dimitris2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 εγω συγκεκριμενα στο rapid, εκει που κατεβαζα με 600+ τωρα μετα βιας πιανω 220....
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ας πουνε και αυτοι που εχουν premium μηπως το μειωσαν στους free? απο ποιον σερβερ κατεβαζετε?
gfilippas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Χωρίς premium αυτήν την στιγμή κατεβάζω και πάλι με την ταχύτητα που κατέβαζα. Άρα μάλλον προσωρινό ήταν.
atvelos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 και σε μενα τα ιδια παραφορτωθηκε η βαλανε κανενα περιορισμο στους ελλευθερους χρηστες.
isspro Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 εχω premium account και παει full ρε παιδια. ολα ειναι οκ. χθες που λετε οτι υπηρχε προβλημα δεν δοκιμασα να κατεβασω κατι αλλα τωρα παει κανονικα. οσο σηκωνει η ταχυτητα του καθενος. 8αρα εχω και κατεβαζω 850~960
Metroid Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός. Και ας μην εκληφθεί ως αδυναμία μου. Στο ψητό τώρα παιδιά. Σκεφτόμουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν όλοι τις δυνατότητες του USD και θυμήθηκα τις macro. Ο τρόπος που θα περιγράψω πιο κάτω ίσος να είναι λιγάκι άκομψος ,αλλά πρέπει να δουλεύει 100% σε όλα τα modem και router. Και βέβαια εναπόκειται στη φαντασία και τις δυνατότητες του κάθε ενός για το πώς θα τον πραγματοπηοίση. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Αρχικά κατεβάστε αυτό : http://www.geocities.com/win_macro/winmacro_v1_21_exe.html 56kb ένα freeware progie που είναι "κουτί" για τη δουλειά μας και όχι μόνο. 1. Αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο τρέξτε το και αφήστε το να περιμένει. 2. Ανοίξτε τον browser σας πάτε στη σελίδα του router και βγάλτε μια συντόμευση στην επιφ.εργασίας κάπου στην άκρη που να μη τη σκεπάζουν άλλα παράθυρα. 3. Πάμε στο WinMacro και πληκτρολογούμε ένα όνομα π.χ. condiscon και πατάμε record.(Κάθε κίνιση μας καταγράφετε) 3. Χτυπάμε τη συντόμευση , ανοίγει ο browser (έχουμε πεί να θυμάτε τον κωδικό) πατάμε ok και μετά disconnect. Περιμένουμε περίπου 15-20" και πατάμε connect. Μετά πατάμε το πλήκτρο (Pause Breek)στο πληκτρολόγιο μας έχουμε έτοιμη τη macro μας.Πάμε στο φάκελο του WinMacro και βλέπουμε το αρχείο που δημιουργήσαμε. 4. φτειάχνουμε ένα bat file και γράφουμε παράδειγμα : "C:\DOCUME~1\Chris\Desktop\WINMAC~1\WinMacro.exe condiscon" χωρίς τα "" 5. Πάμε στον shenduler του us και μετά απο κάθε download του λέμε να εκτελεί το bat file που φτιάξαμε προσοχή να μην είναι τσεκαρισμένο το "Wait for completion" και Retry delay = 1 min. Σε μένα δούλεψε κανονικότατα πολύ πιο γρήγορα από το restart του router γιατί κάνουμε μόνο disconnect . Βασική προϋπόθεση να μην καλύπτετε το παράθυρο του browser κατά τη φάση της macro εκτέλεσης. Με λίγα λόγια τη νύχτα που εσείς θα είσαστε οριζοντιωμένοι και με minimize όσα παραθύρια τρέχουνε αφήστε το να δουλεύει και το πρωί αφού σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα πιέστε κάτι στην υγειά τού Δημήτρη και της αφεντιάς μου. Καλή επιτυχία και βάλτε φαντασία ένα παράδειγμα ήταν μόνο. Prota apo ola , sorry gia ta greeklish , alla kati exei pathei to PC kai den allazei glossa. To problima mou me tin taktiki toy Siera einai to eksis: Ta kano ola kala mexri to bima 3 , opou teleiosa me to na ftiaxno tin macro. Otan patao sto WinMacro to koumpi "Playback" me ti macro pou eftiaksa prin stin grammi apo pano , to parakolou8o pou kanei disconnect kai connect kai litourgei apsoga. To problima einai oti de mporo na ftiakso sosta to .bat . Ftiaxno ena .bat , alla mallon de bazo sosta tin entoli. Mporei kapoios na boithisei?
siera Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Prota apo ola , sorry gia ta greeklish , alla kati exei pathei to PC kai den allazei glossa. To problima mou me tin taktiki toy Siera einai to eksis:Ta kano ola kala mexri to bima 3 , opou teleiosa me to na ftiaxno tin macro. Otan patao sto WinMacro to koumpi "Playback" me ti macro pou eftiaksa prin stin grammi apo pano , to parakolou8o pou kanei disconnect kai connect kai litourgei apsoga. To problima einai oti de mporo na ftiakso sosta to .bat . Ftiaxno ena .bat , alla mallon de bazo sosta tin entoli. Mporei kapoios na boithisei? Εχω καιρό να μπώ εδώ ρε σείς τη ξεσκίσατε τη Rapid Metroid από τη στιγμή που έτρεξες το winmacro δημιουργήθηκε ένα αρχειάκι χωρίς κατάληξη πρέπει να έχει μέγεθος από 1 - 2 kb. Αυτό το ονομάζεις όπως σε βολεύει ,παράδειγμα "script". Μετά φτιάχνεις ένα αρχείο κειμένου και σε μια γραμμή γράφεις το path του WinMacro.exe δηλαδή :Αν το WinMacro.exe το έχεις μέσα σε ένα φάκελο με όνομα WinMacro και αυτόν τον φάκελο "WinMacro"τον έχεις μέσα στον C:\ τότε το path είναι : C:\Winmacro\WinMacro.exe Στη συνέχεια αφήνεις ένα κενό και γράφεις το όνομα του αρχείου που θα διαβάσει το WinMacro.exe.Αυτό δέν είναι άλλο από το "script" ή όπως αλιώς το ονόμασες. Η εντολή τότε θα γίνει C:\WinMacro\WinMacro.exe script. Αυτό τώρα το αρχείο κειμένου το σώζεις ως .bat δηλαδή condiscon.bat or reset.bat Αυτό το bat θα καλείς μέσα από τον USD. Αυτή τη διαδικασία την είχα περισσότερο αυτοματοποιήσει και βελτιώσει με τη προσθήκη του sleep.exe , το οποίο κρίθηκε αναγκαίο να μπει και να προσθέσει λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρησης γιατι 2 στις 10 φορές το πράγμα κόλλαγε. παραθέτω πιο κάτο το δικό μου batchfile που κράτησα για την ιστορία . sleep 2 firefox.exe start http://speedtouch.lan/?ce=0&be=0&l0=-1&l1=-1 sleep 3 WinMacro.exe script Αυτή τη μέθοδο τήν εγκατέληψα όταν βρήκα αυτήν http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1872695&postcount=253 Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ.Γιανα μή ξαναδείτε τα thanks Πάτε C:\WINDOWS/system32/drivers/etc και στο αρχείο hosts προσθέτεται την γραμμή 127.0.0.1 testusd.narod.ru
siera Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Παρατήρησα οτι πολλοί έχουν στον Scheduler άσχετες ρυθμίσεις .Πάρτε τις σωστές Βάζετε μόνο αυτές τίποτα άλλο. Ever.|if plugin return error: "wait" | Execute program bla bla bla Ever.|if the server returns html | Execute program bla bla bla Ever.|if plugin return error: "Too many users" | Execute program bla bla bla Ever.|if unable to get link | Execute program bla bla bla Είναι λάθος να ενεργοποιείς το : After file has been downloaded Γιατί αν θέλεις να κατεβάσεις μόνο ένα αρχείο ,άμα αυτό κατέβει σε αποσυνδέει χωρίς να χρειάζεται. Και σε αποσυνδέει άμα κατεβεί και το τελευταίο αρχείο .Πάλι δε χρειάζεται :lol:
siera Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Με αυτό script, και συγκεκριμένα με την εντολή "system reboot" κάνουμε επανεκκίνηση το router. Επειδή αργεί να επανέλθει η γραμμή έψαξα και βρήκα τις εντολές με τις οποίες κάνουμε disconnect και reconnect την σύνδεσή μας. Οι εντολές είναι "ppp ifdetach intf=Internet" για αποσύνδεση και "ppp ifattach intf=Internet" για σύνδεση του router. Οπότε το script του siera γίνεται ως εξής: ------------Το δικό μου speedtouch 585------------------ 10.0.0.138 23 WAIT "Username :" SEND "USERNAME\m" WAIT "Password :" SEND "PASSWORD\m" WAIT ">" SEND "ppp ifdetach intf=Internet\m" WAIT ">" SEND "ppp ifattach intf=Internet\m" WAIT "\m" -------------------------------------------------------------- Με αυτόν τον τρόπο έχω καινούρια ip το αργότερο σε 30 δευτερόλεπτα. Φιλικά, Αντρέας Σωστός ο Αντρέας
Metroid Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Εχω καιρό να μπώ εδώ ρε σείς τη ξεσκίσατε τη Rapid Metroid από τη στιγμή που έτρεξες το winmacro δημιουργήθηκε ένα αρχειάκι χωρίς κατάληξη πρέπει να έχει μέγεθος από 1 - 2 kb. Αυτό το ονομάζεις όπως σε βολεύει ,παράδειγμα "script". Μετά φτιάχνεις ένα αρχείο κειμένου και σε μια γραμμή γράφεις το path του WinMacro.exe δηλαδή :Αν το WinMacro.exe το έχεις μέσα σε ένα φάκελο με όνομα WinMacro και αυτόν τον φάκελο "WinMacro"τον έχεις μέσα στον C:\ τότε το path είναι : C:\Winmacro\WinMacro.exe Στη συνέχεια αφήνεις ένα κενό και γράφεις το όνομα του αρχείου που θα διαβάσει το WinMacro.exe.Αυτό δέν είναι άλλο από το "script" ή όπως αλιώς το ονόμασες. Η εντολή τότε θα γίνει C:\WinMacro\WinMacro.exe script. Αυτό τώρα το αρχείο κειμένου το σώζεις ως .bat δηλαδή condiscon.bat or reset.bat Αυτό το bat θα καλείς μέσα από τον USD. Αυτή τη διαδικασία την είχα περισσότερο αυτοματοποιήσει και βελτιώσει με τη προσθήκη του sleep.exe , το οποίο κρίθηκε αναγκαίο να μπει και να προσθέσει λίγα δευτερόλεπτα καθυστέρησης γιατι 2 στις 10 φορές το πράγμα κόλλαγε. παραθέτω πιο κάτο το δικό μου batchfile που κράτησα για την ιστορία . sleep 2 firefox.exe start http://speedtouch.lan/?ce=0&be=0&l0=-1&l1=-1 sleep 3 WinMacro.exe script Αυτή τη μέθοδο τήν εγκατέληψα όταν βρήκα αυτήν http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1872695&postcount=253 Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ.Γιανα μή ξαναδείτε τα thanks Πάτε C:\WINDOWS/system32/drivers/etc και στο αρχείο hosts προσθέτεται την γραμμή 127.0.0.1 testusd.narod.ru Γειά σου και πάλι φίλε μου. Τα πράγματα έχουν ως εξής: Με βάση το δικό σου Batch που έγραψες στο Post σου , έφτιαξα το δικό μου και δούλεψε. Πέρα από τις απλές λειτουργείες , έβαλα το sleep.exe και τις εντολές sleep 2 και sleep 3 που έχεις βάλει κι εσύ , για να μην έχω προβλήματα. Το πρόβλημα: Και πριν και μετά από τότε που έφτιαξα το Batch μου , όταν έβαζα να παίξει η Macro μου (ήτε με τη λειτουργία Playback του WinMacro 1.21 που μας έδωσες ήτε μέσω του Batch που έφτιαξα) το ποντίκι στην οθόνη (που χειρίζεται από τη Macro) σταματάει να κουνιέται. Πρόσεξα ότι αν κουνάω το ποντίκι (κι ας μη λειτουργεί στην οθόνη , την ώρα που λειτουργεί η Macro) δε μου κολλάει. Αν όμως δεν κουνάω το ποντίκι , η Macro σταματάει στη μέση περίπου της διαδικασίας της. Δοκίμασα να φτιάξω και άλλες Macros , αλλά τίποτα , μου κάνει το ίδιο πρόβλημα. Να σημειώσω ότι η Macro που δημιουργείται είναι 10-12 Kb και το Batch 1-2 Kb. Μήπως τη Macro πρέπει να είναι κάτω από 10 Kb? Επειδή το Router μου (Netgear DG834v3) έχει περίπλοκο μενού και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να κάνω Disconnect και Connect (γι'αυτό βγαίνει και μεγάλη η Macro) , μπορώ να φτιάξω 2 Macro (μια για Disconnect και άλλη μια για Connect) και να τις βάλω και τις 2 στο Batch ή θα ύπάρξουν προβλήματα? Θα το δοκιμάσω και θα Post-άρω αποτελέσματα...
Metroid Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Sorry gia ta greeklish , to PC kanei problimata. File mou Siera , de xreiazetai na mou peis tipota , to elusa to problima Petaksa tin 1 Macro pou eixa kai eftiaksa 3 anti gia mia (oi opoies einai mikroteres). Den kollaei pou8ena , leitourgei APSOGA! Thanks gia ola paidia
siera Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2008 Ανοιξε τον ffox στη σελίδα του ρο'υτερ κανε resize το παράθυρο έτσι ώστε το κουμπί ή λίνκ Disconnect ή όπως αλλιώς λέγετε να είναι προσβάσιμο. Μετακίνησε το παράθυρο έτσι ώστε η πάνω αριστερή γωνία του να συμπέσει με τη γωνία της οθόνης σου. Αλφάδιασε το με λίγα λόγια , η πάνω και η αριστερή πλευρά να βρίσκονται στα όρια της οθόνης σου. Αυτό έχει σημασία γιατί η macro που δημιουργείτε στήν ουσία είναι καταγραφή των συντεταγμένων της οθόνης και των κλίκ. πάμε παρακάτω ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.