Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω προβλημα με το ρεκονεκτ ενω μου κατεβαινει το πρωτο λινκς

στο δευτερο μου βγαζει σφαλμα <<το plug-in επεστρεψε λαθος

"server report :wiat 99 minutes" και εχω τα vista μπορει

καποιος βοηθησει

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχω προβλημα με το ρεκονεκτ ενω μου κατεβαινει το πρωτο λινκς

στο δευτερο μου βγαζει σφαλμα <<το plug-in επεστρεψε λαθος

"server report :wiat 99 minutes" και εχω τα vista μπορει

καποιος βοηθησει

και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα έτσι τουλάχιστον νομίζω γιατί και μένα μου έβγαζε αυτό "server report :wait χχ minutes" όπως είχα πει στο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=206692&page=68 στο #671 και με κάλυψε πλήρως η απάντηση #672. απλώς πρόσθεσε όσο πιο πολλές εντολές στο schedule δηλαδή ανά τακτά χρονικά διαστήματα.:mrgreen::lol::-D;):whistle::o

Δημοσ.

έφτιαξα το τστ10 για Baudtec και δούλευε πολύ καλά. Ξαφνικά αντί να κάνει disconnect και connect στο router άρχισε να σβήνει και να κάνει μόνο του επανεκίνηση τον υπολογιστή, παρακαλώ βοηθήστε με:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.

Αυτό που θα ζητήσω είναι λίγο ακραίο αλλά θα βόλευε πραγματικά!Στην δουλειά μου έχουμε τρελλή σύνδεση!Το script δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω γιατί θα με κράξουν αλλά έτσι κι αλλιώς χρησιμοποιούμε στατική ip!Αλλά θα μπορούσα με ένα κατάλληλο plugin να μπορώ να κατεβάζω ακόμα και όταν κάνω log off από τον υπολογιστή μου?Έτσι κι αλλιώς οι υπολογιστές εδώ στην δουλειά μου έχουν να κλείσουν κάτι μήνες!Οπότε με βολεύει και ας μην έχω reboot στο router!Παίζει να βρώ κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Ισως καποιο batch αρχειακι το οποιο θα χρησιμοποιει proxy server να εκανε δουλεια χωρις να γνωριζω πιο πολλα. Ισως....

Δημοσ.
ρε παιδια μηπως εχει κανενας το tst10 για το νετφαστερ το ρουτερ που δινει η hol?δεν μπορω να το βρω καπου

κανεις????

Δημοσ.

Για όσους έχουν router

...παραθέτω μερικές λύσεις που έγραψαν τα παιδιά σε αυτό το thread και τους ευχαριστώ πολύ

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο siera Εμφάνιση μηνυμάτων

Λοιπόν για συνεργασία με ρούτερ:

Kατευάζεις το "tst10" απο: ftp://ftp.elf.stuba.sk/pub/pc/comm/tst10.zip

αναλόγος το ρούτερ γκουγλαρεις για να βρείς το κατάληλο σκρίπτ. Πχ."tst10 speedtouch"

------------Το δικό μου speedtouch 585------------------

10.0.0.138 23

WAIT "Username :"

SEND "USERNAME\m"

WAIT "Password :"

SEND "PASSWORD\m"

WAIT ">"

SEND "system reboot\m"

WAIT "\m"

---------------------------------------------------------

Οπου USERNAME και PASSWORDβάζεις αντίστοιχα το username & pass σου

Το αντιγράφεις και το σώζεις ως :ResetRouter.txt

To τοποθετείς μέσα στο φάκελο tst10

Μέσα στο φάκελο φτιάχνεις ένα νέο txt και αντιγράφεις :tst10.exe /r:ResetRouter.txt

To σώζεις ώς :ResetRouter.bat

Σχεδόν τελείωσες.

Τον φακελο tst10 τον βάζεις μέσα στο φάκελο του USdownloader.

Ανοίγεις το USdownloader --> properties --> settings στο πρώτο κουτάκι (Rertry delay min) βάζεις το ν χρόνο που χρειάζεται το ρούτερ να επανακηνήσει 1,1 +-

Για το τέλος πας στο Sheduler και στο πρώτο κουτάκι (Ever. | After file has been downloaded | Επιλέγεις Execute program εκεί επιλέγεις να εκτελείτε το ResetRouter.bat .Τελείωσες.

Καλά κατεβάσματα:twisted:

Έχω ένα Router Linksys wag 200g

και δεν μπορώ να βρω το tst10 του router μου αν το ξέρει κάποιος please να μου το πει.

Δημοσ.

Κώστα δεν θα σου δώσω script ts10, αλλά μπορείς πολύ εύκολα να κατεβάσεις το πρόγραμμα routercontrol, είναι δωρεάν, και βάλε στον φάκελο του προγράμματος ένα αρχείο .bat (το δημιουργείς απο το notepad και το σώνεις με κατάληξη .bat) που θα έχει μέσα:

>: AGAIN
For /F %%i in ('printip') DO @Set IP=%%i

start RouterControl.exe /DISCONNECT /CONNECT /QUIT
for /F %%j in ('printip') DO @set IPNEW=%%j
if %IP% == %IPNEW% GOTO AGAIN
taskkill/IM RouterControl.exe

και το σώνεις ως reconnect.bat. Λογικά θα σου λειτουργεί τέλεια. Πρέπει βέβαια να επιλέξεις το ρούτερ σου απο το πρόγραμμα πρώτα.

Δημοσ.

Το εχω προσπαθησει πιο παλια αλλα δεν το εκανα επειδη δεν εχει το δικο μου Router Linksys wag 200g για επιλογη.Πες μου καμια αλλη λυση αν ξερεις.

Δημοσ.

Τι; Έχω την έκδοση 1.81 και έχω επίσης και το ίδιο ρούτερ, και δουλεύω με αυτό το πρόγραμμα. Δοκίμασε να κατεβάσεις και την τελευταία έκδοση, και να κάνεις και online update μέσα απο το πρόγραμμα της λίστας των ρούτερ.

Edit: Σου έκανα upload τον φάκελό μου όπως τον έχω εγώ, μαζί με το reconnect. Ελπίζω το πρόγραμμα να τρέξει και σε σένα.

>http://rapidshare.com/files/106409788/RouterControl.rar.html

Δημοσ.

Ρε το βρήκα το δικό μου router εκεί το έβαλα τα εφτιαχα και το έβαλα μετά από κάθε donwload από το usd να το κάνει το reconnect.Αλλα ανοίγει ανοίγει το Router Control αλλα δεν κάνει reconnect.Απλά το ανοίγει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...