Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε πρώτη φάση, νομίζω πως είναι καλό αν κάποια μέλη έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε απο τα ως άνω αναφερόμενα fora/sites, να δηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν μία επιτόπου παρέμβαση εκεί προς αποκατάστασιν της ηθικής τάξης. Ας το συζητήσουμε αύριο όμως, που θα έχουν δει και περισσότεροι το μήνυμά σου και θα έχουμε και καθαρότερο μυαλό. ΟΚ... ;

ok καλή σου μέρα.

Α πάρε ακόμα ένα http://neolera.blogspot.com/2007/10/rapidshare.html

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από μια γρήγορη ματιά:

Σε αυτό, δε βλέπω κοινά σημεία σε βαθμό που να μπορείς να το πεις αβίαστα αντιγραφή.

Ομοίως.

Αυτό ναι. Όμως...ο χρήστης δεν το παρουσίασε ως δικό του, έγραψε εξαρχής ότι το βρήκε από άλλο forum (εννοώντας προφανώς το Insomnia) και επιφυλάχθηκε να δώσει το link μέχρι να πάρει το OK από τους εκεί διαχειριστές, γιατί νόμιζε ότι δεν επιτρεπόταν. Για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ moderator επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν έδωσε τελικά link αναφοράς. Αρκεί νομίζω να γίνει μία παρέμβαση που θα αποκαταστήσει τα πράγματα. Εγώ είμαι σχετικά παλιό μέλος στο ADSLgr και μπορώ να το κάνω, αν θέλεις.

Ομοίως με τα δύο πρώτα.

Ομοίως.

Το ρεζουμέ είναι ότι δεν έχουν αναπαραχθεί αυτούσια μηνύματα από το παρόν thread (εκτός της 3ης περίπτωσης) για να επικαλεστούμε τους Όρους Χρήσης. Αν πράγματι χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από εδώ, έχει παραλλαχθεί η σύνταξη σε ικανό βαθμό (με μόνη εξαίρεση τον telnet κώδικα για τους routers για τον οποίο δεν ξέρω κατά πόσον υπάρχει originality) ώστε να μην τίθεται θέμα αντιγραφής. Δεν είμαι ειδικός σε τέτοια θέματα αλλά αυτή είναι η εκτίμηση που μπορώ να κάνω σε πρώτη φάση, χρησιμοποιώντας τον κοινό νου. Αν θέλεις και μία δεύτερη γνώμη, μπορώ πάντα να το θέσω στα υπόλοιπα μέλη της διαχειριστικής ομάδας του Insomnia...

Δημοσ.

Το κόιταξα μόλις...τι να πω απλά οι τύποι είναι απαράδεκτοι.

ΑΠλά μπορεί οι υπεύθυνοι να μην ελέγχουν τα posts των μελών(αυτό πάλι δεν είναι απαράδεκτο?).

Άντε σε ένα αλλά σε περισσότερα???

Dimitris2006,sierra δείξτε ανωτερότητα.

Και πάλι μπράβο ρε παιδιά για την συνεχή προσπάθεια :devil:

Δημοσ.

Αμ δε φτάνει μια πρόχειρη ματια parsifal

Με μια πιο προσεκτική θα δεις πως το ύφος του συγγραφέα είναι ολόιδιο με του dimitris2006, με μεγάλα γράμματα να λέει σχεδόν ότι έλεγε και ο Δημήτρης όταν πρωτοδημοσίευσε το άρθρο του και επειδή δεν είμαι δικηγόρος του ας απαντήσει ο ίδιος.

Οι δε οδηγίες για το restart του router είναι παραλλαγμένη αντιγραφή από εμένα που πρώτος "πάντρεψα" το USD με το tst10 και έφτιαξα ένα οδηγό. Ψάξτε στο www να δούμε θα βρείτε κάτι ανάλογο με ημερομηνία πρότερη.

http://www.mousikosteki.net/forum/showthread.php?t=11184

Λοιπόν παιδιά εδώ θα ανεβάζω ό,τι καινούριο σχετικά με το πρόγραμμα, για συγκεκριμένα μοντέλα router, όπως Siemens CL-110 & Speedtouch 586 v6 και πολλά άλλα...που δεν καταφέρατε να τα δουλέψετε:

Και βέβαια συμπτωματικά αναφέρεται στο router μου Speedtouch 586 v6 που περιλαμβάνω στον οδηγό, συμπτωματικά επίσης στο Siemens CL-110 του insomniac pkoutsias ,οδηγίες που υπάρχουν στη πρώτη σελίδα.

http://www.kamenos.gr/forum/index.php?page=18

Το USD +tst10 + σχεδόν πιστή αντιγραφή:Για τη συνεργασία του με το USdownloader, τοποθετείτε ολόκληρο τον φάκελο στο φάκελο του US.

Αφού ανοίξετε το US, πάτε στα Options --> Sheduler και στο πρώτο κουτάκι (Ever./After file has been downloaded) επιλέγετε στο Action να κάνει "Execute program" και από εκεί να εκτελείτε το Reboot.bat...

Το adsl.gr είναι μεγάλο και καλό φόρουμ μπήκε πάνω στα νεύρα μου πρόκειται για έναν χρήστη πάνω στη συζήτηση εντάξει όχι να φοβόμαστε να μιλήσουμε κιόλας.Το διαγράφω

απο τη λίστα αυτών που κατά τη γνώμη μου θέλουν κράξιμο.

Οι άλλοι εντάξει χρησιμοποίησαν πληροφορίες από εμάς ή από τον πρώτο αντιγραφέα μας.

Θα μου πήτε τωρα τι ψάχνει αυτός καβαλημένος είναι.

Οχι δε με θεωρώ καβαλημένο αλλά με ενοχλεί να βλέπω αυτά πού γράφω να τα πλασάρουν άλλοι και με ύφος .

Σαν να πάρω τον οδηγό του parsifal Thunderbird 2 HOWTO για παράδειγμα να βάλω φωτο απ το καινουργιο thunderbird να κάνω μια παραλλαγή στα κείμενα παράδειγμα όπου λέει localhost να βάζω 127.0.0.1 και να τον σερβίρω.

Δημοσ.

Δώστε τόπο στην οργή , σίγουρα οι mods θα τους ενοχλήσουν για να μπει τάξη .

Στην τελική τι site είναι αυτά , πρώτη φορά τα βλέπω οκαμμένος-του καμμένου...

PS.Φυσικά και έχεις χίλια δίκια και καλά κάνεις και αναφέρεις την άποψη σου γι αυτό(άκου κει καβαλημένος....).

Δημοσ.

παιδια η μεθοδος αυτη εχει γινει πλεον πολυ γνωστη και σε ελλ και σε ξενα φορουμς, αρα δε μπορουμε να πουμε αν ειναι αντιγραφη. εκτος βεβαια αν ειναι ολοιδιο το κειμενο. δεν ξερω με τα add για τα script που εχω κανει κατα ποσο αντιγραφη εχει πεσει πχ απο τον siera.

Δημοσ.

εεε και εικονίδια ανάμεσα στους χαρακτήρες

το ξεσκίσαν οι τύποι αλλά never mind , δεν το κανεις για τα αρχεία ...έτσι απλά...

Πιστεύω οτι γίνεται γιατί...τίποτα ρε μάγκες δε μας σταματά...για sierra kai dimitris2006.

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Δημοσ.

καλα τρελλαθηκανε οι ανθρωποι

καιρος να βρουμε αλλους τροπους εκτος ραπιντ

ειπαμε να πλουτισουν με αυτα που ανεβαζουμε εμεις αλλα οχι κι ετσι

Δημοσ.

Πάντως για να αλλάζουν τις γραμματοσειρές με τέτοια συχνότητα θα πεί οτι η μεθοδος που περιγράφεται στο παρόν έχει εξαπλωθεί ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Η μέθοδος (sierra-dimitris2006) είναι τούμπανο για τον χρήστη της απλής 1000άρας γραμμής.

Αν παίζει καλύτερη γραμμη πηγαίνεις σε premium χωρίς δεύτερη κουβέντα .Τα έχουμε πει αρκετές μέρες πριν.

Αλλά, συγχωρήστε με αν επαναλαμβάνομαι , δεν είναι για τα αρχεία....

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...