dimitris2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Λοιπόν για συνεργασία με ρούτερ:Kατευάζεις το "tst10" απο: ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/comm/tst10.zip αναλόγος το ρούτερ γκουγλαρεις για να βρείς το κατάληλο σκρίπτ. Πχ."tst10 speedtouch" ------------Το δικό μου speedtouch 585------------------ 10.0.0.138 23 WAIT "Username :" SEND "USERNAME\m" WAIT "Password :" SEND "PASSWORD\m" WAIT ">" SEND "system reboot\m" WAIT "\m" --------------------------------------------------------- Οπου USERNAME και PASSWORDβάζεις αντίστοιχα το username & pass σου Το αντιγράφεις και το σώζεις ως :ResetRouter.txt To τοποθετείς μέσα στο φάκελο tst10 Μέσα στο φάκελο φτιάχνεις ένα νέο txt και αντιγράφεις :tst10.exe /r:ResetRouter.txt To σώζεις ώς :ResetRouter.bat Σχεδόν τελείωσες. Τον φακελο tst10 τον βάζεις μέσα στο φάκελο του USdownloader. Ανοίγεις το USdownloader --> properties --> settings στο πρώτο κουτάκι (Rertry delay min) βάζεις το ν χρόνο που χρειάζεται το ρούτερ να επανακηνήσει 1,1 +- Για το τέλος πας στο Sheduler και στο πρώτο κουτάκι (Ever. | After file has been downloaded | Επιλέγεις Execute program εκεί επιλέγεις να εκτελείτε το ResetRouter.bat .Τελείωσες. Καλά κατεβάσματα:twisted: ΥΓ. Κατέβασα 4 αρχεία χωρίς πρόβλημα από rapidshare. To δοκιμάζω ακόμη αν κολλήσει κάπου εγκώ κινέζο ντέν φταίει thanks για τη βοηθεια, μαλλον βοηθας πολυ κοσμο!
FireFoxGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Παραθέτω τον κώδικα για το router της Microcom 2636: Σε ένα αρχείο, (πχ reset.txt) γράφουμε τα εξής: 10.0.0.2 23 WAIT "LOGON PASSWORD>" SEND "epicrouter\mr\my\" και μετά ακολουθούμε τις οδηγίες που έδωσε πριν ο siera
flik Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Όντως τα περισσότερα ρούτερ νομίζω μπορούν να γίνουν με το ts10. Εμένα όμως δεν γινόταν, και κατέφυγα στο Pragma Fortress Suite , που είναι όπως τον telnet client που έχουν τα windows, αλλά με των windows δεν γινόταν. όταν κάποιος έχει αυτό το πρόγραμμα στο pc του, μπορεί να φτιάξει ένα αρχείο .bat (ανοίγεις σημειωματάριο, γράφεις κείμενο, και κάνεις save as, στον τύπο αρχείου βάζεις όλα τα αρχεία, και γράφεις όνομα με κατάληξη .bat), που θα έχει μέσα την σειρά: cmd.exe /c telnetc "διεύθυνση ρούτερ" /F C:\USDownloader\reconnect.txt Στο reconnect.txt, βάζεις την σειρά εντολών που χρειάζεται γτο ρούτερ για να κάνει reboot. Για να δείτε ποιες είναι αυτές, πατήστε έναρξη->εκτέλεση->cmd, και εκεί telnet "διεύθυνση ρούτερ". Μετά μάλλον θα σας εμφανίσει κάτι παρόμοιο με το LOGON PASSWORD> ανάλογα το ρούτερ του καθενός. Μόλις βάλετε τον κωδικό, μπορεί να σας βγάλει μια λίστα με ενολές και τα σύμβολα >>> δείχνοντας ότι περιμένει εντολή, και να χρειάζεται να πατήσετε R για επανεκκίνηση κ.ο.κ Το reconnect.txt θα έχει λοιπόν, WF LOGON PASSWORD> Κωδικός ρούτερ WF >>> R WF "επόμενη εντολή που θα περιμένει" Y "<- απάντηση" κοκ.... Χωρίς το Pragma Fortress, δεν λειτουργεί η ενολή ανακατεύθυνσης σε αρχείο κειμένου, κ δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο που να λειτουργεί στα windows. Όποιος θέλει βοήθεια ας το πει, απλά έχω εξεταστική και μπορεί να αργήσω μια μέρα να απαντήσω.
FireFoxGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 άτιμες εξεταστικές.. μας έχουν φάει.. γίνεται μήπως να χρησιμοποιήσουμε το fine reader γι αυτή την δουλειά, και ένα άλλο download manager;
dimitris2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 άτιμες εξεταστικές.. μας έχουν φάει.. γίνεται μήπως να χρησιμοποιήσουμε το fine reader γι αυτή την δουλειά, και ένα άλλο download manager; για αλλο download manager δε ξερω το fine reader μπορεις να το χρησιμοποιησεις και αυτο αλλα δεν το προτεινω σ αυτο το thread καθως ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι βαζω μονο νομιμα προγραματα(και το fine reader νομιμο ειναι αν το αγορασεις). αλλωστε αν ψαξεις κατι εχει παρει το ματι μου και στο insomnia για fine reader αλλα δεν ειμαι σιγουρος
FireFoxGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 στην ουσία το US βλέπει την εικόνα από το rapidshare και μετα την βάζει στο cap όπου την "μεταφράζει" και την επιστρέφει στο US ?
dimitris2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 στην ουσία το US βλέπει την εικόνα από το rapidshare και μετα την βάζει στο cap όπου την "μεταφράζει" και την επιστρέφει στο US ? ναι λογικα ετσι παει η διαδικασια...
FireFoxGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Τα δυο προγράμματα συνεργάζονται αυτόματα ή μέσα στο αρχείο που είχες τα έχεις ρυθμίσει από πριν (είδα και κάτι Plug-ins εκεί αλλα μάλλον είναι άσχετο αυτό)
dimitris2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 (είδα και κάτι Plug-ins εκεί αλλα μάλλον είναι άσχετο αυτό) τα plugins κυριως ειναι για αυτοματη αποσυνδεση σε περιπτωση που βγαζει "wait x minutes" κλπ κ γενικα σε οτι μπορει να εμποδισει το download
FireFoxGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 με τα προγράμματα τι γίνεται; συνεργάζονται αυτόματα;
dimitris2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 ολα αυτοματα , εσυ βαζεις τα λινκ κ αν θες φευγεις κ απο το pc. μονο οταν το rs βγαζει νεες γραμματοσειρες χρειαζεται update που θα το κανεις οπως γραφω στο 1ο ποστ η αν καθυστερει να το βγαλει η σελιδα το ποσταρω εγω. αν δεν εχεις ενημερωμενες τις γραμματοσειρες σ λεει να πληκτρολογησεις τον κωδικο...
FireFoxGr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2007 Ok, thanks for the help. Πολύ καλό το concept
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 το ρεκονεκτ μου εχει σπασει τα νευρα υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα?
StavrosD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 το ρεκονεκτ μου εχει σπασει τα νευρα υπαρχει καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα? Το Rapidshare ελέγχει από ποιό IP κατέβασες. Οι επιλογές σου είναι 2: 1) Ξεσυνδέεσαι και ξανασυνδέεσαι, ώστε να αλλάξει το ΙΡ σου, εκτός αν έχεις Static IP που δεν αλλάζει. 2) Πληρώνεις συνδρομή. Κοστίζει 0.17€ την μέρα και μπορείς να κατεβάσεις 5GB την μέρα. Με την μεγάλη ταχύτητα που προσφέρει κερδίζεις σε ρεύμα καθώς δεν χρειάζεται να έχεις ανοιχτό τον υπολογιστή όλο το βράδυ για να πιάσεις σειρά σε P2P προγράμματα.
adi32 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 αλλο ρωτησα ομως τα ξερω αυτα δε δινω δραχμη σε κλεπταποδοχους δοκιμασα το ADSL Automat και προς το παρον δουλευει οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.