Giorgos3924 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά έχω Fritz Box 7140 πώς θα το κάνω το script?? Δοκίμασα κάποιες οδηγίες απο το πρώτο πόστ, έψαξα και στο google αλλα τίποτα... Δεν κάνει reset! Καμιά βοήθεια?
dimitris2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά έχω Fritz Box 7140 πώς θα το κάνω το script??Δοκίμασα κάποιες οδηγίες απο το πρώτο πόστ, έψαξα και στο google αλλα τίποτα... Δεν κάνει reset! Καμιά βοήθεια? λοιπον εχω και γω το ιδιο ρουτερ, δεν εχω βρει καποιο script αλλα με το "κολπο" του sierra που το δινω και στο πρωτο ποστ επιασε!αρκει να καταγραψεις τις κινησεις για να κανεις μια φορα χειροκινητα το ρεσετ μεσα απο τη σελιδα του ρουτερ. αν ακολουθησεις ακριβως τις οδηγιες θα λειτουργησει. δοκιμασμενο 100% αν δυσκολευτεις σε καποιο σημειο γραψε για να σε βοηθησουμε
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Τίποτα! Έκανα το script 4 φορές και δεν έπιασε! Ακολούθησα τις οδηγίες βήμα προς βήμα... Έγγραψα αυτό το script: >10.0.0.138 23 WAIT "Username :" SEND "USERNAME\m" WAIT "Password :" SEND "PASSWORD\m" WAIT ">" SEND "system reboot\m" WAIT "\m" Αντικατέστησα τα Username και Password κανονικά. Την στιγμή που πάει να κάνει reset, όταν ανοίγει το script δηλαδή, μου βγάζει δύο παράθυρα... Δεν έχω και το πρόγραμμα που έχει στα Vista για να περάσω φώτο της επιφάνειας εργασίας... Περνάει κάνα 2λεπτο... και εξαφανίζοντε τα παράθυρα! Το download συνεχίζει κανονικά χωρίς reset και πρέπει να περιμένεις τον απαιτούμενο χρόνο του rapidshare για να συνεχίσεις με το επόμενο link!!!
dimitris2006 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 αν προσπαθεις με τη μεθοδο του siera δε χρειαζεται να κανεις script! μηπως διαβαζες αλλου; Αρχικό μήνυμα απο siera Εμφάνιση μηνυμάτων Καμιά φορά η σιωπή είναι χρυσός. Και ας μην εκληφθεί ως αδυναμία μου. Στο ψητό τώρα παιδιά. Σκεφτόμουν με ποιο τρόπο θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν όλοι τις δυνατότητες του USD και θυμήθηκα τις macro. Ο τρόπος που θα περιγράψω πιο κάτω ίσος να είναι λιγάκι άκομψος ,αλλά πρέπει να δουλεύει 100% σε όλα τα modem και router. Και βέβαια εναπόκειται στη φαντασία και τις δυνατότητες του κάθε ενός για το πώς θα τον πραγματοπηοίση. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Αρχικά κατεβάστε αυτό : http://www.geocities.com/win_macro/w...v1_21_exe.html 56kb ένα freeware progie που είναι "κουτί" για τη δουλειά μας και όχι μόνο. 1. Αποσυμπιέστε το σε ένα φάκελο τρέξτε το και αφήστε το να περιμένει. 2. Ανοίξτε τον browser σας πάτε στη σελίδα του router και βγάλτε μια συντόμευση στην επιφ.εργασίας κάπου στην άκρη που να μη τη σκεπάζουν άλλα παράθυρα. 3. Πάμε στο WinMacro και πληκτρολογούμε ένα όνομα π.χ. condiscon και πατάμε record.(Κάθε κίνιση μας καταγράφετε) 3. Χτυπάμε τη συντόμευση , ανοίγει ο browser (έχουμε πεί να θυμάτε τον κωδικό) πατάμε ok και μετά disconnect. Περιμένουμε περίπου 15-20" και πατάμε connect. Μετά πατάμε το πλήκτρο (Pause Breek)στο πληκτρολόγιο μας έχουμε έτοιμη τη macro μας.Πάμε στο φάκελο του WinMacro και βλέπουμε το αρχείο που δημιουργήσαμε. 4. φτειάχνουμε ένα bat file και γράφουμε παράδειγμα : "C:\DOCUME~1\Chris\Desktop\WINMAC~1\WinMacro.exe condiscon" χωρίς τα "" 5. Πάμε στον shenduler του us και μετά απο κάθε download του λέμε να εκτελεί το bat file που φτιάξαμε προσοχή να μην είναι τσεκαρισμένο το "Wait for completion" και Retry delay = 1 min. Σε μένα δούλεψε κανονικότατα πολύ πιο γρήγορα από το restart του router γιατί κάνουμε μόνο disconnect . Βασική προϋπόθεση να μην καλύπτετε το παράθυρο του browser κατά τη φάση της macro εκτέλεσης. Με λίγα λόγια τη νύχτα που εσείς θα είσαστε οριζοντιωμένοι και με minimize όσα παραθύρια τρέχουνε αφήστε το να δουλεύει και το πρωί αφού σας ικανοποιήσει το αποτέλεσμα πιέστε κάτι στην υγειά τού Δημήτρη και της αφεντιάς μου. Καλή επιτυχία και βάλτε φαντασία ένα παράδειγμα ήταν μόνο.
nibakou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 ωραίο το πρόγραμμα. όταν λέτε στο ResetRouter.txt οπού password και username τα δικά σας password και username του router σας που θα βρω τα δικά μου? εντάξει το έφτιαξα. το πρόγραμμα είναι super μου έλεισε τα χέρια.
Giorgos3924 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά το έκανα αλλα υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα... Έφτιαξα το αρχείο bat αλλά όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει παράθυρο Error Please enter a valid filename to playback Το αρχείο το κατέγραψα με όνομα "Resetprogram" Το πρόγραμμα και το κατεγραμένο αρχείο είναι στον προορισμό "C:\WinMacro_v1_21_exe" Στο αρχείο bat έγγραψα την εντολή "C:\WinMacro_v1_21_exe\WinMacro.exe Resetprogram" χωρίς τα "" βέβαια... Πώς γίνεται να τρέξει το πρόγραμμα χωρίς να χρειαστεί να βάλω το αρχείο χειροκίνητα; Όταν πατάω οκ μετά το όνομα του κατεγραμένου αρχείου εμφανίζετε αυτόματα μέσα στο WinMacro... Μόλις πατήσω Playback όλα πάνε ρολόι δηλαδή. --- EDIT: Όλα ok παιδιά, το έφτιαξα!!! ήθελε να δώσω όλη τη θέση του κατεγραμένου αρχείου "C:\WinMacro_v1_21_exe\WinMacro.exe C:\WinMacro_v1_21_exe\Resetprogram" Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες!!!
Kiriakos_A Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε dimitris2006 μπορώ να πώ ότι τα εξήγησες με πολλές λεπτομέριες αλλά σε αυτά που λέει ο siera δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ! Έχω κι εγώ το speedtouch. Παραθέτω κάτω τις ερωτήσεις μου μαζί με αυτά που δημοσίευσε ο siera. ------------Το δικό μου speedtouch 585------------------ Οπου USERNAME και PASSWORDβάζεις αντίστοιχα το username & pass σου Το αντιγράφεις (πού το αντιγράφουμε?) και το σώζεις ως :ResetRouter.txt To τοποθετείς μέσα στο φάκελο tst10 (Ο ts10 είναι ένας νέος φάκελος που δημιουργούμε εμείς?) Μέσα στο φάκελο φτιάχνεις ένα νέο txt και αντιγράφεις :tst10.exe /r:ResetRouter.txt (Το αρχείο txt μέσα τι θα περιέχει? Το "tst10.exe /r:ResetRouter.txt" θα είναι το όνομα του αρχείου?) Καί κάτι τελευταίο, υπάρχει πρόβλημα που έχω βάλει να μην εμφανίζεται η επέκταση του αρχείου; Δηλαδή το .txt καί το .bat;
dimitris2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε dimitris2006 μπορώ να πώ ότι τα εξήγησες με πολλές λεπτομέριες αλλά σε αυτά που λέει ο siera δεν καταλαβαίνω ΤΙΠΟΤΑ! Έχω κι εγώ το speedtouch. Παραθέτω κάτω τις ερωτήσεις μου μαζί με αυτά που δημοσίευσε ο siera. ------------Το δικό μου speedtouch 585------------------ Οπου USERNAME και PASSWORDβάζεις αντίστοιχα το username & pass σου Το αντιγράφεις (πού το αντιγράφουμε?) και το σώζεις ως :ResetRouter.txt To τοποθετείς μέσα στο φάκελο tst10 (Ο ts10 είναι ένας νέος φάκελος που δημιουργούμε εμείς?) Μέσα στο φάκελο φτιάχνεις ένα νέο txt και αντιγράφεις :tst10.exe /r:ResetRouter.txt (Το αρχείο txt μέσα τι θα περιέχει? Το "tst10.exe /r:ResetRouter.txt" θα είναι το όνομα του αρχείου?) Καί κάτι τελευταίο, υπάρχει πρόβλημα που έχω βάλει να μην εμφανίζεται η επέκταση του αρχείου; Δηλαδή το .txt καί το .bat; χμμ επειδη στο να φτιαχνω script για ρουτερ δεν ειμαι ο ειδικος ας απαντησει ο siera λιγο σε αυτα. το μονο που μπορω να σου πω ειναι το οτι εκει που λες "πού το αντιγράφουμε?" εννοει σε ενα σημειωματαριο (txt) και επεισης οτι δεν υπαρχει προβλημα που δεν εχεις βαλει να εμφανιζονται οι επεκτασεις απλως θα σε διευκολυνε. ακομα να προσθαισω οτι στη μεθοδο του siera χωρις script δηλαδη αυτη που λεει για το winmacro ειναι πιο απλα τα πραγματα σαν στησιμο αλλα πιο δυσκολο στην εφαρμογη. (αυτο γιατι με το winmacro ο υπολογιστης καταγραφει τις κινησεις για ρεσταρτ του ρουτερ και τις επαναλαμβανει καθε φορα και γιαυτο για πχ θα πρεπει ολα τα παραθυρα να ειναι παντα στη ιδια θεση.) οποτε περιμενουμε το σιερα η οποιος αλλος γνωριζει απο τα script να σου απαντησει σχετικα με τα ερωτηματα σου και αν δεν καλυφθεις και δε δουλεψει παμε στη μεθοδο του winmacro. σορρυ που δε μπορω να βοηθησω με το script
spor_os Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 παλι βγηκαν νεες γραμματοσειρες.. Όχι, ισχύουν κανονικά οι τελευταίες (21/01/08)
Jero Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 φίλε Δημήτρη το τόπικ σου είναι από τα καλύτερα που υπάρχουνκαι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο.Άκολούθησα τις οδηγίες,αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα.Έκατσα και διάβασα τις 20 πρώτες σελ και δε βρήκα λύση.Το πρόβλημα που αντιμετοπίζω είναι οτί δεν κανει restart το router:(Κατέβαζει δλδ το 1ο αρχείο και μετά κάνει συνεχώς προσπάθειες για να συνεχίσει αλλά μάταια λόγω του ότι δε γίνεται το restart:( Έχω το SIEMENS CL-110 router και για λειτουργικό τα vista ultimate.Υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου?
dimitris2006 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2008 γεια σου Jero συνομαδιτη! ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα εγω απλως εκανα την αρχη. πολυ δουλεια εκαναν και τα παιδια που βοηθησαν σχετικα με τα ρουτερ καθως εγω ειμαι ψιλοασχετος με οτι εχει σχεση με δικτυα ρουτερ κλπ. δοκιμασες να ακολουθησεις τη λυση που προτεινει ο adi32? την εχω δημοσιευσει στο 1ο ποστ και απευθυνεται συγκεκριμενα για το δικο σου ρουτερ!
aldon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 εμενα γιατι τότε χρειαζεται να βάζω εγω τον κωδικο???? λέτε επειδη σβηνω τα thanks???
IMMORTALFRANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 λέτε επειδη σβηνω τα thanks??? Αλήθεια τι βλακεία είναι αυτή με τα thanks πια???
spor_os Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 εμενα γιατι τότε χρειαζεται να βάζω εγω τον κωδικο???? Τα Caps που υπάρχουν στην αρχική σελίδα δεν είναι τα τελευταία. Ψάξε στα posts που έχουν γίνει 20-21/01/08 να βρεις το link. Σε εμένα χθες το βράδυ δούλευαν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.