dimitris2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 εβαλα την ip στον ff και ανοιχε η κεντρικη σελιδα του router οπως οταν ανοιγει με fritz.box
siera Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 εβαλα την ip στον ff και ανοιχε η κεντρικη σελιδα του router οπως οταν ανοιγει με fritz.box Ωραία πήγαινε στη σελίδα που κάνεις connect - disconnect έχεις τέτοια σελίδα ?
dimitris2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 δεν υπαρχει τετοια σελιδα, ο μονος τροπος ειναι να το βγαλω απο το ρευμα...οποτε μαλλον να το αφησω ε?
lan_di Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 To γράμμα Q για το rapidshare το έχει κανείς; Έxω φάει όλο το internet κι ακόμα αγνοείται.
dimitris2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 To γράμμα Q για το rapidshare το έχει κανείς; Έxω φάει όλο το internet κι ακόμα αγνοείται. δοκιμασες να κατεβασεις τις γραμματοσειρες απο το 1ο ποστ?
siera Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 δεν υπαρχει τετοια σελιδα, ο μονος τροπος ειναι να το βγαλω απο το ρευμα...οποτε μαλλον να το αφησω ε? Δυστυχώς ναι... Ο μόνος τρόπος είναι μια απλή ηλεκτρονική κατασκευή. Αν έχεις κάποιο φίλο που καταγίνεται, να σου φτιάξει ένα ρελέ με καθυστέρηση που θα σκανδαλίζετε από τον ήχο τού "download ok" και θα αποσυνδέει το router για όσο χρόνο χρειάζεται :cool:
lan_di Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 δοκιμασες να κατεβασεις τις γραμματοσειρες απο το 1ο ποστ? Από τα πρώτα πράγματα που έκανα. Αν παρατηρήσεις, στην γραμματοσειρά που ανέβηκε χτες, λείπει το Q.
dimitris2006 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 χμμ απ οτι ειδα το γραμμα q λειπει κ απο τη σελιδα του cap, οποτε η μονην ελπιδα μπας κ καποιος ασχοληθηκε να το παρει και να μας το δωσει...
lan_di Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Το ξέρω... κι η πλάκα είναι ότι χρησιμοποιείται. Το πρωί μου έβγαλε μια φορά error στο captcha. Δοκίμασα να πάω στo rapidshare μήπως και μου το εμφανίσει... και ύστερα από καμιά 30αριά links που έβαλα, ποτέ δε μου εμφάνισε κωδικό που να έχει το Q.
Sadman Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2007 Το ξέρω... κι η πλάκα είναι ότι χρησιμοποιείται. Το πρωί μου έβγαλε μια φορά error στο captcha. Δοκίμασα να πάω στo rapidshare μήπως και μου το εμφανίσει... και ύστερα από καμιά 30αριά links που έβαλα, ποτέ δε μου εμφάνισε κωδικό που να έχει το Q. εχει εδω και 3ς μερες κατεβαζω αβερτααπο ραπδ και δν εχει μεσα το γραμμα q.
isspro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Ερωτηση: αυτα που γραφονται στην πρωτη σελιδα για να "πιασει" το ολο θεμα λειτουργει? θελω να πω οτι εχει δουλεψει σε ολους? θα το δοκιμασω αλλα να εχω μια γενικοτερη εικονα με τα ποσοστα επιτυχιας....
ipnotistis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Το χα πιάσει παλιά το θέμα αλλά επειδή είμαι σε LAN και το ρούτερ μου είναι η γνωστή παπάρα της ΟΤΕΝΕΤ, μετά απο πολλές προσπάθειες τα παράτησα.. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση με αυτούς τους παλιο στην Otenet.. Anyway όποιος έχει καταφέρει κάτι με το Intracom Jetspeed 520i, ας μου σφυρίξει παρακαλώ γιατί θα γίνω ψυχοπαθής αν κάτσω να τα ξαναψάξω απο την αρχή! Thnx..
dominator Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δυστυχώς ναι...Ο μόνος τρόπος είναι μια απλή ηλεκτρονική κατασκευή. Αν έχεις κάποιο φίλο που καταγίνεται, να σου φτιάξει ένα ρελέ με καθυστέρηση που θα σκανδαλίζετε από τον ήχο τού "download ok" και θα αποσυνδέει το router για όσο χρόνο χρειάζεται :cool: Έξυπνο :-D
mamatecuba Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 τελικά δεν βρήκαμε κάποιον τρόπο για να γίνεται η αποσύνδεση στα vista - svista ε;;; θα μου πείτε και καλά να πάθεις αφού έβαλες βίστα... όχι τπτ αλλο,αλλά τον τελευταίο καιρό έχω μεινει παγωτό με τις ταχύτητες που πιάνω...
macedonas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά έχω κι εγώ το speedtouch 536i, δοκίμασα το tst10 και δίχνει να δουλεύει (πολύ γρήγορα). Δεν μου βγάζει κάποιο σφάλμα. Το πρώτο αρχείο κατεβαίνει κανονικά, εκεί όμως δείχνει σαν να κολάει. Δεν μπαίνει στο "ticket activation". Κι εδώ θα ήθελα να σας ρωτήσω, μήπως πρέπει να βρούμε τρόπο να διαγράφουμε και τα cookies; Γιατί όταν το δουλεύω χειροκίνητα μετά το disconnect τρέχω μία συντόμευση με τα παρακάτω ipconfig/flushdns ipconfig/release ipconfig/renew exit και μετά κάνω connect. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.