siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν όπως προείπα με αυτόν τον τρόπο κατεβάζω πάνω από χρόνο και ποτέ μα ποτέ δεν γνοιάστηκα για γραμματοσειρές και τέτοια.Επειδή είμαι και μίας κάποιας ηλικίας, κατέβασα τη διαχρονική παλιά καλή μουσική και τώρα πια κατεβάζω σποραδικά αν βρω κάτι καλό. Ταινίες πλέον δε κατεβάζω αφού κατέβασα καμιά 20 αρια αλά είδα τις 3-4.Warez δε με ενδιαφέρει αφού κατά 99% δουλεύω Linux. Ετσι παλικάρια όπως καταλάβατε το usd δουλεύει 1 φορά σε 2 εβδομάδες ίσος και περισσότερο.Για το λόγο αυτό δεν ξέρω τι γίνεται με τις γραμματοσειρές,πάντως για δοκιμή κατέβασα 2 αρχεία χωρίς πρόβλημα .Τώρα αν έτυχα σε αναγνωρίσιμη γραμματοσειρά δε ξέρω.
dominator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δουλεύει τζάμι και το cryptload sierra , dimitris2006 αξίζει να του ρίξεται μια ματιά. Αν δεν παίζει το router σας στη λίστα απο τα options δοκιμάστε το script tool (...το γνωστό) δουλεύει μια χαρά.Αφού κατέβει αρχείο εκτελείται το resetrouter.bat αυτόματα-that's it. Εύγε man :mrgreen:
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε Siera , αν μπορούσες να φτιάξεις ένα αναλυτικότατο Tutorial για το που θα βρεις τα αρχεία (στο περίπου - υπάρχουν και Rules) και το τι θα τα κάνεις όλα αυτά , θα το εκτιμούσα πάρα πολύ. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει Χριστό για Χριστό. Και θα παρακαλούσα αυτό το Tutorial να ήταν σε ένα Post. Μετά , ρωτάμε διάφορα... λυπάμαι φίλε μου δεν είμαι για τέτοια πράγματα γέρασα πια.
dominator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 λυπάμαι φίλε μου δεν είμαι για τέτοια πράγματα γέρασα πια. Είναι αρκetοί πάντως στο forum κάποιας ηλικίας ;);););)
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δουλεύει τζάμι και το cryptload sierra , dimitris2006 αξίζει να του ρίξεται μια ματιά.Αν δεν παίζει το router σας στη λίστα απο τα options δοκιμάστε το script tool (...το γνωστό) δουλεύει μια χαρά.Αφού κατέβει αρχείο εκτελείται το resetrouter.bat αυτόματα-that's it. Εύγε man :mrgreen: Καλά λές να μη το έψαξα το εν λόγω ? usd με κλειστά μάτια παρα πολυ καλλύτερο
siera Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Είναι αρκetοί πάντως στο forum κάποιας ηλικίας ;);););) Αυτό μ έκανε να νιώσω καλλίτερα :-):-)
dominator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Πάντως φίλε sierra και εδώ αν δεν είναι άδειο το clipboard αδυνατεί να αναγνωρίσει(ούτε καν προτείνει). Παρεπιπτοντως νέα γραμματοσειρά ...στο γνωστό site
aldon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 νεο update!! ας ειναι καλα οι ρωσοι!!! http://rapidshare.com/files/94890087/Cap1792.rar τωρα το κατεβαζω να δω ...
jakegate7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μια χαρά δουλεύει μόνο που βγάζει ένα παράθυρο για 5 sec περίπου με το κωδικό μέσα.Αυτό βγαίνει?
giorgosa5 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 νεο update!! ας ειναι καλα οι ρωσοι!!! http://rapidshare.com/files/94890087/Cap1792.rar τωρα το κατεβαζω να δω ... +1 ψηφο:lol:
adi32 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 βγαζει το παραθυρακι αλλα δε συμπληρωνει το σωστο κωδικο
jakegate7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Όχι εμένα πάντα το σωστό κωδικό έχει μέσα(5 φορές κατέβασα μια χαρά).Συνεχίζω να κατεβάζω και βλέπουμε τι γίνεται
aldon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 και εμενα μια χαρα κωδικο βάζει!!εχει κατεβασει πάνω απο 100 αρχεια απο χθες το βραδυ! κανονικα!
dominator Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Καλά τα λέει ο sierra usd καλύτερα. Εβαλα καινούργιο πρόγραμμα(καθαρό εννοώ) αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το finereader (κάτι που δεν έκανε πριν). Πως γίνεται να ξαναγυρίσειστην προηγούμενη διαδικασία(την κλασική με τις γραμματοσειρές??)
siera Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Καλά τα λέει ο sierra usd καλύτερα.Εβαλα καινούργιο πρόγραμμα(καθαρό εννοώ) αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το finereader (κάτι που δεν έκανε πριν). Πως γίνεται να ξαναγυρίσειστην προηγούμενη διαδικασία(την κλασική με τις γραμματοσειρές??) Διπλοχτύπα το CapSetup.bat Πάντως ψάξτο το ABBYY να ξενοιάσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.