Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...τα περναει παρα πολυ γρηγορα απο πανω..και γινονται κοκκινα...δεξια στον πινακα δεν δειχνει τους αριθμουσ να τρεχουν...

Δημοσ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...NA SAI παντα καλα...αλλαξα τα λινκγ μου εβγαλε ενα παραθυρο με κατι ελληνοαγγλικα ακαταλαβηστικα και πατησα οκ και αρχισε να κατεβαζει...θα ηθελα και μια χαρη ακομα...αν μπορεις να μου στειλεις pm καποια site που μπορω να βρισκω λινγκ για να κατεβαζω ...διοτι εχω μαυρα μεσανυχτα...σε ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε...οτι αλλο χρειαστω θα σου στειλω...τωρα που σε βρηκα μην σε χασω...¨-))

Δημοσ.

adi32 προσπαθησα ν ακατεβασω 2,3 αρχεια μαζι...το πρωτο κατεβηκε κανονικα ενω μετα κολλησε...εκανε αντιστροφη μετρηση μηδενιζοταν αλλα δεν μπορουσε να ξενικησει...περιμενα κανα 10λεπτο...βγηκα τελειως ετρεξα μονος μου το resetrouter να αλλαξει ppp μπηκα ξανα και τωρα κατεβαινει κανονικοτατα...πως να το ρυθμισω να αλλαζει μονο ppp αυτοματα???η δεν γινεται αυτο ???πρεπει να το κανω χειροκινητα εγω...να τρεχω δηλ εγω το αρχειακι καθε φορα που καταβαζει ενα αρχειο???

Δημοσ.

πας στο scheduler και βαζεις να καλει το resetrouter

στα παρακατω

after file has been downloaded

if unable to get link

if the server returns html

ποιο ρουτερ εχεις?

Δημοσ.

αν δεν εχεις αλλαξει τα default user name kai password απο admin

μπορεις να τρεχεις το resetrouter.exe αφου βαλεις τα αλλα 3 αρχεια στο φακελο system32

Δημοσ.

τα ειχα βαλει φιλε μου...αλλα παλι το ιδιο..θα το ξανακανω απο την αρχη...κατι αλλο θελω να ρωτησω...κατεβασα ενα προγραμματακι αλλα για να μου το κανει exctract μου ζηταει εναν κωδικο???που θα τον βρω αυτον για να ξεζιπαρει το αρχειο....δεν εχει καποιο αλλο συνοδευτικο αρχειο με καποιον κωδικο...

Δημοσ.
Λοιπόν για συνεργασία με ρούτερ::-D

Kατευάζεις το "tst10" απο: ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/comm/tst10.zip

αναλόγος το ρούτερ γκουγλαρεις για να βρείς το κατάληλο σκρίπτ. Πχ."tst10 speedtouch"

------------Το δικό μου speedtouch 585------------------

10.0.0.138 23

WAIT "Username :"

SEND "USERNAME\m"

WAIT "Password :"

SEND "PASSWORD\m"

WAIT ">"

SEND "system reboot\m"

WAIT "\m"

---------------------------------------------------------

Οπου USERNAME και PASSWORDβάζεις αντίστοιχα το username & pass σου

Το αντιγράφεις και το σώζεις ως :ResetRouter.txt

To τοποθετείς μέσα στο φάκελο tst10

Μέσα στο φάκελο φτιάχνεις ένα νέο txt και αντιγράφεις :tst10.exe /r:ResetRouter.txt

To σώζεις ώς :ResetRouter.bat

Σχεδόν τελείωσες.

Τον φακελο tst10 τον βάζεις μέσα στο φάκελο του USdownloader.

Ανοίγεις το USdownloader --> properties --> settings στο πρώτο κουτάκι (Rertry delay min) βάζεις το ν χρόνο που χρειάζεται το ρούτερ να επανακηνήσει 1,1 +-

Για το τέλος πας στο Sheduler και στο πρώτο κουτάκι (Ever. | After file has been downloaded | Επιλέγεις Execute program εκεί επιλέγεις να εκτελείτε το ResetRouter.bat .Τελείωσες.

Καλά κατεβάσματα:twisted:

ΥΓ. Κατέβασα 4 αρχεία χωρίς πρόβλημα από rapidshare. To δοκιμάζω ακόμη αν κολλήσει κάπου εγκώ κινέζο ντέν φταίει

Με αυτό script, και συγκεκριμένα με την εντολή "system reboot" κάνουμε επανεκκίνηση το router.

Επειδή αργεί να επανέλθει η γραμμή έψαξα και βρήκα τις εντολές με τις οποίες κάνουμε disconnect και reconnect την σύνδεσή μας.

Οι εντολές είναι "ppp ifdetach intf=Internet" για αποσύνδεση και "ppp ifattach intf=Internet" για σύνδεση του router.

Οπότε το script του siera γίνεται ως εξής:

------------Το δικό μου speedtouch 585------------------

10.0.0.138 23

WAIT "Username :"

SEND "USERNAME\m"

WAIT "Password :"

SEND "PASSWORD\m"

WAIT ">"

SEND "ppp ifdetach intf=Internet\m"

WAIT ">"

SEND "ppp ifattach intf=Internet\m"

WAIT "\m"

--------------------------------------------------------------

Με αυτόν τον τρόπο έχω καινούρια ip το αργότερο σε 30 δευτερόλεπτα.

Φιλικά,

Αντρέας

Δημοσ.

Παιδια σας παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Εχω Vista και ασυρματο Sagem F@st 1500WG.Ποια βηματα ακολουθω;Εχω μπερδευτει και δεν πετυχαινει τιποτα απο αυτα που εχω δοκιμασει.Πληρωνω για να μου πειτε!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...