dimitris2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 επειδη εχω καιρο να χρησιμοποιησω rs τωρα οι γραμματοσειρες αλλαζουν συνεχως;
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 clipboard manager?αυτό το δα τώρα , λες να φταίει αυτό??:shock::shock::shock::shock: αν έχεις τέτειο προγραμμα κανε "συνήθως" δεξι κλίκ στο try και αποσύνδεση απο το clipboard. To clipboard το usd το χρησιμοποιεί σαν ενδιάμεσο. Το ocr αναγνωρίζει και γράφει στο clipboard απο το clipboard πάει στο txt αρχείο που διαβάζει το site.
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 επειδη εχω καιρο να χρησιμοποιησω rs τωρα οι γραμματοσειρες αλλαζουν συνεχως; Καλώς το Δημήτρη ,έτσι λένε
paliotspos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καταρχήν ευχαριστώ..χτες το ανακάλυψα.. και για κανά 2ωρο ήταν οκ..μετά άρχισαν να αλλάζουν συνέχεια οι γραμματοσειρές.. έχω το ίδιο με τον dominator..δεν τις αναγνωρίζει όλες.. φίλε siera μήπως σου είναι εύκολο να δεις χειροκίνητα με το fr αν σου διαβάζει αυτή?
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 καταρχήν ευχαριστώ..χτες το ανακάλυψα..και για κανά 2ωρο ήταν οκ..μετά άρχισαν να αλλάζουν συνέχεια οι γραμματοσειρές.. έχω το ίδιο με τον dominator..δεν τις αναγνωρίζει όλες.. φίλε siera μήπως σου είναι εύκολο να δεις χειροκίνητα με το fr αν σου διαβάζει αυτή? Φίλε είμαι σε Linux τώρα και κατεβάζω ... όταν κατέβει πολύ ευχαρίστως.
dimitris2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 πραγματι αλλες γραμματοσειρες πριν 1 ωρα αλλες τωρα...αντε να δουμε αν θα υπαρχει καποια εξελιξη απο τη σελιδα ανανεωσης του CAP αλλιως...το βλεπω για στροφη σε finereader.
dominator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Είχες δίκιο φίλε για το clipboard manager. Νομίζω οτι τώρα γίνεται δουλειά. Απλά αν τυχαίνει και δουλεύεις εκείνη την ώρα FR kai Powerpoint όπως τώρα εγώ κλάφτα-internal errors και γενικά ένα μπέρδεμα. Αν το έχεις κλειστό φαίνεται να δουλεύει τζάμι. Το παρακολουθώ και τα λέμε;););)
johnstef34 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Εγω παιδια εχω το CRYPTLOAD και δεν καταλαβαινει τιποτα...κατεβασε μονο του στην αρχη ενα αρχειο και μετα βαζει μονο του τα γραμματα...ενω με το USD τζιφος
sculp666 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Siera το finereader που έχεις τι version είναι? Το δικό μου που είναι το 8.0.0.706 part 4751 δεν αναγνωρίζει όλες τις γραμματοσειρές. Παρεπιπτόντως αν καποιος εχει προβλήμα ενώ εχει ακολουθήσει όλες τις οδηγίες του Siera ας δοκιμασει να κάνει edit στο USDownloader.ini και να αντικαταστήσει όλα τα FineOCR_RS.bat με FR_RS.bat. Καλή τύχη σε όλους...
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Siera το finereader που έχεις τι version είναι? Το δικό μου που είναι το 8.0.0.706 part 4751 δεν αναγνωρίζει όλες τις γραμματοσειρές. Παρεπιπτόντως αν καποιος εχει προβλήμα ενώ εχει ακολουθήσει όλες τις οδηγίες του Siera ας δοκιμασει να κάνει edit στο USDownloader.iniκαι να αντικαταστήσει όλα τα FineOCR_RS.bat με FR_RS.bat. Καλή τύχη σε όλους... Aabbyy FineReader 8.0 Professional Edition Build 8.0.0.731
dominator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ωραίο και το cryptload , anti-captcha story αλλά για να δω με το reconect τι γίνεται!!! Στα οptions τι router έβαλες γιατί δεν είδα cl-110 ούτε και usr 9107 , ή το άφησες blank ?
Metroid Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε Siera , αν μπορούσες να φτιάξεις ένα αναλυτικότατο Tutorial για το που θα βρεις τα αρχεία (στο περίπου - υπάρχουν και Rules) και το τι θα τα κάνεις όλα αυτά , θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει Χριστό για Χριστό. Και θα παρακαλούσα αυτό το Tutorial να ήταν σε ένα Post. Μετά , ρωτάμε διάφορα...
nickdls Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Επιτελους δουλεψε!!! good work ναστε καλα παιδια.
dimitris2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Επιτελους δουλεψε!!!good work ναστε καλα παιδια. εννοεις με fine reader;
johnstef34 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 ωραίο και το cryptload , anti-captcha story αλλά για να δω με το reconect τι γίνεται!!!Στα οptions τι router έβαλες γιατί δεν είδα cl-110 ούτε και usr 9107 , ή το άφησες blank ? δουλευω φιλε με το winmacro...εχω φτιαξει δικο μου .bat:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.