flik Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 adi32 αυτό πρώτη φορά το ακούω. Μήπως δεν αναγνωρίζει τα γράμματα, και έχεις επιλεγμένο να κάνει reboot με την πρώτη αποτυχία λήψης. Δοκίμασε να σβήσεις ότι έχεις απο το USDownloader και να τα ξαναπεράσεις, μαζί με τα καινούρια γράμματα. Αν κάποιος καταφέρνει να αλλάζει αυτόματα την Ip του, τότε όλα τα άλλα είναι εύκολα.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 εχω το crypto modem forthnet κανω οτι λεει παραπανω εμφανιζει κατω δεξια τα 4 γραμματα και αμεσως κανει disconnect και ξανα τα ιδια connect εμφανιζει αλλα γραμματα και ξανα disconnect το γραφω και στο 1ο ποστ το rapid ανανεωνει τις γραμματοσειρες του ετσι καθε φορα που το κανει αυτο πρεπει να κατεβαζουμε τις νεες. για την τελευταια κοιτα το προηγουμενο ποστ (ποστ #14)
StavrosD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Καλά τα λές, αλλά υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες: - Όπως εσύ αλλάζεις IP, έτσι και κάποιοι άλλοι. Καθώς το rapidshare γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, θα έιναι δύσκολο να πετύχεις IP που να μην έχει ήδη χρησιμοποιηθεί πρόσφατα. - Αν έχεις ethernet router ή αν είσαι σε δίκτυο επαγγελματικό, δεν μπορείς να ρίχνεις το δίκτυο όποτε θες για να αλλάξεις ΙΡ. - 5? το μήνα για συνδρομή δεν είναι πολλά για 25GB/5 μέρες. 0.033?/GB είναι σχεδόν δωρεάν.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Καλά τα λές, αλλά υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες:- Όπως εσύ αλλάζεις IP, έτσι και κάποιοι άλλοι. Καθώς το rapidshare γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, θα έιναι δύσκολο να πετύχεις IP που να μην έχει ήδη χρησιμοποιηθεί πρόσφατα. - Αν έχεις ethernet router ή αν είσαι σε δίκτυο επαγγελματικό, δεν μπορείς να ρίχνεις το δίκτυο όποτε θες για να αλλάξεις ΙΡ. - 5? το μήνα για συνδρομή δεν είναι πολλά για 25GB/5 μέρες. 0.033?/GB είναι σχεδόν δωρεάν. πιστευω οι 2 πρωτες επισυμανσεις ειναι καλο που εγιναν αλλα οσο για το 3ο μην το λες αλλοι μπορει ισα ισα να βγαινουν στο να πληρωσουν την dsl συνδεση εστω και τα 5-7/μηνα να ειναι πολλα γιαυτους.!
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 ok ευχαριστω δουλεψε στο πρωτο αρχειο αλλα πρεπει να εχει καποιο προβλημα με το ρεκονεκτ βγαζει αυτο Connecting device Device connected Verifying user name and password.. Error: 628 και κανει πολυ ωρα να ξανασυνδεθει μετα απο 10δες προσπαθειες EDIT οκ ορισα retry μετα απο 11'' και διορθωθηκε Ευχαριστω πολυ φιλε
kostelo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Και μενα μου βγαζει αυτο το σφαλμα 628 γμτο το reconnect και κανει αρκετες προσπαθειες μεχρι να ξαναμπει. Παντως εμενα εδω και καιρο που δε μου δουλευει το cap εχω βαλει μια portable εκδοση του abbyy finereader και αναγνωριζει μια χαρα τα γραμματα αυτοματα. :wink:
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Και μενα μου βγαζει αυτο το σφαλμα 628 γμτο το reconnect και κανει αρκετες προσπαθειες μεχρι να ξαναμπει. Παντως εμενα εδω και καιρο που δε μου δουλευει το cap εχω βαλει μια portable εκδοση του abbyy finereader και αναγνωριζει μια χαρα τα γραμματα αυτοματα. :wink: για το reconnect δες αυτο που λεει ο adi32 μηπως σε καλυψει. σχετικα με το fine reader αφου σε καλυπτει οκ. παντως επειδη δεν ηθελα να ασχοληθω με σπαστηρια εβαλα το cap το οποιο θελει ανανεωση καθε φορα που αλλαζει τη γραμματοσειρα το rapidshare, ξαναεπαναλαμβανω οτι σε προηγουμενο ποστ εβαλα την τελευταια. τωρα αν σε καλυπτει το fine reader ακομα καλυτερα μην κανεις κ update...
StavrosD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 πιστευω οι 2 πρωτες επισυμανσεις ειναι καλο που εγιναν αλλα οσο για το 3ο μην το λες αλλοι μπορει ισα ισα να βγαινουν στο να πληρωσουν την dsl συνδεση εστω και τα 5-7/μηνα να ειναι πολλα γιαυτους.! Μπορούν να αγοράσουν 3-4 άτομα μαζί μια συνδρομή, δεν νομίζω να έιναι τόσο ακριβά. Στο κάτω κάτω, οι περισσότεροι "φτωχοί" στην Ελλάδα έχουν την άνεση να δίνουν 3€ την μέρα για τσιγάρα, και κάτι παραπάνω για καφέ ή ποτό. Να μην βάλω και την βενζίνη αν έχουν όχημα.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μπορούν να αγοράσουν 3-4 άτομα μαζί μια συνδρομή, δεν νομίζω να έιναι τόσο ακριβά. Στο κάτω κάτω, οι περισσότεροι "φτωχοί" στην Ελλάδα έχουν την άνεση να δίνουν 3? την μέρα για τσιγάρα, και κάτι παραπάνω για καφέ ή ποτό. Να μην βάλω και την βενζίνη αν έχουν όχημα. το ιδιο ειναι να ξοδευεις τα χρηματα σου για εναν καφε η τσιγαρα και το ιδιο ειναι για μια συνδρομη λεω γω τωρα στο rapid. προσωπικα δεν θα το κανα αυτο. πες με τζαμπατζη πες με οπως θελεις...και αυτοι που πραγματικα δε θελουν να πεδευονται στο να αναζητουν συνεχως τροπους να κατεβαζουν ας αγορασουν ενα λογαριασμο.
kostelo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Thanks Δημητρη και για τη νεα εκδοση του CAP. Ολα καλα και μ αυτη.
adi32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 τελικα παλι με το ρεκονεκτ κανει νουμερα υπαρχει καμια αλλη λυση γι αυτο?
kostelo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Απλα εγω το εβαλα να κανει προσπαθειες καθε ενα δευτερολεπτο και να το λιωνει και μετα απο 10-15 προσπαθειες μπαινει. Δε νομιζω να γινεται και τπτ αλλο.
pc_admin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Για τα θεμα της εξοικονομησης χρηματων το εβαλα καθαρα λογιστικα και το σκεφτηκα Αν υπολογισεις ποσες φορες θα το κατεβασεις μεγαλα αρχεια (games - divx movies ) πρεπει συχνα - πυκνα να αφηνεις ολη νυχτα το pc ανοικτο , μιας και η ταχυτητα πολλες φορες πεφτει δραματικα λογω λιγων seeds , ενω με rapidshare μια ή το πολυ μερικες ωρες το πολυ αρκουν , Τι θα πει αυτο ? σιγουρα θα δωσεις πολυ περισοτερα για ηλεκτρικο ρευμα απο 5 ε και θα σπαζεσαι καθε φορα που κατεβαζεις κατι Αρα τα 5 ε θα τα δωσεις ουτως η αλλως , τωρα θελετε να τα δινετε στον λογαριασμο ρευματος και επιπλεον να σπαζεστε ειναι αλλο θεμα.
johnyc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το έχει μήπως δοκιμάσει κανείς στα vista γιατί σε μένα δε λειτουργεί το reconnect... Φαίνεται σαν να μην ειδοποιεί το USDownloader το reconnect όταν τελειώνει το κατέβασμα κάποιου αρχείου.
dimitris2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Το έχει μήπως δοκιμάσει κανείς στα vista γιατί σε μένα δε λειτουργεί το reconnect... Φαίνεται σαν να μην ειδοποιεί το USDownloader το reconnect όταν τελειώνει το κατέβασμα κάποιου αρχείου. οχι στα βιστα δεν το χω δοκιμασει, αλλα τι εννοεις? με το που τελειωνει το κατεβασμα δεν κανει αποσυνδεση? μηπως ειναι απενεργοποιημενο το sheduler τα options?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.