PETROS13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 στους ποσους ποντους πηρες premium και για ποσο καιρο? εγω πηρα ετησιο λογαριασμο και μου εδωσε 8000 και μου λεει οτι αν παω στους 10.000 θα μου δωσει +1 μηνα δωρω. κάθε 10000 παίρνεις premium . σωστά, αν φτάσεις τους 10000 θα πάρεις ένα μήνα δώρο.
isspro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 δηλαδη παιρνω τωρα αλλους 2.000, φτανω τους 10.000 και κερδιζω ενα μηνα. για να κερδισω και 2ο θελω αλλες 10.000 δηλαδη ή αλλες 2.000?
PETROS13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 άλλες 10000 θες. παράδειγμα.. μαζεύεις αυτη τη στιγμη άλλους 2.500 άρα στο σύνολο πας 8000+2500=10500. έχεις 2 επιλογές 1)να κάνεις επέκταση του λογαριασμού σου για ένα μήνα ακόμα 2)να δημιουργήσεις έναν καινούριο λογαριασμό (θα έχει 0 πόντους ο καινούριος λογαριασμός) αφού κάνεις την (αγορά).. θα σου μείνουν στο λογαριασμό σου 500 πόντοι..για να πάρεις άλλον ένα μήνα θα πρέπει να μαζέψεις άλλους 9500 πόντους.. πάντα στο σύνολο θα νείναι 10000, εκτός αν έχει καμια ειδική προσφορά όπως την Προτωχρονιά που για 1 ώρα μπορούσες με 3333 πόντους να πάρεις 1 λογαριασμό.
nickdls Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2008 το προβλημα μου ειναι οτι ενω αλλες φορες το usd δουλευει κανονηκα μερικες φορες οταν το download φτασει στο 100% σταματα εκει και δεν συνεχηζει τη διαδηκασια. το προγραμμα ειναι φοβερο.thanks:-):-)
john5757 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 το προβλημα μου ειναι οτι ενω αλλες φορες το usd δουλευει κανονηκα μερικες φορες οταν το download φτασει στο 100% σταματα εκει και δεν συνεχηζει τη διαδηκασια. το προγραμμα ειναι φοβερο.thanks:-):-) φίλε nickdls πρέπει να κοιτάξεις το schedul και να βάλεις if download complete then run this και να τρέξεις το πρόγραμμα που θες mετά 2ο schedul που να λεει If plug in return error then run the program και μετά τριτο if plug in return html error run the program και να δεις μετά αν θα ξαναξεχαστεί! εμένα ποιος θα μου πει πως θα κάνω connect και disconnecet στο router d-link dsl-g624t ? πάρτε και τις εντολές του telnet και βοηθήστε με please
spor_os Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2008 πάρτε και τις εντολές του telnet και βοηθήστε με please Αυτό που χρειάζεσαι είναι το "set reboot" Το set απ' ότι είδα υπάρχει. Λογικά αν πατήσεις το set θα σου βγάλει σαν επιλογή το reboot. Αλλιώς δώσε μας τις εναλλακτικές επιλογές.
john5757 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 το set reboot δεν υπαρχει!Παρόλα αυτά όμως γράφοντας reboot κάνει επαννεκίνηση ασχέτως αν δεν υπάρχει εντολή reboot(δε ξέρω πως γίνετα αυτό!)αλλά όταν ξαναξεκινάει το router είναι disconnected!Δεν υπάρχει κάποια επιλογή που να ξεκινάει connected στις ρυθμίσεις στο router, ασε που κάνει 2μιση λεπτά.Οι εντολές που βγάζει το "set" και μια άλλη εντολή που τη βρήκα στη τύχη, έγραψα "ip"
Kiriakos_A Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Γειά σας παιδιά μόλις αντικατέστησα το fritz!box που μου είχε δώσει η HOL με το Thomson Speedtouch 530/530i γιατί έβαλα Conn - x και θέλω, αν γίνεται, να μου πεί κάποιος στο ReConnect στις ρυθμίσεις τι username και κωδικό βάζω.
dominator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Συνάντησε κανείς πρόβλημα με το avast? με το που το έβαλα να το δοκιμάσω , ξεκινάει η εκτέλεση του resetrouter.bat , αλλά κολλάει μάλλον. Καμιά ιδέα??
spor_os Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Το πρόβλημα σου μάλλον αντιμετωπίζεται απενεργοποιώντας, όσο χρησιμοποιείς το usd, το update όταν συνδέεται στο internet.
katsanos1987 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΩ ΤΟ Baudtec ΜΕ CONN-X 24Mbit ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ RECONNECT ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣ!!!!
spor_os Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΩ ΤΟ Baudtec ΜΕ CONN-X 24Mbit ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ RECONNECT ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣ!!!! Κατ' αρχήν μην γράφεις με κεφαλαία. Φαίνεται σαν να φωνάζεις. Λοιπόν για να έχεις την 24άρα θα πρέπει να έχεις το router της Baudtec. Υποθέτω ότι δεν χρησιμοποιείς το πρόγραμμα reconnect αλλά το tst10. Επειδή έχω και εγώ το ασύρματο Baudtec, ο κώδικας που πρέπει να μπει στο ResetRouter.txt υπάρχει στην πρώτη σελίδα του topic. Αν όχι δοκίμασε να μπεις στο telnet του router και να του δώσεις set reboot για να δεις αν κάνει επανεκκίνηση.
buffon85 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια σας παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!!!Εχω ασυρματο Sagem F@st 1500WG.Έχω ψάξει παντού αλλά δεν βρίσκω τον κώδικα για το ResetRouter.txt...Μπορείτε να με βοηθήσετε????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.