Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
paides exo tin sindesi tis hol kai mou exoun dosei ena router FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A, Firmware version 39.04.43 kserei kaneis ti mporo na kano ??? exo dokimasei arketa alla den mporesa na ta katafero an kai ekana megali prospatheia . an ta exei kataferei kapoios as apantisei ksero arketo kosmo pou to paleuei . prosopika exo provlima giati den kanei restart to router mou . euxaristo ek ton proteron . an kapoios kserei as to pei ....

Δοκίμασε να το βγάλεις από την μπρίζα και να το ξαναβάλεις. (για να αλλάξεις ip)

Δημοσ.

παιδιά εσείς με τα router που δεν βρίσκετε script για reset δοκιμάσατε να τα βάλετε να δουλέψουν σε bridge ???

εγώ έχω το cl-110, που υπάρχει μεν script, αλλά επειδή κάνει 1+ λεπτά για την διαδικασία reboot, και συχνά δεν την τελειώνει καν, το έχω σε bridge mode, και αλλάζει ip se 4 δευτερόλεπτα! ;)

Δημοσ.
παιδιά εσείς με τα router που δεν βρίσκετε script για reset δοκιμάσατε να τα βάλετε να δουλέψουν σε bridge ???

εγώ έχω το cl-110, που υπάρχει μεν script, αλλά επειδή κάνει 1+ λεπτά για την διαδικασία reboot, και συχνά δεν την τελειώνει καν, το έχω σε bridge mode, και αλλάζει ip se 4 δευτερόλεπτα! ;)

τι εννοεις? το εξηγεις λιγο πως γινεται?

Δημοσ.

μηπως θυμαται κανεις που υπαρχει ρυθμιση για telnet στο siemens CL-110;

τρεχω το resetrouter αλλα δεν κανει επανεκινηση

οταν παω απο command να συνδεθω με telnet δε μ'αφηνει λογω port 23

ευχαριστω

Δημοσ.

είναι μία ρύθμιση από το menu του router.

το αρνητικό της είναι μόνο πως σταματάει να δουλεύει σαν router πια, και δουλεύει σαν modem.

με εικονίδιο, κλήση κλπ.

αν ενδιαφέρεστε για παραπάνω λεπτομέρειες, μπορώ όταν πάω σπίτι να σας πω τι θα ρυθμίσετε για να παίζει.

Δημοσ.

υπαρχει καποιος που να του δουλευει χωρις προβλημα?? που να εκανε ολα αυτα της αρχικης (1ης) σελιδας και να μην αντιμετωπισε προβλημα?

Δημοσ.

και γενικά δεν αξίζει και κάθε μήνα...1 φορά στους δύο μήνες είναι αρκετό...

κατεβάζεις τον ένα μήνα για να έχεις τον άλλον.

Δημοσ.
και γενικά δεν αξίζει και κάθε μήνα...1 φορά στους δύο μήνες είναι αρκετό...

κατεβάζεις τον ένα μήνα για να έχεις τον άλλον.

Μα δεν είναι αυτό, αν κατεβάζεις επί 24ωρου με τις καινούριες υψηλές ταχύτητες χωρίς περιορισμό θα έχεις κατεβάσει πόσο, ενώ με το RS υπάρχει περιορισμός download.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς. Με τις καινούριες ταχύτητες, αλλά και με τις παλιές, δεν μπορείς να το αφήσεις να κατεβάσει δυο 24ωρα. Είναι αρκετά μεγάλος ο περιορισμός για τις ταχύτητες των σημερινών δεδομένων, ακόμα και για την Ελλάδα.

Άλλο ήθελα να πω όμως. Για όσοsys wag200gς δεν έχουν βρει script για το ρούτερ τους, (όπως το linkys wag200g, υπάρχει το RouterControl το οποίο στις ρυθμίσεις του έχει αρκετά μοντέλα. Πατήστε το στο google, και θα το βρείτε, είναι δωρεάν. Σε συνδυασμό με το .bat αρχείο που το τοποθετούμε στον φάκελο του προγράμματος και περιέχει την παρακάτω εντολή, κάνει πολύ καλή δουλειά.

>start RouterControl.exe /DISCONNECT /CONNECT /QUIT

Δημοσ.

Ένα ευχαριστώ στον συνονόματο Δημήτρη...τώρα κατεβάζω από rapishare με 104:-D:-D

Σε καμιά βδομάδα θα πάρω το router της Forthnet και εκεί θα χρειαστώ από ότι φαίνεται την βοήθειά σας..:devil::devil::devil:

edit:γμτ αυτό το USD δεν με κάνει disconnect,υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα που να είναι συμβατό με Vista και να κάνει την ίδια δουλειά?

PS:Ούτε το reconnect είναι συμβατό με vista αλλά έβαλα το CiDial και δουλευέι μια χαρά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...