jakegate7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Καλώς ήρθες στο foroum.Για δοκίμασε λίγο αντί του recconect να χρησιμοποιήσεις το CiDial.Και εμένα που έχω Vista το recconect δε δούλευε.Α ναι κάτι άλλο που θυμήθηκα σιγουρέψου ότι το usd σου κάνει disconnect γιατί και εμένα ούτε και αυτό γινόταν
liopyr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Όσοι έχουν προβλήματα με την τελευταία έκδοση του USD (αυτήν που χρεάζεται install με το exe), επειδή πολλές φορές αργεί να ανταποκριθεί, και καμμιά φορά crash-άρει, ενώ έχει και πολύ λιγότερες επιλογές στο schedule, αλλά την χρησιμοποιούν αναγκαστικά επειδή δουλεύουν καλύτερα τα update, μπορούν να κάνουν το εξής... (εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω). Έχω αφήσει την νέα έκδοση να υπάρχει, αλλά συνεχίζω να χρησιμοποιοώ την παλιά καλή portable. Όποτε χρειάζεται update, ανοίγω την τελευταία, κατεβάζω τα update, και μετά παίρνω (copy) όλους τους φακέλους από το installation folder της νέας, και τους αντιγράφω (paste) στο φάκελο που έχει τα αρχεία η παλιά portable έκδοση. Έτσι έxω και stable και easy updated USD !
ALXIOA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 και εγω παιδια εχω προβλημα...εχω κατεβασει την τελευταια εκδοση USD και οταν εχω μαζεμενα π.χ 5 παρτ για κατεβασμα στο πρωτο σταματαει περιπου στο 85% και ξαναρχιζει απο την αρχη...επισης αφου ολοκληρωσει για δευτερη φορα μετα δεν συνεχιζει το κατεβασμα στο παρτ 2 ...ξαναξεκιανει με το παρτ 1 που εχει ηδη κατεβασει...μπορει να μου πει καποιος τι φταιει....εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη....δοκιμασα και αυτο που λεει ο φιλοσ λιοπιρ αλλα παλι το ιδιο ακριβως κανει...δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει..καμια βοηθεια παρακαλω...
dimitris2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 σημερα ανεβασα στο πρωτο ποστ το usd και δουλευει. (το δοκιμασα το πρωι) αν θελετε κατεβαστε το οσοι εχετε προβλημα και πειτε μου αν ολα καλα.
litsaki73 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 καταρχας κανε επεξεργασια το μηνυμα σου και γραψτο με μικρα γραμματα διοτι τα κεφαλαια απαγορευονται. σχετικα με το προβλημα σου τωρα, μηπως εχεις static ip? ουπςςς... Συγνωμη για τα κεφαλαία!!! Οσο για το static ip, τι ακριβως είναι αυτό;;; .jakegate7Για δοκίμασε λίγο αντί του recconect να χρησιμοποιήσεις το CiDial.Και εμένα που έχω Vista το recconect δε δούλευε. το δοκίμασα κι αυτό, αλλά κάνει το ίδιο. Στα σχόλια λέει server error, και τετοια, και αναμονή χ λεπτά. Επίσης, η ταχύτητα είναι πολύ μικρή μόλις 9-10 Κb/s!! σόρυ αν σας ζάλισα!!!! :mrgreen:
giorgosa5 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 σημερα ανεβασα στο πρωτο ποστ το usd και δουλευει. (το δοκιμασα το πρωι)αν θελετε κατεβαστε το οσοι εχετε προβλημα και πειτε μου αν ολα καλα. δουλευη αλλα πρεπει πρωτα να γινει update στο CapUpdateRS_2 και στο CapUpdateRS. ευχαριστω
dimitris2006 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 litsaki73 ξεχνα το αυτο με την static ip κατι ειχα καταλαβει λαθος
ALXIOA Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2008 Νομιζω ολα οκ....παλι εκανε το θαυμα του ο ρωσσος....
litsaki73 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καλημέρα σε όλους!!! Δεν μπορώ να κάνω reconnect ούτε με το reconnect , ούτε με το cidial. Exω vista. help κάποιος!!!! Κατα τ ΄άλλα κατεβάζει κανονικά αφού κάνω μόνη μου αποσύνδεση και επανασύνδεση.
panos7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 καλημέρα σε όλους!!! Δεν μπορώ να κάνω reconnect ούτε με το reconnect , ούτε με το cidial. Exω vista. help κάποιος!!!! Κατα τ ΄άλλα κατεβάζει κανονικά αφού κάνω μόνη μου αποσύνδεση και επανασύνδεση. το ROUTER RECONNECT το δοκιμασες?
sozirarak Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2008 παιδια καλησπερα, ξερει καποιος script για D-link ρουτερ (αυτο που δινει δωρεαν η forthnet Οταν σε βαζει στο ιδιοκτητο δικτυο) δεν δουλευει αλλιως ο USD προσπαθω αλλα τζιφος....
dimitris2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 δε πολυ-χρησιμοποιω rapidshare πια (λογω τορρεντς) αλλα που και που κατεβαζω. αναλογα πιστευω τον σερβερ ειναι απο 200 μεχρι 600 (απο τα 1500 που μπορω να πιασω)
adi32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 το βραδυ πιανει μεχρι 700 γιατι δεν αξιζει? 2 λεπτα το κομματι ειναι ασχημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.