aldon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2008 τελικα πέρασα ξανα όλα τα αρχεια και δουλεψε.. κάπου ειχε "κολλήσει"
enplo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους Έχω το Baudtec ενσύρματο με θύρες usb και Ethernet,αυτό που δίνει ο Οτε.Έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες με το αρχείο tst10 .Το πρόβλημα είναι οτι μετά το κατέβασμα του αρχείου τρέχει το script κανονικα ,αλλά μου ζητάει τον κωδικό για 2η φορά.Μόλις τον δώσω προχωράει κανονικά με την επανεκκίνηση.Δεν το κάνει αυτόματα.Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
opethmmad Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Σιγουρα ισχυουν οι ιδιες γραμματοσειρες; Εχω και γω το ιδιο προβλημα τωρα,αν και κατεβασα τις πιο τελευταιες..
jakegate7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Σιγουρα ισχυουν οι ιδιες γραμματοσειρες;Εχω και γω το ιδιο προβλημα τωρα,αν και κατεβασα τις πιο τελευταιες.. Κατέβασε αυτό,είναι η καινούργια έκδοση του cap (1.7.9.1).Extract και αντιγραφή τους φακέλους και τα αρχεία στο φάκελο του USD και δέχεσαι όλες τις αλλαγές.Δοκίμασε και πες μας
opethmmad Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Αν και το χρησιμοποιω πανω απο εξαμηνο και ξερω τι παιζει,τωρα χρειαστηκε να τα κανω ολα απ την αρχη. Τhanx αυτη τη γραμματοσειρα ειχα,απλα ετυχε ακριβως το ιδιο με του aldon,καπου θα κολλησε φαινεται! edit:δουλευει τωρα!
pouhou Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Ρε παιδιά σίγουρα δε βγήκε καινούρια γραμματοσειρά?παρόλο που τις έκανα update δε είχε κανένα αποτέλεσμα...μετά έκανα όλα τα παραπάνω και με βγάζει να γράψω κωδικό.και κάθε φορά σε διαφορετικές γραμματοσειρές.τι παίζει, γνωρίζει κανείς?
jakegate7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2008 Πριν από δύο ώρες βγήκε η καινούργια γραμματοσειρά,απλά περίμενε λίγο να βγει. Καληνύχτα
Black Demis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Κατι κουφό γίνετε κάθε φορά που κατεβάζω καινούργιο αρχείο διαφορετική γραμματοσειρά βγάζει.... Πάει και αυτό το κόλπο....
isspro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 κ εγω που εχω αγορασει λογαριασμο δεν μπορω να κατεβασω... γενικα παω να κανω Log in και δεν με βαζει στο site, εκτος και αν μου τον εκλεψαν...
Black Demis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ωχ μας τη φερανε? Ναι μας την φέρανε έκανα δοκιμές μια καμιά 15 αρχεία κάθε φορά άλλη γραμματοσειρά βγάζει....
aldon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 οντως απο εχθες εβγαλαν καινουργιες γραμματοσειρες.. υπομονη! κάτι θα κάνουν οι ρώσοι!!!
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μα γιατί τρελαίνεστε ??? 1) προμηθεύεστε το : ABBYY FineReader 2) το εγκαθιστάτε 3) ανοίγετε το : FR_RS.bat και δηλώνεται το path τού FineOCR.exe. 4) διπλοχτυπάτε το bat και είσαστε και οι πρώτοι παράδειγμα:"D:\UTILIT~1\ABBYYF~1\FineOCR.exe" "%INSPATH%RapidShareCom.jpg" /lang English /send clipboard To δουλεύω πάνω από χρόνο χωρις κανένα πρόβλημα. Καλό είναι να μή το διαδίδεται σε στύλ εξυπνάδας σε άλλα φόρα ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
dominator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 sierra , νομίζω έγραψες , stand by φίλε να δούμε τι παίζει:-D:-D:-D:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.