Προς το περιεχόμενο

Κατεβάστε από Rapidshare - δωρεάν πρόγραμμα

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτό το happy hours συμφέρει βρε παιδιά!

χωρίς να περιμένεις χρόνο, απλά κατεβάζεις ότι θέλεις σε χρόνο rekor..

αποσύνδεση-επανασύνδεση και όλα οκ. κρατάει το λιγότερο 2 ώρες κάθε φορά.

χτες το πρόλαβα και κατέβασα σχεδόν 700 mb..

και ποιες ωρες ισχυει αυτο φιλε μου....πως θα το ξερουμε για να μπαινουμε να κατεβαζουμε??

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχουν σταθερές ώρες, αν και μάλλον συμβαίνει πιο συχνά το πρωί. Πάντως στην νέα έκδοση του Cryptload 1.0.7 είχε στο changlog: plugin: wait for happy hours. Αν αυτό διαβάζει πότε έχει happy hours και μόνο τότε κατεβάζει, είναι σαν μια ειδοποίηση. Οπότε το αφήνεις ανοιχτό,και αν δεν έχει happy hours δεν σε ενοχλεί με τα reboot.

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα εκτός περιόδου happy hours.

Δημοσ.
και ποιες ωρες ισχυει αυτο φιλε μου....πως θα το ξερουμε για να μπαινουμε να κατεβαζουμε??

όταν έγραφα το προηγούμενο post μου ήταν τότε happy hours.

είναι συνήθως ώρες που δεν έχει κίνηση το δίκτυό τους.

Όπως τώρα ! :-) ....λογικά μέχρι της 12:30 - 13:00 θα συνεχίσει να είναι...

Δημοσ.

να θυμάστε, είναι τις ώρες που δεν χρησιμοποεί πολύς κόσμος το rapidshare.

συνήθως τέτοιες ώρες το πρωί..

και κάμποσες φορές πάει και μεσημέρι...

απόγευμα με τίποτα δεν θα το δείτε αυτό!

Δημοσ.
Ολα ρολοι και παλι

http://rapidshare.com/files/110517741/W2F9Y77K.rar

Βαλτε και το προγραμματακι που κανει αποσυνδεση router μεσα στο φακελο και ολα μια χαρα!!!!

Δεν νομίζω ότι τα καταφέρνει αυτό... Το δοκίμασες εκτός happy hours; Σε μένα δεν μπορούσε να διαβάσει τον κωδικό...

UPDATE: Δεν υπάρχει λύση προς το παρόν ώστε να δουλεύει σωστά εκτός happy hours, και οι Ρώσοι στο forum λένε ότι για RS δουλεύει μόνο σε happy hours. Για τα υπόλοιπα sites δουλεύει κανονικά όπως πριν.

Δημοσ.

παιδια ειναι ελευθερα τωρα νομιζω...εγω κατεβαζω...επισης στο ρωσσικο φορουμ εκει στα γραμματα λεει 24 απριλιου dvk 1.08...εγω κατεβασα και τα αποσυμπιασα στο φακελο plugin...νομιζω πως χρειαζονται...

Δημοσ.

ολο το ζουμι εδω ειναι...ποιος θα μας το μεταφρασει ομως....

Сборка от blackmanos [?] зеркало1 зеркало2 ( 29.04.2008)

положить в папку с USD и запустить, в сборку входит cap от kis_s, anticaptcha от saltlake и fbt для Finereader 8.0. Работает с Rapidshare.com, FileFactory.com, MegaUpload.com, DataCod, IFolder, Uploading.com и т.д. Встроено автоматическое обновление шрифтов, самой сборки и обновление плагинов. You get the error message "Can't find script engine VBScript" because the dynamic link library (DLL) VBScript.DLL is not properly installed on your compter. Is is unlikely this file (VBScript.DLL) is missing, so all you have to do is type "regsvr32 VBScript" in a Command Prompt or in the Run Dialog (Start -> Run)

Δημοσ.

αυτή είναι μετάφραση από το multitranse οποίος κατάλαβε ας το πει, εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!!

Η συγκέντρωση από τα blackmanos [? ] από τον zerkaloy zerkalo2 (29.04.2008) για να υποθέσει στο φάκελλο με το Δολ ΗΠΑ και για να παραμελήσει, στη συγκέντρωση εισάγει την ΚΑΠ από kis_.s, anticaptcha από το saltlake και fbt για Finereader 8,0, εργασίες με Rapidshare.com, FileFactory.com, MegaUpload.com, DataCod, IFolder, Uploading.com την χτίζουν και ούτω καθ'εξής αυτόματη ανακαίνιση που είναι τύπος, συγκεντρωμένος και την ανακαίνιση του plaginov. Λαμβάνετε το μήνυμα λάθους "δεν μπορείτε να βρείτε τη μηχανή VBScript χειρογράφων" επειδή η δυναμική βιβλιοθήκη συνδέσεων (DLL) VBScript. DLL δεν εγκαθίσταται κατάλληλα στο compter σας. Είναι είναι απίθανος αυτό το αρχείο (VBScript. DLL) λείπει, έτσι όλοι που να κάνετε είστε τύπος "regsvr32 VBScript" σε μια υπαγόρευση εντολής ή στο διάλογο τρεξίματος (έναρξη - που οργανώνεται πρέπει)

Δημοσ.

Αλλη μια μετάφραση

Η συγκέντρωση των blackmanos [? ] Zerkalo1 zerkalo2 (29.04.2008) υπόβαλε έναν φάκελλο με το Δολ ΗΠΑ και το τρέξιμο, η συνέλευση περιλαμβάνει την ΚΑΠ kis_s, anticaptcha από το saltlake και fbt για Finereader 8,0, εργασίες με Rapidshare.com, FileFactory.com, MegaUpload.com, DataCod, IFolder, Uploading.com, χτισμένες κ.λπ. αυτόματες αναπροσαρμογές των πηγών, η συνέλευση και το βούλωμα-INS ενημέρωσης. Λαμβάνετε το μήνυμα λάθους "δεν μπορείτε να βρείτε τη μηχανή VBScript χειρογράφων" επειδή η δυναμική βιβλιοθήκη συνδέσεων (DLL) VBScript. DLL δεν εγκαθίσταται κατάλληλα στο compter σας. Είναι είναι απίθανος αυτό το αρχείο (VBScript. DLL) λείπει, έτσι όλοι που πρέπει να κάνετε είστε τύπος "regsvr32 VBScript" σε μια υπαγόρευση εντολής ή στο διάλογο τρεξίματος (έναρξη - > τρεγμένος)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...