nkoliop Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εγώ κατέβασα τη νέα έκδοση 1.0.5, το άφησα να κάνει update και μέχρι τώρα (εδώ και μία περίπου ώρα) έχει 7 στα 7 σωστά. Οπότε δείχνει να δουλεύει καλά προς το παρόν. Για δώσε μας το link να το κατεβάσουμε και εμείς. Μια δοκιμή θα μας πείσει.
Lucretius Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Για να πώ την αλήθεια και εγώ αλλαξοπίστησα στο cryptload. Δεν φαίνεται κακό.
ALXIOA Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Το πρώτο αποτέλεσμα σε search στο google. ΔΗΛ φιλος....τι ακριβως εκανες για πες μας...τι εκανες αναζητηση και βρηκες...ακομα ρε παιδια τιποτα....
sculp666 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 ΔΗΛ φιλος....τι ακριβως εκανες για πες μας...τι εκανες αναζητηση και βρηκες...ακομα ρε παιδια τιποτα.... http://rapidshare.com/files/108225610/CryptLoad_1.0.5.rar Αυτό εδώ εννοει. Πάντως αν περιμένετε ενα δυο μέρες οι ρώσσοι θα το διορθώσουν κι αυτό...
sculp666 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Για τον usdownloader: http://usd.cap-cap.ru/ βάλτε το απο πάνω στα options/update εκεί που λέει: "update from server" τραβήξτε 1 update και θα κατεβάζετε όσο ισχύει το "The RapidShare Happy Hours are active". Για την αναγώριση των captcha ξαναλέω δώστε λίγο χρόο στους Ρώσσους...
gtok Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Όπως το λέει ο προηγούμενος φίλος στο #725. Αν και τις τελευταίες ώρες δεν χρειάζεται η αναγνώριση κωδικών, γιατί το rs δίνει κάτι happy hours όπως τις λέει γιατί τους περισσεύει bandwidth. Αυτό δεν θα διαρκέσει βέβαια για πολύ και πάλι θα στραφούμε στο ...ξανθό γένος.
ALXIOA Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 αντε το ξανθο γενος λεμε....που ειστε αδερφια....
flik Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 To Cryptload είναι όντως καλό. Δεν ξέρω πως αντδράει σε φυσιολογικές αλλαγές γραμματοσειρών, πάντως προς το παρόν, μπορώ να κατεβάζω μόνο όταν είναι happy-hours. Αλλιώς μου βγάζει το παράθυρο με τον κωδικό, και απο κάτω αναγνωρίζει δυο-τρία γράμματα, και αν θα τα βγάλει σωστά. Δηλαδή είχα 0/5 περίπου. Αλλά έτυχα σε happy hours και κατεβάζω. Για να δούμε ποιος απο τους δύο θα το έχει πρώτος.
ALXIOA Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 σαν να παρααργησε το ξανθο γενος???η μου φαινεται....δεν βρηκε κανεις τιποτα....
jordanplat Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μόλις τελείωσε το happy hours και πάλι δεν μπορεί να αναγνωρίσει το CryptLoad v1.0.5 ποια γράμματα έχουν τα γατάκια.Αμα μάθετε κάτι πείτε το. (please)
carlos55 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Βασικά και το cryptload από το ξανθό γένος, παίρνει τις γραμματοσειρές, επομένως αν δε βρουν τη λύση οι Ρώσοι, πάπαλα. Το θέμα είναι ότι απ'ότι είδα το rapidshare ξανάλλαξε captcha και αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Τις τελευταίες 2 μέρες αν δεν κάνω λάθος έχουν αλλάξει 3 φορές captcha και αν συνεχίσουν μ'αυτό το ρυθμό από το rapidshare, τότε άντε γεια και usdownloader και cryptload.
nibakou Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 και τώρα που τελείωσε το happy hours τι κάνουμε περιμένουμε τους Ρώσους. για να δουμε για πόσο ακομα. πάντως τα πράγματα δεν τα βλέπω καλα οπως λεει και ο Carlos55
Lucretius Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ναι ε; This is Sparta Σε εμένα πάντως το cryptload δουλεύει αρκετά ικανοποιητικά. Θα έλεγα 3 φορές στις 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.