Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
pkoutsias το αρχειο που ανεβασες ειναι για siemens cl100 και για λινουξ?

Είναι για siemens cl-110 και windows. Για linux χρησιμοποιώ ένα αντίστοιχο, αυτό στο συννημένο.

reconnect.txt

Δημοσ.
Χμμ....νομίζω κάτι βρήκα... έχω σαν συννημένο ένα zip με το bat και 3 exe που χρειάζεται να μπουν στο φάκελο system 32 των windows...Σε εμένα δουλεύει κανονικά. Στο bat αλλάξτε μόνο την IP και τα user/pass του router(USER PASS ROUTER_IP). Αν θέλετε έχω και το αντίστοιχο για linux.

ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ !!!!

μερες εψαχνα κατι τετοιο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

εγιναν οι σχετικες αλλαγες στο 1ο ποστ

αυτο που περιμενω τωρα ειναι καποια βοηθεια για το fritzbox ρε παιδια οποιος μπορει να βοηθησει...

Δημοσ.
ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ !!!!

μερες εψαχνα κατι τετοιο

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν το έγραψα εγώ.... Από εδώ το πήρα. Εγώ απλά έκανα μερικές τροποποιήσεις για να δουλεύει σε windows και linux μιας και αρχικά δεν λειτουργούσε καθόλου...

Δημοσ.

το μονο που θελω τωρα να κανω ειναι να κανω το bat να τρεχει σαν hidden ωστε να μην ανοιγει το παραθυρο Command Prompt και να πεταγεται οταν τρεχεις κατι αλλο

Δημοσ.
εγιναν οι σχετικες αλλαγες στο 1ο ποστ

αυτο που περιμενω τωρα ειναι καποια βοηθεια για το fritzbox ρε παιδια οποιος μπορει να βοηθησει...

Απλά για windows διευκρίνισε πως τα 3 exe πρέπει να μπουν στο φάκελο WINDOWS/system32 για να δουλέψει.

το μονο που θελω τωρα να κανω ειναι να κανω το bat να τρεχει σαν hidden ωστε να μην ανοιγει το παραθυρο Command Prompt και να πεταγεται οταν τρεχεις κατι αλλο

Δοκίμασε να επιλέξεις στον USDownloader στο Scheduler να τρέχει σαν hidden, μήπως λειτουργήσει.

Δημοσ.

νομιζω οτι το εφτιαξα

ResetRouter.zip

Δημοσ.

curl.exe

cut.exe

grep.exe

αυτα χρειάζεται να μπουν στο φάκελο system 32 των windows

το ResetRouter.exe σε οποιο φακελλο θελουμε και οριζουμε να το καλει το schedule του USDownloader

cl110.zip

Δημοσ.
curl.exe

cut.exe

grep.exe

αυτα χρειάζεται να μπουν στο φάκελο system 32 των windows

το ResetRouter.exe σε οποιο φακελλο θελουμε και οριζουμε να το καλει το schedule του USDownloader

Φαντάζομαι όμως ότι λειτουργεί μόνο για default username & password. Αν κάποιος το έχει αλλάξει δεν δουλεύει, έτσι?

Δημοσ.

speedtouch 520

192.168.1.1

SEND "admin\m"

SEND "admin\m"

SEND "reboot\m"

WAIT "\m"

1 grammi= i IP tou router

2 grammi= to User name to router(default admin)

3 grammi= to Password tou router(default admin)

4 grammi= i entoli mas Reboot

se mena litourgei etsi akrivos opos einai

Δημοσ.

το μονο που μενει πλεον ειναι να παρακαμψουμε και το

RapidShare Wait Time Limit

βρηκα αυτο αλλα ενω μηδενιζει το χρονο δεν συνεχιζει

Instead of waiting for it, paste “javascript:alert(c=0)” into your web browserʼs address bar, and press “Enter”.

Δημοσ.

RE παιδια θα τρελαθω..μερες που ειναι.εκανα οτι ακριβως ειπατε...αλλα και παλι δεν δουλευει??ανοιγω το u.s download και δεν κινηται τιποτα??πρεπει να πατησω κανενα αρχει bat?η το κανει αυτοματα απο μονο του??το μονο παταω ειναι το πρασινι για να ξεκινησει..γιατι ομως δεν ξεκιναει???επισης στο scedular εγραψα

when : everyday

task :after all files hass been downloads

action : execute programm

file name :το αρχειο ResetRouter.bat απο τον φακελο US DOWNLOAD..

ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΣΑΣΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...