bebis4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Οκ. Απορώ ο φίλος bebis4 τι έκανε τελικά με το πρόβλημά του... SHMERA TO VRADY THA XANAPROSPATHISO.
bebis4 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Οκ. Απορώ ο φίλος bebis4 τι έκανε τελικά με το πρόβλημά του... ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DISCONNECT MOY ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΤSΤ10 ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! ΚΡΙΜΑ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο SIERA.
siera Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ MICROCOM THS VIVODI? Θεωρητικά ναι. Είναι για όλα τα μόντεμ πού έχουν σελίδα web interface ,που μπορείς να την ανοίξεις με τον browser σου και να κάνεις disconnect - connect από εκεί. Μετάφρασε το tutorial μέσω google και προσπάθησε. Πες μου : Εχεις σελίδα που μπορείς να κάνεις connect disconnect ? Ξέρεις την IP του router σου ? To πρόγραμμα πού προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το καλύτερο από όσα δοκίμασα και κάνει αλλαγή της IP σε 10 - 15 δευτερόλεπτα και όχι σε 1+ λεπτό με tst10 Θα σε βοηθήσω όσο μπορώ αλλά είναι λιγάκι δύσκολο από μακριά.
siera Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Εχει καταφέρει κανείς με zyxel τπτ? Είδες το παραπάνω post μου ?
motherfucker Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Καλημερα, τι γινεται ρε γαμωτο? Εβαλα να κατεβασω παλι ενα πολλαπλο .rar απο το rapid και το usdownloader μολις τελειωσε το πρωτο download αρχισε να μετραει αναποδα απο τα 193 λεπτα. Δεν μου εκανε αλλαγη ΙΡ ετσι δεν ειναι? Τι πηγε λαθος? Ευχαριστω ρε παιδια
dimitris2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 παιδια μολις ενεργοποιηθηκαν οι υπηρεσιες μου και αυτη τη στιγμη συνδεομαι με το fritzbox. καποιος μου ειχε προτεινει μεσω telnet, αλλα δεν υποστηριζει....καποια προταση????
nfs1979 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα σε ολους.θελω να κανω μια ερωτηση.εχω το siemens c-110 και το εχω ρυθμισμενο σε λαν μεσω switch και μπαινω στο νετ χωρις να παταω κωδικο για να μπαινουν δυο Η/Υ ταυτοχρονα(δηλαδη ειναι μονιμα ενωμενο (always on)τις περισσοτερες φορες μεσω της σελιδας του modem). μηπως μπορειται να μου πειτε πως μπορω να κανω αυτοματα συνδεση και αποσυνδεση σε ρουτινα για να κατεβαζω απο rapidshare
atvelos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 paides kanena script gia linksys wag200g kanis kamia voithia
dominator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Χρησιμοποιώντας το tst10 του adi32 για το siemens cl-110(αφού δεν βρήκα άλλο tst10 για siemens) είδα οτι δουλεύει τζάμι. Απλά ,με το που τελειώνει το κατέβασμα ενόσ αρχείου εκτελεί το resetrouter.bat και το router επανεκκινεί κανονικά.Στο μεταξύ το US προσπαθεί να κάνει get link και στην πρώτη προσπάθεια παίρνεις μήνυμα Unable to get the link που είναι λογικό αφού έχει πέσει το δίκτυο (αυτό δεν κατάφερα να το συγχρονίσω) στη δεύτερη atempt το router έχει πιάσει δίκτυο με νέα ip και...κανονικά. Πρόκληση : Πειραματίζομαι στο scheduler να μην προσπαθεί να κάνει λήψη όταν τελειώσει κάποιο download , πρώτα να τρέχει το resetrouter.bat και μετά απο 2 λεπτά (αρκετά) να κάνει attempt to get link. Άντε ρίχτε καμιά ιδέα αφού το ψάξετε. Φιλικά και respect στα παιδιά που το έψαξαν το θέμα
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 στο scheduler στα 3 πρωτα βαζω το ResetRouter.bat και στο settings retry delay 1.6min γιατι καμια φορα αργει να συνδεθει το siemens
dominator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 ...και όταν λεw στα 3 πρώτα? Έβαλα μόνο μία εργασία να εκτελείται το reset.router.bat Μετά απο την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια κάνει δουλειά στη δέυτερη. Το έστρωσα σήμερα το πρωί και κατεβάζει αράδα. ...αλλά καταλαβαίνεις με προκαλεί το σωστό timing , αφού τελειώσει το downloading απο ένα αρχείο να κάνει restart και μετά απο το 1.5 λεπτό να τσιμπά το Link. Δεν το κατάφερα...ακόμα , τι λες?
adi32 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 to after file has been downloaded to if unable to get link kai to if the server returns html καμια φορα με τις αποσυνδεσεις του εχει προβλημα οταν δεν μπορει να συνδεθει μεσα στα 1.6min
dominator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2007 και στις 3 περιπτώσεις execute το resetrouter.bat?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.