Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στους ποσους ποντους πηρες premium και για ποσο καιρο? εγω πηρα ετησιο λογαριασμο και μου εδωσε 8000 και μου λεει οτι αν παω στους 10.000 θα μου δωσει +1 μηνα δωρω.

κάθε 10000 παίρνεις premium .

σωστά, αν φτάσεις τους 10000 θα πάρεις ένα μήνα δώρο.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δηλαδη παιρνω τωρα αλλους 2.000, φτανω τους 10.000 και κερδιζω ενα μηνα. για να κερδισω και 2ο θελω αλλες 10.000 δηλαδη ή αλλες 2.000?

Δημοσ.

άλλες 10000 θες.

παράδειγμα..

μαζεύεις αυτη τη στιγμη άλλους 2.500

άρα στο σύνολο πας 8000+2500=10500.

έχεις 2 επιλογές

1)να κάνεις επέκταση του λογαριασμού σου για ένα μήνα ακόμα

2)να δημιουργήσεις έναν καινούριο λογαριασμό (θα έχει 0 πόντους ο καινούριος λογαριασμός)

αφού κάνεις την (αγορά).. θα σου μείνουν στο λογαριασμό σου 500 πόντοι..για να πάρεις άλλον ένα μήνα θα πρέπει να μαζέψεις άλλους 9500 πόντους..

πάντα στο σύνολο θα νείναι 10000, εκτός αν έχει καμια ειδική προσφορά όπως την Προτωχρονιά που για 1 ώρα μπορούσες με 3333 πόντους να πάρεις 1 λογαριασμό.

Δημοσ.

το προβλημα μου ειναι οτι ενω αλλες φορες το usd δουλευει κανονηκα μερικες φορες οταν το download φτασει στο 100% σταματα εκει και δεν συνεχηζει τη διαδηκασια.

το προγραμμα ειναι φοβερο.thanks:-):-):-)

Δημοσ.
το προβλημα μου ειναι οτι ενω αλλες φορες το usd δουλευει κανονηκα μερικες φορες οταν το download φτασει στο 100% σταματα εκει και δεν συνεχηζει τη διαδηκασια.

το προγραμμα ειναι φοβερο.thanks:-):-):-)

φίλε nickdls πρέπει να κοιτάξεις το schedul και να βάλεις if download complete then run this και να τρέξεις το πρόγραμμα που θες:P

mετά 2ο schedul που να λεει If plug in return error then run the program

και μετά τριτο if plug in return html error run the program

και να δεις μετά αν θα ξαναξεχαστεί!

εμένα ποιος θα μου πει πως θα κάνω connect και disconnecet στο router d-link dsl-g624t ?

πάρτε και τις εντολές του telnet και βοηθήστε με please

8lc9i6v3qlezm3qe28lj.jpg

Δημοσ.

πάρτε και τις εντολές του telnet και βοηθήστε με please

8lc9i6v3qlezm3qe28lj.jpg

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το "set reboot"

Το set απ' ότι είδα υπάρχει.

Λογικά αν πατήσεις το set θα σου βγάλει σαν επιλογή το reboot.

Αλλιώς δώσε μας τις εναλλακτικές επιλογές.

Δημοσ.

το set reboot δεν υπαρχει!Παρόλα αυτά όμως γράφοντας reboot κάνει επαννεκίνηση ασχέτως αν δεν υπάρχει εντολή reboot(δε ξέρω πως γίνετα αυτό!)αλλά όταν ξαναξεκινάει το router είναι disconnected!Δεν υπάρχει κάποια επιλογή που να ξεκινάει connected στις ρυθμίσεις στο router, ασε που κάνει 2μιση λεπτά.Οι εντολές που βγάζει το "set" και μια άλλη εντολή που τη βρήκα στη τύχη, έγραψα "ip"

9icwdc12sypa02fttpox.jpg

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά μόλις αντικατέστησα το fritz!box που μου είχε δώσει η HOL με το Thomson Speedtouch 530/530i γιατί έβαλα Conn - x και θέλω, αν γίνεται, να μου πεί κάποιος στο ReConnect στις ρυθμίσεις τι username και κωδικό βάζω.

Δημοσ.

Συνάντησε κανείς πρόβλημα με το avast?

με το που το έβαλα να το δοκιμάσω , ξεκινάει η εκτέλεση του resetrouter.bat , αλλά κολλάει μάλλον.

Καμιά ιδέα??

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου μάλλον αντιμετωπίζεται απενεργοποιώντας, όσο χρησιμοποιείς το usd, το update όταν συνδέεται στο internet.

Δημοσ.
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΩ ΤΟ Baudtec ΜΕ CONN-X 24Mbit ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ RECONNECT ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣ!!!!

Κατ' αρχήν μην γράφεις με κεφαλαία.

Φαίνεται σαν να φωνάζεις.

Λοιπόν για να έχεις την 24άρα θα πρέπει να έχεις το router της Baudtec. Υποθέτω ότι δεν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα reconnect αλλά το tst10.

Επειδή έχω και εγώ το ασύρματο Baudtec, ο κώδικας που πρέπει να μπει στο ResetRouter.txt υπάρχει στην πρώτη σελίδα του topic.

Αν όχι δοκίμασε να μπεις στο telnet του router και να του δώσεις set reboot για να δεις αν κάνει επανεκκίνηση.

Δημοσ.

Παιδια σας παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Εχω ασυρματο Sagem F@st 1500WG.Έχω ψάξει παντού αλλά δεν βρίσκω τον κώδικα για το ResetRouter.txt...Μπορείτε να με βοηθήσετε????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...