα λεει τι ειναι...

Δημοσ.

Νομίζω ότι το Speedtouch 530 είναι modem. Πώς μπορώ να το ξεχωρίσω?

Πού το γράφει?

Πάντως στο προγραμματάκι που έχει λέει Speedtouch ADSL modem

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...