STELARAS_O Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 γενικα απο σημερα το απογευμα το rapid εχει προβλημα και δεν κατεβαζει
nibakou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 το update πως γίνεται? πηγα επιλογές-->ενημέρωση-->ενημέρωση από server αλλά δεν βρίσκω κάπου για να βάλω το link:http://wels-bike.ru/usd/
mpampos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 παιζει πενα με το update ευχαριστω φιλε Lucretius nibakou το κανεις copy-paste εκει που σου γραφει το url του server(ενημερωσει απο server)
pouhou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 το κανεις copy-paste εκει που σου γραφει το url του server(ενημερωσει απο server) Ρε παιδιά, εγώ δε μπορώ να κάνω copy-paste. Μπορώ να διαλέξω μόνο από τη λίστα αυτά: http://www.dimonius.ru dimonius.ac3filter.ru dimonius.hawara.com Τί παίζει, ξέρετε?
nibakou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 παιζει πενα με το update ευχαριστω φιλε Lucretius nibakou το κανεις copy-paste εκει που σου γραφει το url του server(ενημερωσει απο server) πήγα εκεί αλλά μου έχει να επιλέξω 3 επιλογές και δεν μπορώ να κάνω επικόλληση.
netland Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Εχω router sagem F@st 1500WG πιο script μπορώ να χρησιμοποιήσω για να Κατεβάζω από Rapidshare. Εχω κάνει τα πάντα και τίποτα, όποιος ξέρει και θέλει ας βοηθήσει
safe1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 πήγα εκεί αλλά μου έχει να επιλέξω 3 επιλογές και δεν μπορώ να κάνω επικόλληση.[ATTACH]10989[/ATTACH] Έχεις παλιά version του USDownloader και στις παλιές versions δεν γινόταν edit η επιλογή Update server. Κατέβασε μια νεώτερη...η τρέχουσα ειναι 1.3.4.92 αν δεν κάνω λάθος. Αυτή σε αφήνει να κάνεις edit το πεδίο για τον update server... To ίδιο έκανα κι εγώ γιατί κι εγώ είχα παλιό USDownloader και δεν μπορούσα να αλλάξω τις επιλογές που λες.
nibakou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Έχεις παλιά version του USDownloader και στις παλιές versions δεν γινόταν edit η επιλογή Update server. Κατέβασε μια νεώτερη...η τρέχουσα ειναι 1.3.4.92 αν δεν κάνω λάθος. Αυτή σε αφήνει να κάνεις edit το πεδίο για τον update server... To ίδιο έκανα κι εγώ γιατί κι εγώ είχα παλιό USDownloader και δεν μπορούσα να αλλάξω τις επιλογές που λες. από που μπορώ να κατεβάσω την καινούρια εκδοσή? ευχαριστώ
ALXIOA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 παιδια εχω και εγω προβλημα....δεν μπορω να κατεβασω...που θα βρω την καινουργια εκδοση για να κανω αναβαθμιση....
safe1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ...είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση από εδώ ...σήμερα που δοκιμάζω δεν φαίνεται να δουλεύουν τα links... EDIT: Βρήκα άλλο link που περιέχει το τελευταίο USD (είναι σε μορφή setup): Link Το βρήκα στο εξής topic του Ρώσικου forum: Topic Το post είναι από τον χρήστη Herzz στη μέση της σελίδας περίπου... (Ούτε εγώ ξέρω Ρώσικα )
ALXIOA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 thanks...εγω εβγαλα ακρη...αρε αυτοι οι ρωσοι....ευγε!!!
nibakou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ok, και σε μένα είναι εντάξει. για να δούμε ποσό θα κρατήσει!
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 ρε παιδια αυτο ειναι στα ρωσικα πως βγαζετε ακρη? κι εχω στειλει και τη ρωσιδα για δουλεια ακυρο το βρηκα πως αλλαζει γλωσσα για να δουμε
litsaki73 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ RAPID SHARE ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ 90 ΛΕΠΤΑ. ΤΟ RECONNECT ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ. ΕΧΩ ΜΟΝΤΕΜ ΑΠΛΟ, ΟΧΙ ΡΟΥΤΕΡ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;; ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!:mad:
dimitris2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 καταρχας κανε επεξεργασια το μηνυμα σου και γραψτο με μικρα γραμματα διοτι τα κεφαλαια απαγορευονται. σχετικα με το προβλημα σου τωρα, μηπως εχεις static ip? εδιτ : σορρυ τωρα ειδα οτι λες οτι το προβλημα ειναι οτι δεν σου κανει επανασυνδεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.