Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ANTE NA δουμε ποτε θα αποκατασταθη το προβλημα μας...σαν να αργησαν λιγο οι φιλοι μας αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα βρουν ακρη....

Δημοσ.

Παιδιά η λύση από τους Ρώσους έχει βρεθεί ήδη.

Κατεβάζω χωρίς πρόβλημα από το πρωί.

Καταρχήν οι αποδείξεις:

Στα παρακάτω screenshots μπορείτε να δείτε το νέο US να κατεβάζει μια χαρά το πρώτο αρχείο έχοντας αναγνωρίσει τα codes του RS, έπειτα (2η εικόνα) να κάνει disconnect το modem μου και να περιμένει να αλλάξει η IP για να ξεκινήσει το 2ο download και τέλος (3η εικόνα) να αναγνωρίζει τους κωδικούς του 2ου download και να ξεκινάει το κατέβασμα...

usur1.th.jpg

us2bl2.th.jpg

us3bp7.th.jpg

Η λύση ήρθε από τον Ρωσο ονόματι kireevsasha στα forums του US, παραθέτω το link αν και είναι στα ρώσικα:

http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=5&topic=26900&start=480#15

Είτε κατεβάζετε το νέο US από εκεί, είτε από RS όπου το ανέβασα με αλλαγμένο το όνομα:

http://rapidshare.com/files/109732070/neoUSpouDoulevei.rar

Επειδή το US αυτό είναι ολόκληρο το πρόγραμμα θα πρεπει να φτιάξετε το schedule σύμφωνα με το αν έχετε router ή modem (για να κάνετε αλλαγή της IP εννοώ).

Το link που δίνω εγώ στο RS είναι έτοιμο προς χρήση με συνδυασμό του reconnect.exe ΓΙΑ DSL MODEMS και όχι για ROUTER.

Αν έχετε router πρεπει να ρυθμίσετε ανάλογα ότι χρειάζεται για να αλλάζει IP μεταξύ των downloads.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Ρώσους. Είναι άπαιχτοι!

EDIT: Και φυσικά δοκιμάστηκε ΕΚΤΟΣ happy hours του RS, (για όσους μπορεί να ρωτήσουν...)

Δημοσ.
Παιδιά η λύση από τους Ρώσους έχει βρεθεί ήδη.

Κατεβάζω χωρίς πρόβλημα από το πρωί.

Καταρχήν οι αποδείξεις:

Στα παρακάτω screenshots μπορείτε να δείτε το νέο US να κατεβάζει μια χαρά το πρώτο αρχείο έχοντας αναγνωρίσει τα codes του RS, έπειτα (2η εικόνα) να κάνει disconnect το modem μου και να περιμένει να αλλάξει η IP για να ξεκινήσει το 2ο download και τέλος (3η εικόνα) να αναγνωρίζει τους κωδικούς του 2ου download και να ξεκινάει το κατέβασμα...

usur1.th.jpg

us2bl2.th.jpg

us3bp7.th.jpg

Η λύση ήρθε από τον Ρωσο ονόματι kireevsasha στα forums του US, παραθέτω το link αν και είναι στα ρώσικα:

http://forum.ru-board.com/topic.cgi?forum=5&topic=26900&start=480#15

Είτε κατεβάζετε το νέο US από εκεί, είτε από RS όπου το ανέβασα με αλλαγμένο το όνομα:

http://rapidshare.com/files/109732070/neoUSpouDoulevei.rar

Επειδή το US αυτό είναι ολόκληρο το πρόγραμμα θα πρεπει να φτιάξετε το schedule σύμφωνα με το αν έχετε router ή modem (για να κάνετε αλλαγή της IP εννοώ).

Το link που δίνω εγώ στο RS είναι έτοιμο προς χρήση με συνδυασμό του reconnect.exe ΓΙΑ DSL MODEMS και όχι για ROUTER.

Αν έχετε router πρεπει να ρυθμίσετε ανάλογα ότι χρειάζεται για να αλλάζει IP μεταξύ των downloads.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Ρώσους. Είναι άπαιχτοι!

EDIT: Και φυσικά δοκιμάστηκε ΕΚΤΟΣ happy hours του RS, (για όσους μπορεί να ρωτήσουν...)

Μετά από πόσα ticket activation αρχίζει και κατεβάζει; Γιατί εμένα έχει κάνει 3 μέχρι τώρα και βλέπουμε....

Δημοσ.

Εμένα πάντως με πηγαίνει από ticket activation σε Waiting for the link και το αντίστροφο. Ακόμη αφού κάνω και χειροκίνητα disconnect . Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Δημοσ.
Μετά από πόσα ticket activation αρχίζει και κατεβάζει; Γιατί εμένα έχει κάνει 3 μέχρι τώρα και βλέπουμε....

Με το πρώτο.

Πρόσεξε το US που πήρα είναι η λύση του Kireevsasha όχι του blackmanos.

Αυτού που έχω μαρκάρει με κόκκινο κύκλο στο παρακάτο screenshot.

kireevpi0.th.jpg

Δημοσ.
Εμένα πάντως με πηγαίνει από ticket activation σε Waiting for the link και το αντίστροφο. Ακόμη αφού κάνω και χειροκίνητα disconnect . Εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Αν μας πεις με τι συνδέεσαι (modem ή router) και πώς έκανες την αλλαγή IP έως τώρα ίσως μπορώ να βοηθήσω.

Εγώ έχω modem και χρησιμοποιώ το reconnect.exe για τις αλλαγές IP.

Το μόνο που χρειάστηκε να "περάσω" μέσα στο καινούργιο US του Kireevsasha ήταν τα settings του scheduler από το παλιό μου US, ώστε να "ξέρει" πότε να κάνει disconnect (το reconnect το αναλαμβάνει αυτόματα το προγραμματάκι reconnect.exe όταν καταλαβαίνει ότι το link έχει "πέσει" ).

Αν έχεις modem παίρνεις το US που εβαλα στο RS (το οποίο ΠΕΡΙΕΧΕΙ τα rules στο schedule για το πότε να κάνει disconnect), βρίσκεις από internet και το reconnect.exe (μπορώ να το κάνω upload αν δεν το βρεις) , βάζεις το reconnect.exe να "τρέχει" και είσαι έτοιμος για κατέβασμα.

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σας.

Λοιπόν μετά από μισή ώρα κάτι γίνεται μετά από 2-3 Ticket.. κατεβάζει. Όπως περιγράψατε παραπάνω δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να βάλω μέσα στο φάκελο του usd το πρόγραμμα και στη συνέχεια να βάλω τις δικές μου ρυθμίσεις, γιατί εγώ έχω router και κάνω reconnect με το winmacro (εάν το γνωρίζετε).

Εγώ όμως πριν να αλλαχτούν τα γράμματα δεν είχα κανένα πρόβλημα δούλευε ρολόι. Τώρα όμως έχω τα κολλήματα που σας ανέφερα και παραπάνω. Help....

Δημοσ.

Μπράβο και πάλι μπράβο στους Ρώσους. Μέχρι τώρα έχω κατεβάσει 3 κομμάτια και πηγαίνει σφαίρα. Ελπίζω το rapidshare να το κρατήσει έτσι για πολύ καιρό και να μην χρειαστεί σύντομα πάλι να ψαχνόμαστε. Αλλά έχω κάτι ερωτήσεις: από που πρέπει να τσιμπήσω ενημέρωση για να έχω και ελληνικά; Και κάτι άλλο νομίζω πως όταν ολοκληρώνεται η λήψη του αρχείου διαγράφεται το link από την λίστα του προγράμματος, πως μπορώ να το αλλάξω αυτό δηλαδή να μην διαγράφονται; Για όσους έχουν router στο scheduler εκεί που λέει disconnect θα πρέπει να βάλουμε execute program και το .bat που έχουμε δημιουργήσει;

Δημοσ.

Κάποιοι αναφέρουν όμως ότι σε αυτούς δουλεύει κανονικά. Μήπως έχουν κάνει κάποια άλλη ρύθμιση την οποία δεν γνωρίζουμε εμείς;

Δημοσ.
Μπράβο και πάλι μπράβο στους Ρώσους. Μέχρι τώρα έχω κατεβάσει 3 κομμάτια και πηγαίνει σφαίρα. Ελπίζω το rapidshare να το κρατήσει έτσι για πολύ καιρό και να μην χρειαστεί σύντομα πάλι να ψαχνόμαστε. Αλλά έχω κάτι ερωτήσεις: από που πρέπει να τσιμπήσω ενημέρωση για να έχω και ελληνικά; Και κάτι άλλο νομίζω πως όταν ολοκληρώνεται η λήψη του αρχείου διαγράφεται το link από την λίστα του προγράμματος, πως μπορώ να το αλλάξω αυτό δηλαδή να μην διαγράφονται; Για όσους έχουν router στο scheduler εκεί που λέει disconnect θα πρέπει να βάλουμε execute program και το .bat που έχουμε δημιουργήσει;

καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για τα greeklish έγιναν απο κεκτημενη ταχυτητα και πάλι συγνώμη

για ενημέρωση πήγαινε ρυθμίσεις το πράσινο κοθμπακι επανς που είναι σαν γρανάζι

και πήγαινε στην λίστα απο αριστερά στην προτελευταία επιλογή που λέει updates

εκεί θα σου εμφανίσει 6 κουτάκια τσέκαρέτα όλα εκτός απο το προτελευταίο

εκει που λεει update server βάλε http://wels-bike.ru/usd/ και πάτα το button κάτω που λέει ενημέρωση τώρα εκει θα σου βγει ένα νέο παράθυρο και πάτα το μεσέο button ενημέρωση και εγκατάσταση

για να μην διαγράφονται τα links πήγιανε πάλι στις ρυθμίσεις και στην πρώτη επιλογή αριστερά

κυρίως - mains και ξετσέκαρε το έβδομο κουτάκι αφαίρεση ληφθέντων συνδέσμων απο την λίστα

και τέλος πρέπει να βάλεις το δικό σου reconnect.bat αυτο που έφτιαξες εσύ

μην ξεχνάς να πατάς μετά απο κάθε ρύθμιση καρτέλας το εφαρμογή

αυτο εδώ έχει και τα ελληνικά μεσα http://rapidshare.com/files/109745900/USDownloader_by_kostasrose.rar

και δουλεύει άψογα

και πάλι συγνώμη για τα greeklish

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον σας.

Λοιπόν μετά από μισή ώρα κάτι γίνεται μετά από 2-3 Ticket.. κατεβάζει. Όπως περιγράψατε παραπάνω δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να βάλω μέσα στο φάκελο του usd το πρόγραμμα και στη συνέχεια να βάλω τις δικές μου ρυθμίσεις, γιατί εγώ έχω router και κάνω reconnect με το winmacro (εάν το γνωρίζετε).

Εγώ όμως πριν να αλλαχτούν τα γράμματα δεν είχα κανένα πρόβλημα δούλευε ρολόι. Τώρα όμως έχω τα κολλήματα που σας ανέφερα και παραπάνω. Help....

Αν "πέταξες" το νέο US πάνω από τα αρχεία του παλιού, είναι λόγος για να έχεις προβλήματα. Εμένα δεν μου δούλεψε έτσι.

Έβαλα το νεο US σε νέο folder (δηλαδή δεν το έκανα copy μέσα στο folder που ήταν το παλιό) και απλά ρύθμισα το scheduler και δούλεψε αμέσως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...