Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το update πως γίνεται? πηγα επιλογές-->ενημέρωση-->ενημέρωση από server αλλά δεν βρίσκω κάπου για να βάλω το link:http://wels-bike.ru/usd/

Δημοσ.

παιζει πενα με το update ευχαριστω φιλε Lucretius

nibakou το κανεις copy-paste εκει που σου γραφει το url του server(ενημερωσει απο server)

Δημοσ.
το κανεις copy-paste εκει που σου γραφει το url του server(ενημερωσει απο server)

Ρε παιδιά, εγώ δε μπορώ να κάνω copy-paste. Μπορώ να διαλέξω μόνο από τη λίστα αυτά:

http://www.dimonius.ru

dimonius.ac3filter.ru

dimonius.hawara.com

Τί παίζει, ξέρετε?

Δημοσ.
παιζει πενα με το update ευχαριστω φιλε Lucretius

nibakou το κανεις copy-paste εκει που σου γραφει το url του server(ενημερωσει απο server)

πήγα εκεί αλλά μου έχει να επιλέξω 3 επιλογές και δεν μπορώ να κάνω επικόλληση.:fear:post-94425-129062961671_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω router sagem F@st 1500WG πιο script μπορώ να χρησιμοποιήσω για να Κατεβάζω από Rapidshare. Εχω κάνει τα πάντα και τίποτα, όποιος ξέρει και θέλει ας βοηθήσει

Δημοσ.
πήγα εκεί αλλά μου έχει να επιλέξω 3 επιλογές και δεν μπορώ να κάνω επικόλληση.:fear:[ATTACH]10989[/ATTACH]

Έχεις παλιά version του USDownloader και στις παλιές versions δεν γινόταν edit η επιλογή Update server. Κατέβασε μια νεώτερη...η τρέχουσα ειναι 1.3.4.92 αν δεν κάνω λάθος.

Αυτή σε αφήνει να κάνεις edit το πεδίο για τον update server...

To ίδιο έκανα κι εγώ γιατί κι εγώ είχα παλιό USDownloader και δεν μπορούσα να αλλάξω τις επιλογές που λες.

Δημοσ.
Έχεις παλιά version του USDownloader και στις παλιές versions δεν γινόταν edit η επιλογή Update server. Κατέβασε μια νεώτερη...η τρέχουσα ειναι 1.3.4.92 αν δεν κάνω λάθος.

Αυτή σε αφήνει να κάνεις edit το πεδίο για τον update server...

To ίδιο έκανα κι εγώ γιατί κι εγώ είχα παλιό USDownloader και δεν μπορούσα να αλλάξω τις επιλογές που λες.

από που μπορώ να κατεβάσω την καινούρια εκδοσή? ευχαριστώ:-)

Δημοσ.

παιδια εχω και εγω προβλημα....δεν μπορω να κατεβασω...που θα βρω την καινουργια εκδοση για να κανω αναβαθμιση....

Δημοσ.

...είχα κατεβάσει την τελευταία έκδοση από εδώ ...σήμερα που δοκιμάζω δεν φαίνεται να δουλεύουν τα links...

EDIT: Βρήκα άλλο link που περιέχει το τελευταίο USD (είναι σε μορφή setup): Link

Το βρήκα στο εξής topic του Ρώσικου forum: Topic

Το post είναι από τον χρήστη Herzz στη μέση της σελίδας περίπου...

(Ούτε εγώ ξέρω Ρώσικα :P )

Δημοσ.

ρε παιδια αυτο ειναι στα ρωσικα

πως βγαζετε ακρη?

κι εχω στειλει και τη ρωσιδα για δουλεια

ακυρο το βρηκα πως αλλαζει γλωσσα για να δουμε

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΑΠΟ RAPID SHARE ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ 90 ΛΕΠΤΑ. ΤΟ RECONNECT ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ. ΕΧΩ ΜΟΝΤΕΜ ΑΠΛΟ, ΟΧΙ ΡΟΥΤΕΡ. ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;;; ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!:mad::mad::P

Δημοσ.

καταρχας κανε επεξεργασια το μηνυμα σου και γραψτο με μικρα γραμματα διοτι τα κεφαλαια απαγορευονται.

σχετικα με το προβλημα σου τωρα, μηπως εχεις static ip?

εδιτ : σορρυ τωρα ειδα οτι λες οτι το προβλημα ειναι οτι δεν σου κανει επανασυνδεση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...