Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί δε δοκιμάζεις τη διαδικασία των Macros τότε?

Είναι λίγο περίπλοκη, αλλά εγώ έχω μάθει και τη στήνω σε 5-10 λεπτά.

Μου λειτουργεί άψογα εδώ και μήνες...

Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου να σου στείλω links για rapidshare, με τα κατάλληλα αρχεία.

Μετά δώσε μου msn ή skype για να σε βοηθήσω στο setup ;)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ξαναάλλαξαν. Πλέον ζητούν την ταύτιση γραμμάτων πάνω στα οποία εμφανίζονται μόνο οι γάτες. Πόσο λέτε να αργήσει το ξανθό γένος;

Τους δίνω 2 ημέρες :-D

Δημοσ.
Το ξαναάλλαξαν. Πλέον ζητούν την ταύτιση γραμμάτων πάνω στα οποία εμφανίζονται μόνο οι γάτες. Πόσο λέτε να αργήσει το ξανθό γένος;

Τους δίνω 2 ημέρες :-D

φιλαρακο το θεμα δεν ειναι ποσο μαγκες ειναι οι ρωσοι οι αμερικανοι αλλα τι κανουμε και ποσο μαγκες ειμαστε εμεις.

αυτα τα γραφω γιατι εχω βαρεθη αυτου του ειδους μαγκιες και την εξιψωση τριτων προς εμας.αν εισαι μαγκας πες μας κατι που κανεις εσυ και ασε τους ρωσους και τους αμερικανους γιατι ειναι ξενα σπιτια.:X

Δημοσ.

Δουλεύω σε δυο δουλειές και ταυτόχρονα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου. Είμαι αρκετά μάγκας; Ή θα πρέπει να πληρώ και κάποια έξτρα κριτήρια ώστε να μπορώ να προσφέρω μια πληροφορία στο forum. Δυστυχώς το αντικείμενο των σπουδών μου δεν είναι ο προγραμματισμός και δεν μπορώ να προσφέρω την λύση στο πρόβλημα. ΕΣΥ μπορείς να βοηθήσεις; Αν όχι σε τί συνίσταται η συνεισφορά σου;

Πάντα φιλικά.

Δημοσ.

συμφωνώ με τον φίλο Lucretius.

ωστόσο αν πας να κατεβάσεις κανονικά από το rapid σου βγάζει 6ψηφιο κωδικό αλλά και πάλι δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 4 ψηφία στο πεδίο.

2 μέρες και εγώ

τελικά από τα 6 ψηφία θέλει μόνο τα 4 πρώτα

Δημοσ.

ανανεωθηκε το λινκ της πρωτης σελιδας με το τελευταιο update. παρακαλω μη στελνετε πμ σχετικα με τη διαδικασια σε ρουτερ, αλλα ποσταρετε εδω. υπαρχουν ατομα που θα σας βοηθησουν καλυτερα απο μενα σχετικα με ρουτερ :-)

Δημοσ.

Να θυμίσω πως όσοι δουλεύουν με ρουτεράκι και έχουν πρόβλημα, μπορούν πολύ απλά να το γυρίσουν σε bridge mode και να δουλεύει σαν απλό modem με εικονίδιο κλήσης, reconnect σε 4 δευτερόλεπτα κλπ. ;)

:shifty:Όσοι έχουν το CL-110 υπάρχει εδώ και ο τρόπος.

Δημοσ.
παιδιά κατέβασα το καινούργιο cap αλλά τίποτα.Χρειάζεται και τίποτε άλλο.

παιδια και γω το ιδιο...κατεβασα την γραμματοσειρα την αντεγραψα αλλα και παλι τιποτα...τι αλλο πρεπει να κανουμε....γνωριζει καποιοσ λεπτομερειες....ευχαριστω

Δημοσ.

Το καινούργιο Cap (1.8.0.0) δεν αναγνωρίζει 100% τον κωδικό. Θα έλεγα ότι 1 στις 5-6 φορές τον αναγνωρίζει. Ελπίζω ότι θα βγάλουν σύντομα νέα έκδοση.

Δημοσ.

OXI MONO AYTO...αλλα τωρα μου ζηταει και το abbyy finereader 8...kati tetoio...επισης δεν μου εμφανιζει ουτε καν τα γραμματα τωρα...ειναι κοκκινο το παραθυρακι...κατω δεξια..και εννοειται δεν μπορω να δουλεψει το προγραμμα...εχω το ζιμενσ 110....αν γνωριζει κανεις κατι παρακαλω να το καταθεση...συντομα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...