Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

άκου και άλλο κουφό .

όλα παίζαν ρολόι , ξαφνικά ενώ έχει κάνει reconect βγάζει μήνυμα οτι το finereader 8 δεν έχει ενεργοποιηθεί και δε μου διαβάζει γραμματοσειρές(παέι για χειροκίνητο).

Το FR8 είναι ενεργοποιημενο. , αφου μου κάνει ocr κανονικά μόνο του.

Με updated τις γραμματοσειρές κανονικά

Δημοσ.

ΡΕ παιδια τι γινετε με το CapUpdateRS!!!!

απο τις 3 το μεσημερι σημερα βγαινει ο σκιουρος και ζηταει να βαλω τον κωδικο????

οκ τα βρηκα...

Δημοσ.
κανεις για βοηθεια με fritzbox????

Μάλλον είνια router αυτό έτσι?.

Δοκίμασα με το tst10 που ανέφερα πιο πάνω γιατί δεν βρήκα αντίστοιχο για το δικό μου και δούλεψε.

Το δοκίμασες?Απλά βάλε το το USD στο C , όρισε την σωστή διεύθυνση του router και πρόσεχε πως θα δημιουργήσεις το notepad file.

Στο λέω γιατί και σε μένα δεν δούλευε γιατί δεν έγραφα σωστά τον "κώδικα" ας πούμε.

Δημοσ.

ρουτερ ειναι αλλα φανταζομαι οτι για να δουλεψει αυτο που λες χρειαζεται να υποστηριζει telnet και το δικο μου δεν υποστηριζει....

Δημοσ.

ωστόσο παίζει και άλλος τρόπος , κάπου τον διάβασα μες το foum .

Δοκίμασε με εκείνον δεν χάνεις τίποτα.

Πάντως εδώ που τα λέμε αν έχεις καλή γραμμή(όχι 1 και 2 Μbit) παίρνεις ένα premium account για ένα χρόνο(ή 4 euro o μήνας) και τέλος.

;)

Δημοσ.
ρουτερ ειναι αλλα φανταζομαι οτι για να δουλεψει αυτο που λες χρειαζεται να υποστηριζει telnet και το δικο μου δεν υποστηριζει....

Τον τρόπο που δείχνω στη σελίδα 26 τον είδες ???

Δημοσ.

κατεβασα το προγραμα, και εβαλα για fritzbox. στο χρηστη και κωδικο εβαλα κενο αφου δεν εχω. στο ip το αφησα οπως ειναι και εκανα create. μετα μου εμφανιστηκε ενας φακελος router με δυο αρχεια. ενω τα ετρεξα δεν εγινε τιποτα. εκανα κατι λαθος?

Δημοσ.
κατεβασα το προγραμα, και εβαλα για fritzbox. στο χρηστη και κωδικο εβαλα κενο αφου δεν εχω. στο ip το αφησα οπως ειναι και εκανα create. μετα μου εμφανιστηκε ενας φακελος router με δυο αρχεια. ενω τα ετρεξα δεν εγινε τιποτα. εκανα κατι λαθος?

Δημήτρη δώσε στο run :cmd /k ipconfig /all

και δες στο Default Gateway τι IP σου δείχνει αυτή έβαλα εγώ.

Σελίδα με τον browser που μπορείς να κάνεις disconnect να υποθέσω ότι έχεις ??

Πες μου και τα ξαναλέμε.

Δημοσ.
Δημήτρη δώσε στο run :cmd /k ipconfig /all

και δες στο Default Gateway τι IP σου δείχνει αυτή έβαλα εγώ.

Σελίδα με τον browser που μπορείς να κάνεις disconnect να υποθέσω ότι έχεις ??

Πες μου και τα ξαναλέμε.

οχι δεν εχω τετοια σελιδα, να σου πω κιολας πρωτη φορα το ακουω.:-)

σε οτι εχει σχεση με ρουτερ και δικτυα, δεν σκαμπαζω:-(

Δημοσ.

Για δοκίμασε να βάλεις τήν IP που σου είπα στον browser σου και πάτα enter ή δοκίμασε

δίνοντας fritzbox.lan

Στο εν λόγο router με ποιό τρόπο μπαίνεις στίς ρυθμίσεις του firwall,disconnect κτλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...