Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κι εμένα δουλεύει αλλά πρέπει να προσπαθήσει 2-3 φορές για να πετύχει τα σωστά γράμματα.

Πάνω στην ώρα... :-D Με ένα νέο download που του έβαλα πρνι λίγο να κάνει, όντως προσπάθησε 2 φορές και το πέτυχε με τη δεύτερη...

Άρα δεν είσαι μόνος σου :-)

Τα προηγούμενα το πρωί τα "έπιανε" με την πρώτη (το παρακολουθούσα)...άρα είναι τυχαίο το γεγονός...

Ποιος ξέρει, μπορεί να του βγάζει τίποτα ιπτάμενες αρκούδες το RS και να του λέει "ποια πετάει πιο ψηλά;" :-D :-D :-D

Πάντως τους έχουν καραξεφτιλίσει οι Ρώσοι...και μέχρι εδώ που φτάσανε και το κάνανε να δουλεύει πάλι, είναι κατόρθωμα... B)

Άντε να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν οι RS programmers....

Δημοσ.
καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για τα greeklish έγιναν απο κεκτημενη ταχυτητα και πάλι συγνώμη

για ενημέρωση πήγαινε ρυθμίσεις το πράσινο κοθμπακι επανς που είναι σαν γρανάζι

και πήγαινε στην λίστα απο αριστερά στην προτελευταία επιλογή που λέει updates

εκεί θα σου εμφανίσει 6 κουτάκια τσέκαρέτα όλα εκτός απο το προτελευταίο

εκει που λεει update server βάλε http://wels-bike.ru/usd/ και πάτα το button κάτω που λέει ενημέρωση τώρα εκει θα σου βγει ένα νέο παράθυρο και πάτα το μεσέο button ενημέρωση και εγκατάσταση

για να μην διαγράφονται τα links πήγιανε πάλι στις ρυθμίσεις και στην πρώτη επιλογή αριστερά

κυρίως - mains και ξετσέκαρε το έβδομο κουτάκι αφαίρεση ληφθέντων συνδέσμων απο την λίστα

και τέλος πρέπει να βάλεις το δικό σου reconnect.bat αυτο που έφτιαξες εσύ

μην ξεχνάς να πατάς μετά απο κάθε ρύθμιση καρτέλας το εφαρμογή

αυτο εδώ έχει και τα ελληνικά μεσα http://rapidshare.com/files/109745900/USDownloader_by_kostasrose.rar

και δουλεύει άψογα

και πάλι συγνώμη για τα greeklish

κατεβασα το us που εχεισ ανεβασει και μου βγαζει οταν παω να κατεβασω κατι,symseek wrong και μετα run time error.πρεπει να ρυθμισω κατι?ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
κατεβασα το us που εχεισ ανεβασει και μου βγαζει οταν παω να κατεβασω κατι,symseek wrong και μετα run time error.πρεπει να ρυθμισω κατι?ευχαριστω εκ των προτερων.

κανονικά δεν θα έπρεπε να βγάζει κάτι τέτοιο

δοκίμασε να σβησεισ όλο το παλιό usdownloader αλλ'α κράτα το reconnect.bat που είχες φτιάξει

για να κάνεις επανεκίνηση την συνδεσή σου

και πέρνα πάλι αυτο που ανέβασα, αν σου βγαζει πάλι τα ίδια δοκίμασε να το κσανακατεβάσεις

και ξαναπέρνα το

μην περνάτε γενικότερα τα updates πάνω απο τα παλιά usd βγάζουν διάφορα προβλήματα

Δημοσ.

και μένα μου έχει τύχει μια δυο φορές να μην το βρει με την πρώτη αλλά με την δεύτερη σίγουρα. Ευχαριστώ kostas_rose για την βοήθεια που μου έδωσες ήταν κατατοπιστικές οι οδηγίες σου.:-D:-)

Δημοσ.

ΡΕ παιδια εμενα 40 προσπαθειες εκανε και δεν κατεβασε τιποτα...ακομη περιμενω...εκανα ακριβως οτι ειπατε πιο πανω..βημα βημα..δεν κινηται φυλλο..ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες αλλα δεν κατεβαζει...καμια ιδεα κανεις????

Δημοσ.
ΡΕ παιδια εμενα 40 προσπαθειες εκανε και δεν κατεβασε τιποτα...ακομη περιμενω...εκανα ακριβως οτι ειπατε πιο πανω..βημα βημα..δεν κινηται φυλλο..ολες οι ρυθμισεις ειναι σωστες αλλα δεν κατεβαζει...καμια ιδεα κανεις????

σβήσε όλα τα περιεχόμενα στον φάκελο του usd και κράτα μόνο το reconnect.bat που είχες φτιάξει

κατέβασε το παρακάτω αρχείο

http://rapidshare.com/files/109745900/USDownloader_by_kostasrose.rar

κάνε το extract μέσα στο φάκελο του usd

ρύθμισε το χρονοδιάγραμμα (scheduler) με το reconnect.bat

και ξαναδοκίμασε εμένα μου δουλεύει άψογα απο το πρωί

δεν βρίσκει με την πρώτη τον κωδικό αλλα τον βρίσκει τελικά

επίσεις μερικές φορές δείχνει οτι δεν ανταποκρίνετε αυτο συμβαίνει γιατί

παράλληλα τρέχουν κάποια βαριά προγραμματάκια αλλα αν το αφήσετε θα ξεκολήσει μόνο του

έτσι απο το πρωί κατέβασα τον 2ο κύκλο του nip tuck και τώρα κατεβάζω τον τρίτο

Δημοσ.

FILE μου τα αλλα πχ εκει που λεει (κυριως-ρυθμισεις-περιγραφες-διαφορα) εκτος το scheduler δεν πειραζω τιποτα....μενουν ολα οπως εχει....η πρεπει να τσεκαρω και κατι αλλο....

Δημοσ.
σβήσε όλα τα περιεχόμενα στον φάκελο του usd και κράτα μόνο το reconnect.bat που είχες φτιάξει

κατέβασε το παρακάτω αρχείο

http://rapidshare.com/files/109745900/USDownloader_by_kostasrose.rar

κάνε το extract μέσα στο φάκελο του usd

ρύθμισε το χρονοδιάγραμμα (scheduler) με το reconnect.bat

και ξαναδοκίμασε εμένα μου δουλεύει άψογα απο το πρωί

δεν βρίσκει με την πρώτη τον κωδικό αλλα τον βρίσκει τελικά

επίσεις μερικές φορές δείχνει οτι δεν ανταποκρίνετε αυτο συμβαίνει γιατί

παράλληλα τρέχουν κάποια βαριά προγραμματάκια αλλα αν το αφήσετε θα ξεκολήσει μόνο του

έτσι απο το πρωί κατέβασα τον 2ο κύκλο του nip tuck και τώρα κατεβάζω τον τρίτο

φιλε μου τα εκανα ξανα οα αυτα αλλα και παλι τιποτα...καταρχην οταν κανω διπλο κλικ επανω στο usd για να ανοιξει μου το 1 μηνυμα που βγαζει ειναι απο το spyware που εχω οτι εχει υψηλο βαθμο κινδυνου λογο trojan..το δευτερο που ακολουθει ειναι οτι δεν υπαρχει το καταλληλο plugin .dll.και κατιο τετοια...και αφου ξαναπατησω οκ και ανοιξει τελικα η εφαρμογη οταν εχω ενα κωδικα rs kai ton προσθετω στην λιστα για κατεβασμα μου βγαζει οτι ο συνδεσμος δεν υπαρχει...

σιγουρα ειναι ατο το σωστο usd??

Δημοσ.
φιλε μου τα εκανα ξανα οα αυτα αλλα και παλι τιποτα...καταρχην οταν κανω διπλο κλικ επανω στο usd για να ανοιξει μου το 1 μηνυμα που βγαζει ειναι απο το spyware που εχω οτι εχει υψηλο βαθμο κινδυνου λογο trojan..το δευτερο που ακολουθει ειναι οτι δεν υπαρχει το καταλληλο plugin .dll.και κατιο τετοια...και αφου ξαναπατησω οκ και ανοιξει τελικα η εφαρμογη οταν εχω ενα κωδικα rs kai ton προσθετω στην λιστα για κατεβασμα μου βγαζει οτι ο συνδεσμος δεν υπαρχει...

σιγουρα ειναι ατο το σωστο usd??

το usd που έχεις κάνει download είναι ο φακελός μου με τις ρυθμίσεις μου

αυτό δηλαδή που δουλεύω τώρα το έκανα .rar και το ανέβασα

δεν μου χτυπάει το avast για trojan ή ιό ούτε μου γράφει για κάποιο αρχείο προβληματικό

ειληκρινά δεν ξέρω πως αλλιώς να σε βοηθήσω και πραγματικά λυπάμαι γιατί στην ίδια θέση είμουν εγώ χθες, σε όλους δούλευε μια έκδοση σε μενά έβγαζε προβλήματα σήμερα όμως δεν ξέρω τι

έχει στραβώσει με σένα

Δημοσ.

και ναι δουλευει άψογα!!!!

ας αναλυσουμε τι κάνει το πρόγραμμα.

Πρωτη κίνηση αποθηκευει την εικόνα απο το rapid

την καθαρίζει στην συνέχεια και μετα διαβάζει τα γράμματα με την γάτα και τα σώζει στο αρχειο rapid.txt

Μετα τοποθετει το κωδικο και καλο downloading!!!!

Α ρε πούτιν!!!! εύγε!!!!

Δημοσ.
Η λύση ήρθε από τον Ρωσο ονόματι kireevsasha στα forums του US, παραθέτω το link αν και είναι στα ρώσικα:

http://forum.ru-board.com/topic.cgi????0&start=480#15

Είτε κατεβάζετε το νέο US από εκεί, είτε από RS όπου το ανέβασα με αλλαγμένο το όνομα:

http://rapidshare.com/files/10973207...ouDoulevei.rar

Επειδή το US αυτό είναι ολόκληρο το πρόγραμμα θα πρεπει να φτιάξετε το schedule σύμφωνα με το αν έχετε router ή modem (για να κάνετε αλλαγή της IP εννοώ).

Το link που δίνω εγώ στο RS είναι έτοιμο προς χρήση με συνδυασμό του reconnect.exe ΓΙΑ DSL MODEMS και όχι για ROUTER.

Αν έχετε router πρεπει να ρυθμίσετε ανάλογα ότι χρειάζεται για να αλλάζει IP μεταξύ των downloads.

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους Ρώσους. Είναι άπαιχτοι!

EDIT: Και φυσικά δοκιμάστηκε ΕΚΤΟΣ happy hours του RS, (για όσους μπορεί να ρωτήσουν...)

Το κατέβασα το πρόγραμμα και δουλεύει μια χαρά. Έχω κατεβάσει μέχρι τώρα 3 αρχεία και δεν έχει "κολλήσει".

Thanks Safe1

Δημοσ.

Το rar του kostas_rose δουλευει μια χαρα.

Σε καινουριο φακελο, με δικα μου τα reconnect.bat και usdownloader.lst.

Απο 1 μεχρι 4-5 τα tickets ανα download, με μεσω ορο θα ελεγα τα 2.

Μη ξεχνατε το firewall σας και ποτε χρειαζεται προσβαση ενα προγραμμα και αυτο την κοβει.

Το rar του safe1 (αν δεν ανω λαθος και η λυση του blackmanos) εχει το wget.exe (που μπορει σε μερικους το firewall να την κοβει) οπου μου κανει τη διαδικασια πολυ βαρια, γιαυτο και θα την αποφυγω.

good job kostas_rose και safe1

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

νέο update με αισθητή βελτίωση στην αναγνώριση χαρακτήρων του rapidshare .com

σβήνουμε τον παλιο φάκελο usd και κάνουμε extract το νέο update κρατώντας πάντα το reconnect.bat

http://rapidshare.com/files/109971860/USDownloader-update_24042008.rar

το νέο αυτό update περιέχει διορθώσεις και για τα

Filefactory.com, Ifolder.ru, Megaupload.com, Netload.in, Easy-Share.com, OpenFile.ru, Zaycev.net

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...