Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους Έχω το Baudtec ενσύρματο με θύρες usb και Ethernet,αυτό που δίνει ο Οτε.Έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες με το αρχείο tst10 .Το πρόβλημα είναι οτι μετά το κατέβασμα του αρχείου τρέχει το script κανονικα ,αλλά μου ζητάει τον κωδικό για 2η φορά.Μόλις τον δώσω προχωράει κανονικά με την επανεκκίνηση.Δεν το κάνει αυτόματα.Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
Σιγουρα ισχυουν οι ιδιες γραμματοσειρες;

Εχω και γω το ιδιο προβλημα τωρα,αν και κατεβασα τις πιο τελευταιες..

Κατέβασε αυτό,είναι η καινούργια έκδοση του cap (1.7.9.1).Extract και αντιγραφή τους φακέλους και τα αρχεία στο φάκελο του USD και δέχεσαι όλες τις αλλαγές.Δοκίμασε και πες μας

Δημοσ.

Αν και το χρησιμοποιω πανω απο εξαμηνο και ξερω τι παιζει,τωρα χρειαστηκε να τα κανω ολα απ την αρχη.

Τhanx αυτη τη γραμματοσειρα ειχα,απλα ετυχε ακριβως το ιδιο με του aldon,καπου θα κολλησε φαινεται!

edit:δουλευει τωρα!

Δημοσ.

Ρε παιδιά σίγουρα δε βγήκε καινούρια γραμματοσειρά?παρόλο που τις έκανα update δε είχε κανένα αποτέλεσμα...μετά έκανα όλα τα παραπάνω και με βγάζει να γράψω κωδικό.και κάθε φορά σε διαφορετικές γραμματοσειρές.τι παίζει, γνωρίζει κανείς?

Δημοσ.

κ εγω που εχω αγορασει λογαριασμο δεν μπορω να κατεβασω...

γενικα παω να κανω Log in και δεν με βαζει στο site, εκτος και αν μου τον εκλεψαν...

Δημοσ.

Μα γιατί τρελαίνεστε ???

1) προμηθεύεστε το : ABBYY FineReader

2) το εγκαθιστάτε

3) ανοίγετε το : FR_RS.bat και δηλώνεται το path τού FineOCR.exe.

4) διπλοχτυπάτε το bat και είσαστε και οι πρώτοι

παράδειγμα:"D:\UTILIT~1\ABBYYF~1\FineOCR.exe" "%INSPATH%RapidShareCom.jpg" /lang English /send clipboard

To δουλεύω πάνω από χρόνο χωρις κανένα πρόβλημα.

Καλό είναι να μή το διαδίδεται σε στύλ εξυπνάδας σε άλλα φόρα ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...