Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μακροεντολές ένα καλό πρόγραμμα είναι και το Do it Again που είναι εύκολα στην χρήση του και πολύ απλό (το οποίο δουλεύει και σε Vista)...Το βρήκα εχθές και χρησιμοποιώ τον τρόπο του siera με τις macro και αλλάζω ΙΡ σε 20sec και χωρίς να μπετώνει το USD ποτέ:-):-):-)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι γίνετε όμως αν δώσεις λεφτά για συνδρομή (αυτά τα λίγα που λες,δε λέω το αντίθετο) και "πέσει" το rs και μείνεις ξεκρέμαστος....αυτό δεν είναι ξεφτίλα??

Φιλικά Πάντα!!!

Δημοσ.

δικιο εχεις αλλα με βαση τα τελευταια που ακουγονται παντα.... σωστα???

τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο καιρο δεν ειναι ξεφτιλα για καποιον που χρησιμοποιει πολυ το rs να μην παρει εναν λογαριασμο? αν βαλεις τα μπουρμπουαρ που αφηνεις ενα χρονο αριστερα και δεξια ή 20 πακετα τσιγαρα, νομιζω συμφαιρει αερα...

Φιλικα παντα!!!

Δημοσ.

1ο)Δεν αφήνω μπουρμπουαρ, μόνο σε γνωστούς και στους deliverades (για να φέρνουν γρήγορα το φαγητό)

2ο)Me smoking....NEVER

Τώρα πέρα από την πλάκα, λες να εγκαινιάσω την καινούργια κάρτα από Eurobank σε ένα λογαριασμό rs (για ένα μήνα εεεε,μην το παρακάνουμε) να δω κι όλας πως δουλεύει το όλο θέμα με το paypal και αγορες μεσω internet??? Αλλα είναι και το άλλο με χαλάει αυτό το όριο των 5Gb/day, ενα παιχνίδι να κατεβάσω παπαλα...πάλι στην παρανομία θα πέσω.

Δημοσ.

και εγω ετσι ξεκινησα, για να δοκιμασω την καρτα της Eurobank και το PayPal. χαχαχα

ετσι ακριβως... δοκιμασε και δεν θα χασεις. βασικα δεν ειναι 5 τη μερα. ειναι 25gb τις 5 μερες. αρα αν τα κατεβασεις την πρωτη δεν θα μπορεις τις αλλες.

Δημοσ.

το συγκεκριμενο θεμα εχει συζητηθει παααρα πολλες φορες στο παρων τοπικ μην το αναλυσουμε αλλο. οχι για καποιο αλλο λογο αλλα να διευκολυνουμε και αυτους που ψαχνουν. προτεινω την αγνοηση τετοιων μηνυματων, δεν ειναι δυνατον καθε 2 σελιδες να συζηταμε τα ιδια και τα ιδια. ο καθενας κανει τις επιλογες του. αν θελησει καποιος να συζητησει αυτο το θεμα ας ανοιξει ειδικο τοπικ. ας μη χαλαμε τη ροη του θεματος για χιλιοειπομενα πραγματα. δεν κανω προσωπικη επιθεση στο συνονοματο αλλα ειναι λιγο ξεφτιλα να επαναλαμβανονται τα ιδια και τα ιδια.

φιλικα.

Δημοσ.
δικιο εχεις αλλα με βαση τα τελευταια που ακουγονται παντα.... σωστα???

τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο καιρο δεν ειναι ξεφτιλα για καποιον που χρησιμοποιει πολυ το rs να μην παρει εναν λογαριασμο? αν βαλεις τα μπουρμπουαρ που αφηνεις ενα χρονο αριστερα και δεξια ή 20 πακετα τσιγαρα, νομιζω συμφαιρει αερα...

Φιλικα παντα!!!

1,5 καφέ κάνει ένας λογαριασμός..

βέβαια εγώ που το λέω δεν έχω αγοράσει ποτέ!

απλκά είχα κάτι uploads και με απαραίτητους πόντους τους αντάλλαξα με premium !

Δημοσ.

στους ποσους ποντους πηρες premium και για ποσο καιρο? εγω πηρα ετησιο λογαριασμο και μου εδωσε 8000 και μου λεει οτι αν παω στους 10.000 θα μου δωσει +1 μηνα δωρω.

Δημοσ.
Η καινούργια γραμματοσειρά του rapid

http://rapidshare.com/files/85283249/CapLettersRS.rar.html

Ρε Δημήτρη αν μπορείς βάλε στην πρώτη σελίδα αυτό το link με τις νέες γραμματοσειρές γιατί έχει μείνει στις παλιές.Και μπορεί κάποιος να μην το δει και να ψάχνεται.

Το ξέρω ότι λες να χρησιμοποιούμε για update και το αρχείο CapUpdateRS αλλά το άτιμο άλλες φορές λειτουργεί και άλλες όχι:P

Μου λέει για παράδειγμα 2 λεπτά για να το κατεβάσει, μετά μόλις πάει στο 0 μου λέει 5 λεπτά...

Τώρα μου ήρθε αυτό φλασιά...αν κατάλαβα καλά λες ότι περιμένει κανονικά για το ticket activation και όταν είναι να ξεκινήσει το download ξεκινά πάλι από την αρχή το ticket activation. Αν ναι για δοκίμασε να πας options-misc και(κάτω-κάτω) άλλαξε το φάκελο όπου αποθηκεύονται τα αρχεία :rolleyes: και πες μας αν άλλαξε τίποτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...