dimitris2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 χρησιμοποιεις καποιον browser στη διαδικασια ωστε να χρειαζεται να σβησεις τα cookies???
macedonas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Όχι αλλά τότε γιατί δεν δουλεύει; Αφού το tst10 δείχνει να κάνει disconnect και μετά connect.
liopyr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Λοιπόν... Έχω το siemens cl-110 (forthnet), έβαλα το script με telnet για να κάνει reset, και όταν πατάω εγώ το bat. δουλεύει μια χαρά! (κάνει reset, ξανακάνει connect, όλα οκ). Όταν το βάζω να το κάνει ο USD όταν κατεβαίνει ένα αρχείο, μπορεί να το κάνει για 2-3 αρχεία, και μετά αφού κατέβει π.χ το τέταρτο αρχείο, να κάνει reset κανονικά, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΠΟΤΕ! (δεν συνδέεται ούτε χειροκίνητα,(αν πατήσω δλδ. connect από το menu του ρούτερ, κάνει την αντίστροφη μέτρηση, αλλά δεν συνδέεται) . Για να ξανασυνδεθώ, πρέπει να κλείσω το ρούτερ από τον διακόπτη... ______καμμιά ιδέα γιατί μπορεί αυτό να συμβαίνει?______
dimitris2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2007 Εσύ 'dimitris2006' το έχεις δουλέψει; οσο ειχα το adsl modem κατεβαζα για μηνες με τον τροπο του 1ου ποστ γιαυτο και το αναφερω ως εγγυημενη λυση για τους modem χρηστες. για ρουτερ δεν ξερω τιποτα σχετικα, ουτε το δικο μου ρουτερ υποστηριζεται fritzbox 7140
dominator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Με το Siemens CL-110 εδώ και κάτι μέρες δουλευει απροβλημάτιστα(μην το ματιάσω) . Τσέκαρε ίσως την έκδοση του USD και τις ρυθμίσεις του προγράμματος.
liopyr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 το ξανακατέβασα, ξαναπέρασα όλες τις ρυθμίσεις... είναι απίστευτο αυτό που γίνεται, αν δεν δούλευε καθόλου θα έβρισκα άκρη, αλλά μία να δουλεύει και μία όχι, δεν το καταλαβαίνω... Μάλλον πάω για premium account...
dominator Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Premium account αν έχεις καλή γραμμή είναι νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Αλλιώς τσέκαρε πάλι τα αρχεία που δημιούργησες σε .txt και .bat , να έχεις το USD στο C και δημιούργησε το tst10 φάκελο μέσα στον φάκελο του usd και μέσα στον tst να έχεις 3 αρχεία .txt , .bat και tst10.exe. Αν όλα είναι Ok (υπόψιν και τα software ασφαλείας που έχεις να κάνεις rules που να επιτρέπουν τις ενέργειες του tst). Αλλιώς go premium , αυτό θα κάνω και γω όταν έρθει το ιδιόκτητο στην πόρτα μου.
liopyr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 δεν τα έχω στο C , αλλά τι ρόλο μπορεί να παίζει αυτό? αν κοβόταν από κάποιο firewall ας πούμε, δεν θα δούλευε ποτέ! το κουλό της υπόθεσης είναι πως μία δουλεύει κανονικά, δλδ μπορεί να κατεβάσει 3 αρχεία και να δουλεύουν όλα οκ, και στο τέταρτο, μετά την εκτέλεση του bat να μην κάνει πάλι connect... o φάκελος του tst10 είναι μέσα στον φάκελο του USD, αλλά και να μην ήταν πάλι τι ρόλο μπορεί να έπαιζε? το ψάχνω για να κάνω bridge το router, (να δουλεύει σαν Modem), αν δεν πετύχει ούτε αυτό, PREMIUM.
isspro Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 εγω πως μπορω να ξερω αν εχω dynamic ip? ενα speedtouch 535 απο ΟΤΕ εχω με συνδεση adsl/pstn στο 1mbps εδω και κανα 2 χρονια...
atvelos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 isspro oles oi sindesis einai dynamic mono an to zitisis apoktas static ip
adi32 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν... Έχω το siemens cl-110 (forthnet), έβαλα το script με telnet για να κάνει reset, και όταν πατάω εγώ το bat. δουλεύει μια χαρά! (κάνει reset, ξανακάνει connect, όλα οκ). Όταν το βάζω να το κάνει ο USD όταν κατεβαίνει ένα αρχείο, μπορεί να το κάνει για 2-3 αρχεία, και μετά αφού κατέβει π.χ το τέταρτο αρχείο, να κάνει reset κανονικά, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΠΟΤΕ! (δεν συνδέεται ούτε χειροκίνητα,(αν πατήσω δλδ. connect από το menu του ρούτερ, κάνει την αντίστροφη μέτρηση, αλλά δεν συνδέεται) . Για να ξανασυνδεθώ, πρέπει να κλείσω το ρούτερ από τον διακόπτη... ______καμμιά ιδέα γιατί μπορεί αυτό να συμβαίνει?______ μερικες φορες μου το κανει και μενα δεν ξερω γιατι μηπως μπορουμε να μεταβαλουμε λιγο το resetrouter? 192.168.1.1 WAIT "Login name:" SEND "admin\m" WAIT "Password:" SEND "admin\m" WAIT ">" SEND "adsl connection --down\m" WAIT ">" SEND "adsl connection --up\m" WAIT ">" SEND "logout\m" καποιος πιο σχετικος μπορει να ριξει καμια ιδεα μηπως να βαζαμε ακομα ενα SEND "adsl connection --up\m" WAIT ">" στο τελος?
periplokos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Έχω διαβάσει τόσα πολλά σε αυτό το thread, που έχω μπερδευθεί! Μπορεί κανείς να μου πει τι κάνω για να κατεβάζω από το RS? Έχω τα Vista και Fritz Box router ασύρματο της ΗΟL. Ευχαριστώ
dimitris2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 periplokos και εγω αυτο εχω αλλα δεν το καταφερα ακομα, υπομονη μπας και μας βοηθησει κανεις
lomendor Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 paides exo tin sindesi tis hol kai mou exoun dosei ena router FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A, Firmware version 39.04.43 kserei kaneis ti mporo na kano ??? exo dokimasei arketa alla den mporesa na ta katafero an kai ekana megali prospatheia . an ta exei kataferei kapoios as apantisei ksero arketo kosmo pou to paleuei . prosopika exo provlima giati den kanei restart to router mou . euxaristo ek ton proteron . an kapoios kserei as to pei ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.