flik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Το CiDial πως το προγραμματίζεις να κάνει αυτόματη αποσύνδεση-επανασύνδεση; Με αρχείο batch; Ρωτάω για έναν φίλο και δεν έχω μόντεμ να το δοκιμάσω
adi32 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν... Έχω το siemens cl-110 (forthnet), έβαλα το script με telnet για να κάνει reset, και όταν πατάω εγώ το bat. δουλεύει μια χαρά! (κάνει reset, ξανακάνει connect, όλα οκ). Όταν το βάζω να το κάνει ο USD όταν κατεβαίνει ένα αρχείο, μπορεί να το κάνει για 2-3 αρχεία, και μετά αφού κατέβει π.χ το τέταρτο αρχείο, να κάνει reset κανονικά, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ ΠΟΤΕ! (δεν συνδέεται ούτε χειροκίνητα,(αν πατήσω δλδ. connect από το menu του ρούτερ, κάνει την αντίστροφη μέτρηση, αλλά δεν συνδέεται) . Για να ξανασυνδεθώ, πρέπει να κλείσω το ρούτερ από τον διακόπτη... ______καμμιά ιδέα γιατί μπορεί αυτό να συμβαίνει?______ δοκιμαστε αυτα που λεει εδω http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=116037&highlight=siemens+script
aldon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 εχει βρεθει ως τωρα καμια λυση ωστε να μην εμφανιζονται τα thanks???
jakegate7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν να ευχαριστήσω ξανά το Μήτσο που άνοιξε το Topic αυτό αλλά και τον χρήστη adi32 για την λύση που έδωσε για το siemens CL-100 (δουλεύει τέλεια, τώρα κατεβάζω το 4 κομμάτι στην σειρά και συνεχίζω :-D:-D) PS:Τελικά με το modem δε κατάφερα να κατεβάζει μόνο του απο το RS αν και δεν ασχολήθηκα πολύ ώρα μαζί του αφού περίμενα το routeraki από Forthnet...
tiver Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια αντι να μπλεκετε με ολα αυτα αγοραστε μια συνδρομη να κανετε δουλεια σας...
adi32 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 "ποτε μην αγοραζεις οτι μπορεις να εχεις δωρεαν " αλλωστε το αγοραστο εχει οριο στα GB νομιζω που εμεις δεν το εχουμε
Arkadios83 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια αντι να μπλεκετε με ολα αυτα αγοραστε μια συνδρομη να κανετε δουλεια σας... Ειδα το τοπικ ψες το βραδυ, το κατεβασα κ λειτουργουσε σε 5 λεπτα, δλδ λιγοτερο απ οτι να βαλεις τα στοιχεια σου κ τον αιρθμο της καρτας σου στην φορμα αγορας. Κ γλυτωνεις αχρειαστες συνδρομες, αρκετες εχουμε...
dimitris2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 και περα απο αυτο τωρα με το double play τα 5gb/μερα ειναι πολυ λιγα
dimitris2006 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 για δοκιμαστε λιγο οταν αλλαζει η γραμματοσειρα να μην την περνατε απο μενα αλλα να την κανετε update μεσω ενος αρχειου που υπαρχει στο φακελο του us ονοματι CapUpdateRS. οταν ειχα modem και χρησιμοποιουσα αυτο το προγραμματακι, απ οτι θυμαμαι δουλευε. τωρα εχω ρουτερ κ δεν εχω βρει τροπο να το κανω να δουλευει γιαυτο πειτε μου αν πιανει σας παρακαλω
SOlid.aqua Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά εχω παρατηρήσει οτι στο SIEMENS CL100 αρκεί από το μενού να εισάγεις username και password(εγω τα έχω να εμφανίζονται και αυτόματα) και να πατήσεις disconnect και μετά connect. Ετσι δεν κλεινει η γραμμη adsl(το φωτακι DSL) αλλα μόνο το PPP. Ουσιαστικά η διαδικασία γινεται χειροκίνητα μεσα σε 15s περίπου. τωρα, αν γνωρίζει κανείς κανέναν τροπο να το κανεις αυτό μεσω BAT για το Telnet, σε συνδυασμό με το USDownloader θα ηταν πανγρήγορο δίδυμο. Παρακαλώ οποιος μπορεσει να γράψει τον κώδικα bat να τον postάρει οσο το δυνατόν συντομότερα, θα βοηθήσει πολλους χρήστες(και εμένα) Thanx:-)
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 an ginotan tha sozomastan opoios mporei as vrei akrh me ayto http://www.routercontrol.de/
spor_os Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ο κώδικας για το ResetRouter.txt για όσους έχουν το ασύρματο router BaudTec TW263R4-A0 που δίνει δώρο το ConnX είναι ο εξής: 192.168.1.1 23 SEND "**uSERNAMe**\m" SEND "**pASSWORd**\m" WAIT ">" SEND "set reboot\m" WAIT "\m" όπου τα αστεράκια είναι τα username και password του router και το set reboot είναι η εντολή για επανεκκίνηση του router.
ALXIOA Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια..εγω εχω το cl-110 siemens...εχω κανει ολα αυτα που αναφερετε με τα txt arxeia-bat....κ.τ.λ αλλα εχω μια απορια...το recconect δεν δουλευει....εκει που λεει connection πανω πανω δεν μου βγαζει κανενα μοντεμ...μου λεει no connections available..τι πρεπει να γραφει???οπως και στο γιουσερ ναιμ και πασπορτ δεν αναφερει τιποτα..τι πρεπει να τσεκαρω παρακατω απο τα κουτακια που εχει???ή δεν χρειαζεται καν το reconect???μπορει καποιος να με βοηθησει στελνοντας μου καποιες οδηγιες???να σας πω πως ετρεξα το αρχειο ResetRouter.bat kai ετρεξε κανονικα...μαλιστα περιμενα περιπου 30 δευτερολεπτα για να ξανααναψει το λαμπακι ppp...οπως ακριβως λεγαται...ευχαριστω και περιμενω βοηθεια για να αρχισω και γω το κατεβασμα...
spor_os Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια..εγω εχω το cl-110 siemens...εχω κανει ολα αυτα που αναφερετε με τα txt arxeia-bat....κ.τ.λ αλλα εχω μια απορια...το recconect δεν δουλευει....εκει που λεει connection πανω πανω δεν μου βγαζει κανενα μοντεμ...μου λεει no connections available..τι πρεπει να γραφει???οπως και στο γιουσερ ναιμ και πασπορτ δεν αναφερει τιποτα..τι πρεπει να τσεκαρω παρακατω απο τα κουτακια που εχει???ή δεν χρειαζεται καν το reconect???μπορει καποιος να με βοηθησει στελνοντας μου καποιες οδηγιες???να σας πω πως ετρεξα το αρχειο ResetRouter.bat kai ετρεξε κανονικα...μαλιστα περιμενα περιπου 30 δευτερολεπτα για να ξανααναψει το λαμπακι ppp...οπως ακριβως λεγαται...ευχαριστω και περιμενω βοηθεια για να αρχισω και γω το κατεβασμα... Κατ' αρχήν το Reconnect είναι για modem όχι για router. Αν έκανε το ResetRouter.bat τη δουλειά του, τότε ξεκίνα το κατέβασμα. Βαλ' το να τρέχει μέσα από το schedule του USDownloader και ... have fun
pkoutsias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά εχω παρατηρήσει οτι στο SIEMENS CL100 αρκεί από το μενού να εισάγεις username και password(εγω τα έχω να εμφανίζονται και αυτόματα) και να πατήσεις disconnect και μετά connect. Ετσι δεν κλεινει η γραμμη adsl(το φωτακι DSL) αλλα μόνο το PPP. Ουσιαστικά η διαδικασία γινεται χειροκίνητα μεσα σε 15s περίπου. τωρα, αν γνωρίζει κανείς κανέναν τροπο να το κανεις αυτό μεσω BAT για το Telnet, σε συνδυασμό με το USDownloader θα ηταν πανγρήγορο δίδυμο. Παρακαλώ οποιος μπορεσει να γράψει τον κώδικα bat να τον postάρει οσο το δυνατόν συντομότερα, θα βοηθήσει πολλους χρήστες(και εμένα) Thanx:-) Χμμ....νομίζω κάτι βρήκα... έχω σαν συννημένο ένα zip με το bat και 3 exe που χρειάζεται να μπουν στο φάκελο system 32 των windows...Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Στο bat αλλάξτε μόνο την IP και τα user/pass του router(USER PASS ROUTER_IP). Αν θέλετε έχω και το αντίστοιχο για linux. cl110.zip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.