Ozone Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2008 γεια σας. εχω γινει prenium user στο ραπ γκετ. τοποθετω το κωδικο και το ονομα χρηστη στις επιλογες για ραπιτ σαιρ στο . de .com αλλα οταν βαζω καποιο λινκ δεν με αναγνωριζει σαν prenium user και περιμενω για να αρχισει να κατεβαζει. το direct download ειναι ενεργοποιημενω και κατεβαζει κανονικα απο το μοζιλα. υποψη οτι οταν τελειωσει ο χρονος αρχιζει απο την αρχη.
askardamykti Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Για οσους εχουν Sagem F@st 1500wg Απο οτι εχω δει δεν εχει βρεθει λυση για οσους εχουν το συγκεκριμενο router γι' αυτο ειπα να σας βοηθησω. Εχω Sagem F@st 1500wg και θα σας δωσω τα βηματα που ακολουθησα για να φτιαξω ενα .bat αρχειο που θα κανει disconnect και μετα connect το router μου.(συνδεομαι ασυρματα). Κατεβασα το Curl Router Reconnect που εχει δωσει σε προηγουμενο post ο siera. Curl Router Reconnect version 0.2.3 http://www.paehl.de/blog/index.php?entry=entry071008-084157 Ξεζιπαρα το αρχειο σε ενα φακελο στην Επιφανεια Εργασιας. Ετρεξα το curl_router_reconnect.exe αρχειο. Διαλεξα ενα router απο αυτα που εχει ως προεπιλογη,δεν εχει σημασια ποιο, εγω συγκεκριμενα εβαλα το Siemens Speedstream 4100. Στο Check IP εβαλα το σωστο ip του router (192.168.2.1), το user το εσβησα και το αφησα κενο (αφου για να μπω στη σελιδα του router δεν μου ζηταει username, αλλα μονο password) και στο password εβαλα το password που βαζω για να μπω στη σελιδα του router.Απο κατω που εχει κατι σαν εντολες τα σβηνω και βαζω το παρακατω: curl "http://192.168.2.1/cgi-bin/statusprocess.exe?r2f_flag=1&pvc=9&dis1=Disconnect" curl "http://192.168.2.1/cgi-bin/statusprocess.exe?r2f_flag=1&pvc=9&con1=Connect" Μετα παταω Αdd Sleep (Pause).Mετα πηγαινω κατω και παταω Create,αφου ελεγξω οτι η επιλογη ειναι στο Windows Batch. Tωρα εχει δημιουργηθει ενας φακελος με το ονομα Router και βρισκεται μεσα στο φακελο που εχουμε ξεζιπαρει το προγραμματακι στην αρχη.Ο φακελος Router πρεπει να περιεχει 3 αρχεια, το ενα απο αυτα λεγεται Router_reconnect.bat.Τα 3 αυτα αρχεια πρεπει να βρισκονται μαζι στο συγκεκριμενο φακελο. Εαν κανετε διπλο κλικ τωρα στο αρχειο αυτο θα σας ανοιξει μια εφαρμογη dos,θα τρεξει καποιες εντολες και θα κλεισει μετα απο 25 δευτερα περιπου.Εχετε δωσει εντολη με αυτο το τροπο να κανει ο router σας disconnect και μετα connect.Σε μενα αφου κλεισει αυτο το dos που σας εγραψα, δε γινεται αμεσως το disconnection και το connection.Περιμενω αλλα 25-30 δευτερα περιπου.Δεν ξερω για ποιο λογο,αλλα σημασια εχει οτι ξανασυνδεομαι με διαφορετικη ip. Δηλαδη με το που κανω κλικ στο Router_reconnect.bat ξανασυνδεεται ο router μετα απο 60 δευτερα με διαφορετικη ip. Τωρα αυτο που εχετε να κανετε ειναι να πατε στο file manager που χρησιμοποιειται στις ρυθμισεις και να επιλεξετε το Router_reconnect.bat για να εκτελειται. Και να βαλεται στο χρονο αναμονης για ξεκινημα του επομενου download τον αριθμο 60 (δευτερολεπτα) ή και παραπανω. Κι αυτο γιατι το sagem αργει να κανει το disconnect-connect.
trelos_AM Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα σας θα ήθελα την βοήθεια σας, θα ήθελα να με βοηθήσετε στο (ResetRouter.txt) του μόντεμ που είναι το SpeedTouch 530 v6.
nibakou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 μπορώ να κάνω κάτι ωστέ να μην μου βγάζει τα thanks;
aldon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 παλι κάτι εκαναν ή απλα το δικο μου τα έπαιξε???? κατεβασα και την 1.7.9.11 αλλα το προβλημα συνεχιζετε.... Πουτιν βοήθεια!!!!
aldon Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δεν παίζεστε! τι να κάνουμε....:-D:-D:lol::lol: λοιπον το προβλημα λύθηκε αφου εσβησα ολο τον φακελο us και τον ξαναπερασα... Μαλλον επειδη δεν κατεβαζω τα thanks "κολλαει" απο τους δημιουργους,...
kostas_kostas6 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2008 Πάω να κατεβάσω και μου γράφει unable get the link ,έχω κάνει όλες της αναβαθμίσεις ,οπιος μπορεί ας βοηθήσει ...
aldon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 το αρχειο RapidShareCom.plg το εχεις βάλει μέσα στο plugins? ποια εκδοση cap εχεις?
nibakou Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 μου έχει τύχει πολλές φορές μετά την επανεκκίνηση του router να πέσω σε ip αλλού που είχε κατεβάσει προηγουμένως με αποτέλεσμα να μην κατεβάζει. δεν γίνεται να κάνουμε κάτι ώστε να ξανακάνει επανεκκίνηση;
spor_os Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2008 Αν είχες κατεβάσει το πρώτο usd που είχα βάλει ο dimitris εδώ είχε στο schedule καμιά εικοσαριά με την εντολή: "if plugin return error" "server report: wait ?? minutes" "Disconnect" ή "reset rooter" Απλά στα ερωτηματικά που έχω εγώ υπάρχαν αριθμοί από τα 100 λεπτα και έπεφταν ανά 3 μέχρι τα 5 λεπτά. Έτσι θα επιτύχεις αυτό που θέλεις.
afagas-21- Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα, έχω του ρούτερ που δίνει η forthnet το CL-110 της Siemens....έκανα κανονικά όλα που χρειάζονται....Όταν τρέχω μόνος μου το ResetRouter.bat γίνεται κανονικά η αποσύνδεση και η επανασύνδεση..Όταν όμως γίνεται μέσα απο το usd γινεται κανονικά η αποσύνδεση αλλα δεν μπορεί να ξανασυνδεθεί στο internet...Μπορεί κανείς να βοηθήσει????
kostas_kostas6 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2008 το αρχειο RapidShareCom.plg το εχεις βάλει μέσα στο plugins? ποια εκδοση cap εχεις? Έχω την cap 1.7.9.3 . πως θα περάσω αυτό το αρχείο RapidShareCom.plg, δεν ξέρω αν το έχω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.