Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλο μεσημερι και καλο μηνα!Θα ηθελα τη βοηθεια σας για το script του TST10 για router levelone WBR-3460B. default gateway εχει το 192.168.0.1 αλλα αν βαλω αυτο δεν ανοιγει καθολουτο .bat αρχειο 192.168.1.1

WAIT "Login name:"

SEND "admin\m"

WAIT "Password:"

SEND "password\m"

WAIT ">"

SEND "adsl connection --down\m"

WAIT ">"

SEND "adsl connection --up\m"

WAIT ">"

SEND "logout\m"Αυτα εχω βαλει στο τεχτ αρχειο αλλα ενω ανοιγει το dos δεν κανει restart tst10.exe /r:ResetRouter.txt εχω γραψει στο .bat αρχειο.Αν εχετε χρονο δωσε καμια βοηθεια :)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω οτι ειναι ΟΚ τωρα. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη και συνδεομαι στο νετ συνδεομαι κατευθειαν μεσω reconnect. Ενταξει η ειναι λαθος αυτο?

Δημοσ.
Νομιζω οτι ειναι ΟΚ τωρα. Οταν ανοιγω τον υπολογιστη και συνδεομαι στο νετ συνδεομαι κατευθειαν μεσω reconnect. Ενταξει η ειναι λαθος αυτο?

Νομίζω ότι είσαι ΟΚ.

Κατέβασε το πρώτο αρχείο και δες την αντίδραση του.Εαν κάνει automatic reconnect εισαι ΟΚ.

Δημοσ.

λοιπον, αν μπορει καποιος ας βοηθησει και μενα :-D

σε λιγες μερες ερχεται η πολυποθητη 24αρα συνδεση και αναγκαστικα θα πεταξω το σιχαμερο sagem. θα βαλω αυτο που δινει η HOL, το router FRITZBOX. επειδη με ρουτερ δεν εχω ασχοληθει ποτε μου, ζηταω ενα σκριπτ για restart για οποιον ξερει...

Δημοσ.

Φιλε PArasantale ελπιζω να βροyμε ακρη με το wg200g

....και εγω θα σου κανονισω το απεναντι...Ξερεις εσυ!!!!

Δημοσ.
ενα explain για το telnet????

:rolleyes:

Υπηρεσία επικοινωνίας είναι. Command line interface είναι, και το TS απλά αναλαμβάνει την αυτοματοποίησή του.

Δημοσ.
δεν πολυκαταλαβα, οταν το παραλαβω θα σου πω να μου δωσεις οδηγιες αν μπορεις....

Οκ.

Απορώ ο φίλος bebis4 τι έκανε τελικά με το πρόβλημά του...

Δημοσ.
Οκ.

Απορώ ο φίλος bebis4 τι έκανε τελικά με το πρόβλημά του...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ FIREFOXGR ΑΚΟΜΗ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ.

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΕΙΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ DOWNLOAD ΟΤΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙCROCOM ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ROUTER.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ.

Δημοσ.
Το καλύτερο router reconnect.

Για όλα τα router.

Και για LINUX. Curl Router Reconnect version 0.2.3

http://www.paehl.de/blog/index.php?entry=entry071008-084157

Tutorial Router Reconnect und curl

http://www.paehl.de/forum/index.php?PHPSESSID=km6j6f8viboelqehee67045u12&topic=185.0

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ MICROCOM THS VIVODI?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...