panos7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 περασα αφτο το προγραμμα αλλα δεν εχει φακελο plugins :/ Ας το παρουμε απο την αρχη...Κατεβασε αυτο πρωτα και θα σου πω τι θα κανεις μετα... http://rapidshare.com/files/94051142/mitsos4u220208.rar.html
enplo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Καλημέρα σε όλους.Το είχα ξαναβάλει το post δεν απάντησε κανείς.Αν έχει κάποιος το ίδιο router και έχει λύσει το πρόβλημα ας το γράψει.Παραθέτω ξανα το post: Καλησπέρα σε όλους Έχω το Baudtec ενσύρματο με θύρες usb και Ethernet,αυτό που δίνει ο Οτε.Έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες με το αρχείο tst10 .Το πρόβλημα είναι οτι μετά το κατέβασμα του αρχείου τρέχει το script κανονικα ,αλλά μου ζητάει τον κωδικό για 2η φορά.Μόλις τον δώσω προχωράει κανονικά με την επανεκκίνηση.Δεν το κάνει αυτόματα.Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
devil20 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 καταρχην καλησπερα σε ολους.και εγω τα εκανα ολα αυτα που λετε και εχω ακομα προβλημα μου βγαζει συνεχεια λαθος ληψη και δειχνει 4 δευτερολεπτα και μετα παλι ψαχνει για το site τι να κανω? please help me
aliakas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 TA EKANA ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ KAI MOΥ ΛΕΕΙ ο server επεστρεψε σελιδα HTML
8515 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Καλημέρα σε όλους.Το είχα ξαναβάλει το post δεν απάντησε κανείς.Αν έχει κάποιος το ίδιο router και έχει λύσει το πρόβλημα ας το γράψει.Παραθέτω ξανα το post: Καλησπέρα σε όλους Έχω το Baudtec ενσύρματο με θύρες usb και Ethernet,αυτό που δίνει ο Οτε.Έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες με το αρχείο tst10 .Το πρόβλημα είναι οτι μετά το κατέβασμα του αρχείου τρέχει το script κανονικά ,αλλά μου ζητάει τον κωδικό για 2η φορά.Μόλις τον δώσω προχωράει κανονικά με την επανεκκίνηση.Δεν το κάνει αυτόματα.Έχει κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 192.168.1.1 23 SEND "XXXXXX\m" SEND "YYYYYY\m" WAIT ">" SEND "set reboot\m" SEND "\m" έχεις βάλει αυτό το script;
opethmmad Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 http://wels-bike.ru/usd/plugins/RapidShareCom.plg'>http://wels-bike.ru/usd/plugins/RapidShareCom.plg παιδες δεν ξερω για μοτζιλα,με οπερα παντως αυτο δεν ανοιγει.ανοιχτε το με Internet Explorer! Αν βαλετε το plugin ολα δουλευουν λορο'ι' ! http://wels-bike.ru/usd/plugins/RapidShareCom.plg
soma_g4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Για να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου 7 ευρώ τον μηνα δεν είναι πολλά για την ευκολία που σου δίνει. Από την άλλη μεριά αν κάποιος ξέρει από "internet" μπορεί να βρει τα πάντα και με άλλους τρόπους.
nibakou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 για μια στιγμή νόμιζα πως αυτό ήταν τελείωσε. αλλά οι Ρώσοι μας φτιάξανε και πάλι! μπράβο τους. κατέβασα το αρχείο .plg (που μας είπε ο φίλος προηγουμένως) δέχτηκα τις αντικαταστασεις στο φακελο plugins και αυτο ήταν όλο.
enplo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 192.168.1.1 23SEND "XXXXXX\m" SEND "YYYYYY\m" WAIT ">" SEND "set reboot\m" SEND "\m" έχεις βάλει αυτό το script; Ακριβώς αυτό έχω βάλει και μου ζητάει για 2η φορά τον κωδικό.(ενώ τον παίρνει την 1η φορά) Αν τον γράψω κάνει κανονικά την επανεκκίνηση.Αλλιώς περιμένει.
dimitris2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 το 1ο ποστ εχει ενημερωθει με ολα τα καινουργια update και plugin ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν να ξεπεραστουν τα μικροπροβληματακια τωρα τελευταια
NIKPOTO Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 ρε παιδια αν μπορει καποιος ναμε βοηθησει θα τον χιλιοευχαριστησω.εχω κατεβασει το us,to cap και εχω φτιαξει με τστ 10 το αρχειο reboot.bat.το χω βαλει ως scheduler.με το που τελειωνει η ληψη το ρουτερ κανει reboot.το θεμα ειναι ομως οτι τη στιγμη που κανει reboot το us ξεκιναει τη ληψη του επομενου συνδεσμου και ετσι παρα το reboot μου βγαζει οτι πρεπει να περιμενω 100 λεπτα.τι εχω κανει στραβα?
spor_os Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Κατ' αρχήν πρέπει να βάλεις στο settings μετά από πόση ώρα να ξεκινήσει τη λήψη του νέου αρχείου. Συνήθως τα router θέλουν περί το 1 με 1,5 λεπτό για να ξανασυνδεθούν στο internet. Για δες το αυτό και μετά βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.