Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν όπως προείπα με αυτόν τον τρόπο κατεβάζω πάνω από χρόνο και ποτέ μα ποτέ δεν γνοιάστηκα για γραμματοσειρές και τέτοια.Επειδή είμαι και μίας κάποιας ηλικίας, κατέβασα τη διαχρονική παλιά καλή μουσική και τώρα πια κατεβάζω σποραδικά αν βρω κάτι καλό. Ταινίες πλέον δε κατεβάζω αφού κατέβασα καμιά 20 αρια αλά είδα τις 3-4.Warez δε με ενδιαφέρει αφού κατά 99% δουλεύω Linux.

Ετσι παλικάρια όπως καταλάβατε το usd δουλεύει 1 φορά σε 2 εβδομάδες ίσος και περισσότερο.Για το λόγο αυτό δεν ξέρω τι γίνεται με τις γραμματοσειρές,πάντως για δοκιμή κατέβασα 2 αρχεία χωρίς πρόβλημα .Τώρα αν έτυχα σε αναγνωρίσιμη γραμματοσειρά δε ξέρω.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δουλεύει τζάμι και το cryptload sierra , dimitris2006 αξίζει να του ρίξεται μια ματιά.

Αν δεν παίζει το router σας στη λίστα απο τα options δοκιμάστε το script tool (...το γνωστό) δουλεύει μια χαρά.Αφού κατέβει αρχείο εκτελείται το resetrouter.bat αυτόματα-that's it.

Εύγε man :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
Φίλε Siera , αν μπορούσες να φτιάξεις ένα αναλυτικότατο Tutorial για το που θα βρεις τα αρχεία (στο περίπου - υπάρχουν και Rules) και το τι θα τα κάνεις όλα αυτά , θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει Χριστό για Χριστό. Και θα παρακαλούσα αυτό το Tutorial να ήταν σε ένα Post. Μετά , ρωτάμε διάφορα...

λυπάμαι φίλε μου δεν είμαι για τέτοια πράγματα γέρασα πια.:shock:

Δημοσ.
Δουλεύει τζάμι και το cryptload sierra , dimitris2006 αξίζει να του ρίξεται μια ματιά.

Αν δεν παίζει το router σας στη λίστα απο τα options δοκιμάστε το script tool (...το γνωστό) δουλεύει μια χαρά.Αφού κατέβει αρχείο εκτελείται το resetrouter.bat αυτόματα-that's it.

Εύγε man :mrgreen::mrgreen:

Καλά λές να μη το έψαξα το εν λόγω ? usd με κλειστά μάτια παρα πολυ καλλύτερο

Δημοσ.

Πάντως φίλε sierra και εδώ αν δεν είναι άδειο το clipboard αδυνατεί να αναγνωρίσει(ούτε καν προτείνει).

Παρεπιπτοντως νέα γραμματοσειρά ...στο γνωστό site

Δημοσ.

Καλά τα λέει ο sierra usd καλύτερα.

Εβαλα καινούργιο πρόγραμμα(καθαρό εννοώ) αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το finereader (κάτι που δεν έκανε πριν).

Πως γίνεται να ξαναγυρίσειστην προηγούμενη διαδικασία(την κλασική με τις γραμματοσειρές??)

Δημοσ.
Καλά τα λέει ο sierra usd καλύτερα.

Εβαλα καινούργιο πρόγραμμα(καθαρό εννοώ) αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το finereader (κάτι που δεν έκανε πριν).

Πως γίνεται να ξαναγυρίσειστην προηγούμενη διαδικασία(την κλασική με τις γραμματοσειρές??)

Διπλοχτύπα το CapSetup.bat

Πάντως ψάξτο το ABBYY να ξενοιάσης.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...