Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειναι πολυ αλητες !!!!

ΑΙΣΧΡΟΙ

ουτε με το ματι πλεον δεν μπορω να τα αναγνωρισω

εμ τι νομιζαται βγαινουν εδω ολοι οι μαγκες και κοροιδευουν το rapid λεγοντας για το ξανθο γενος, και μας δειχνουν ποιος κανει κουμαντο, ετσι απλα.:X

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμ τι νομιζαται βγαινουν εδω ολοι οι μαγκες και κοροιδευουν το rapid λεγοντας για το ξανθο γενος, και μας δειχνουν ποιος κανει κουμαντο, ετσι απλα.:X

Κι εσυ τι εισαι? Δικηγορος του rapidshare? Η απλα τα σκας....

Δημοσ.

ΝΑ δειτε μαγκες πως θα βρουν την λυση οι ρωσοι..δεν μασανε τιποτα..αυτα τα κολπα τα εχουνε για πρωινο..καντε λιγο υπομηνη και θα δειτε...εδω θα ειμαστε...

Δημοσ.
ΝΑ δειτε μαγκες πως θα βρουν την λυση οι ρωσοι..δεν μασανε τιποτα..αυτα τα κολπα τα εχουνε για πρωινο..καντε λιγο υπομηνη και θα δειτε...εδω θα ειμαστε...

από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!!Μακάρι να είναι όπως τα λες.;):rolleyes:

Δημοσ.

όποιος θέλει να τα σκάει στο rapid ας τα σκάει..

εμεις που δεν θέλουμε κάνουμε την δουλειά μας με άλλους τρόπους..

Που θα πάει! θα βρεθει λύση!

Δημοσ.

Παιδιά το παρακάτω βγάλαν σαν update για να σπάσουν την νέα γραμματοσειρά της rapidshare

http://rs115.rapidshare.com/files/109434027/USD_update_22_4_2008.rar

είναι όπως το βρήκα απο άλλο forum δεν καταφέρνει να σπάσει την γραμματοσειρέ με την πρώτη προσπάθεια όπως γινόταν μέχρι τώρα στα updates δεν δουλεύει σταθερά

ειναι όλο το πρόγραμμα το κανετε extract και πέρνετε όλους τους φακελους και τα αρχεία απο μέσα απο το usdownloader-lite και τα κάνετε επικόληση στα είδη υπαρχοντα που έχετε στον δίσκο σας στον φάκελο του usdownloader.

μην ξεχάσετε να το σετάρετε συμφώνα με τις δικές σας ρυθμίσεις και να αλλάξετε και το αρχείο .bat με το δικό σας.

επαναλαμβάνω δεν είναι σε ότι είχαμε μάθει μέχρι τώρα δεν κάνει download με την πρώτη θέλει υπομονή. εμένα μου λειτουργεί κανονικά προς το παρών αλλα οχι με την πρώτη attempt. μέχρι να βγεί κάποιο άλλο update κάντε υπομονή και δουλέψτε με αυτό.

έχω τα μάτια μου και τα αυτιά μου 14 μήπως και βρούμε κατι νέο.

Δημοσ.

Πάντως χωρίς πλάκα τώρα!Μπορεί να μην βαριέμαι τόσο πολύ ώστε να σηκώνομαι και να κάνω χειροκίνητα reboot το router αλλά οι γάτες δεν παλεύονται!Πολλές φορές προτιμώ να κάνω refresh για να μου βγούνε άλλες γάτες πιο ευανάγνωστες παρά να βγάλω τα μάτια μου και στο τέλος να μην βγάλω και άκρη!Χρησιμοποιώ τόσο καιρό το USdownloader και αυτό με εξοργίζει κάπως!Τ¨ωρα ξανά από την αρχή!

Δημοσ.

Λοιπόν η λύση βρέθηκε παιδιά

οδηγίες κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο

http://rapidshare.com/files/109572196/update_22-4-08.rar

πηγαίνετε μέσα στον φάκελο του usdownloader και σβήστε όλα του τα περιοχόμενα εκτός απο το reconect.bat (το αρχειάκη που είχαμε φτιάξει εμείς για να κάνουμε restart την σύνδεσή μας η το router)

κάνουμε extract το αρχείο που κατεβάσαμε μέσα στον άδειο πλέων φάκελο του usdownloader (λογικά πρέπει να έχει μέσα μονο το reconect.bat) όπου θα εμφανιστή ένα αρχείο blackmanos.exe το τρέχετε μέσα απο τον φάκελο του usdownloader όπου θα κάνει εγκατάσταση την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος καθως και την νέα γραμματοσειρά

εμένα μου δουλεύει κανονικά μέχρι τώρα και όπως και το πρωί βέβαια όχι με την πρώτη προσπάθεια αναγνώρισης του κωδικού (εδώ δεν μπορούμε με το μάτι έτσι όπως το έκαναν)

Δημοσ.
Λοιπόν η λύση βρέθηκε παιδιά

οδηγίες κατεβάστε το ακόλουθο αρχείο

http://rapidshare.com/files/109572196/update_22-4-08.rar

πηγαίνετε μέσα στον φάκελο του usdownloader και σβήστε όλα του τα περιοχόμενα εκτός απο το reconect.bat (το αρχειάκη που είχαμε φτιάξει εμείς για να κάνουμε restart την σύνδεσή μας η το router)

κάνουμε extract το αρχείο που κατεβάσαμε μέσα στον άδειο πλέων φάκελο του usdownloader (λογικά πρέπει να έχει μέσα μονο το reconect.bat) όπου θα εμφανιστή ένα αρχείο blackmanos.exe το τρέχετε μέσα απο τον φάκελο του usdownloader όπου θα κάνει εγκατάσταση την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος καθως και την νέα γραμματοσειρά

εμένα μου δουλεύει κανονικά μέχρι τώρα και όπως και το πρωί βέβαια όχι με την πρώτη προσπάθεια αναγνώρισης του κωδικού (εδώ δεν μπορούμε με το μάτι έτσι όπως το έκαναν)

Μετά από πολλές προσπάθειες αρχίζει και κατεβάζει τα αρχεία ;).

Θέλει δουλειά ακόμη :fear:

Περιμένουμε για το τελικό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Πως γίνεται όμως να δίνει ticket activation, να μετράει το χρόνο και μετά να σε ξαναβγάζει σε waiting for the link και μετά πάλι σε ticket activation. Από τη στιγμή που σε βγάζει σε ticket activation δε σημαίνει ότι έχει αναγνωρίσει τα γράμματα και έχει περάσει σε διαδικασία download? Τις ρυθμίσεις τις έχω κρατήσει ίδιες.Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...